Sila Dapatkan Produk Kecantikan Dan Kesihatan Dari Kami Dengan Menghubungi Talian 012.244.4691 Sekarang!!..Terima Kasih Dan Jumpa Lagi..Hey! Lovely People. Thanks For Helping Me And My Site By Visiting Here. I Hope You Enjoy Your Stay.Stay Tuned As I\'Am Re-Doing And Adding A Lot Of A New Content As Often As Possibble!..

Ikut

Pengenalan BEAUTEE

Sejak dari 2006, BEAUTEE menghasilkan pelbagai produk yang dirumus khas dari German dan Peranchis. Setiap produk mempunyai fungsi yang berbeza dan sesuai untuk pelbagai jenis kulit. Bahan mentah produk BEAUTEE di import dari Eropah dan di hasilkan oleh kilang OEM bertaraf Good Manufacturing Practice (GMP) dengan ISO 9001:2000 di malaysia.

BEAUTEE menghasilkan produk penjagaan muka dan badan yang sesuai dengan peraturan yang di tetapkan oleh peraturan kosmetik ASEAN di bawah Malaysia Farmaseutikal Kebangsaan Pengendalian Biro (BPFK). Kilang ini juga di iktiraf HALAL oleh Jabatan pembangunan Islam Malaysia (JAKIM). Dengan ini kami menjamin produk dan penjagaan kulit dan kosmetik kami mencapai kawalan keperluan antarabangsa yang tertinggi.

Hari ini produk BEAUTEE berkualiti tinggi, tidak hanya memiliki ribuan kepuasan pengguna dari seluruh Malaysia, Produk BEAUTEE ini juga di eksport ke Singapura, Brunei, Insonesia, Philipine, Australia, New Zealand, Turkey, England, Belanda dan Amerika. BEAUTEE juga telah mendapat anugerah ASIA PACIFIC Super Health Brand 2010/2011 dan ASIA PACIFIC Top Excellence Brand.

Syakie Simply Beauty
017.2426201

.

.
GET OUR FREE Beautee Syakie Simply Beauty Stamp Collection CARD NOW! For every RM85.00, you will get a stamp from us and once you collected 10 stamps, YOU GET FREE BEAUTEE PRODUCTS!! YOU GET TO CHOOSE FROM OUR 3 CHOICES! What are you waiting for! Go GET ONE NOW! EXCLUSIVE FOR WALK INS and ONLINE Customers!

Produk De Herbs Ada Di Sini..Klik Lah!

Write to us for any enquiries, comments, referral programs etc.
We will be happy to provide the answers in anyway we can.

Contact number 017.2426201(we prefer SMS/WHATSAPP only) or write to us !

Thank You.
Syakie Simply Beauty

Tips : Masalah Dagu Berlapis


Ramai dikalangan wanita yang berusia 30'an menghadapi masalah ini (Double Chin) terutamanya mereka yang berisi. Masalah ini boleh di atasi dengan usaha yang berterusan. Permasalahan ini boleh di selesaikan dengan menggunakan BEAUTEE Firming Ampoule.

Selain dari itu anda juga memerlukan ULTRASONIC MASSAGER untuk mendapatkan hasil yang memuaskan.

Berikut adalah cara penggunaanya  
Sapukan FIRMING AMPOULE di bahagian dagu anda, kemudian gunakan mesin ULTRASONIC MASSAGER ini dan urut dari pangkal dagu ke atas hingga ke pangkal telinga (lakukan dengan kerap sehingga habis sebotol Ampoule). Urut menghala ke atas dan jangan sapu di seluruh muka. Tarik dari dagu ke atas kemudian angkat mesin tersebut tekankan kembali pada dagu dan tarik lagi (jangan sesekali melakukan secara menyongsang).

**Anda boleh melakukan treatment ini sebanyak 2 kali sehari**

Selain dari untuk mengecilkan dagu, Firming Ampoule juga mampu menegangkan wajah dan menghilangkan garis halus di kulit muka. Anda juga boleh menggunakan Firming Ampoule ke seluruh wajah, tetapi jika anda membuat Rawatan Mengecilkan Dagu adalah lebih baik anda melakukan seminggu sekali aje untuk penyapuan Firming Ampoule di muka, anda digalakkan untuk menumpukan perhatian pada pengecilan dagu terlebih dahulu.
Sekiranya anda tidak mempunyai ULTRASONIC MASSAGER, anda juga boleh menggunakan tangan untuk melakukan urutan di bahagian dagu tersebut, tetapi keputusannya adalah lambat berbanding dengan pengunaan ULTRASONIC MASSAGER. Anda juga digalakkan untuk lebih konsisten melakukan rawatan ini bagi mendapaatkan hasil yang diingini. Jika anda kosistent dan bersungguh-sungguh dengan produk ini anda pasti dapat melihat hasil yang memuaskan.


Suka ke? Jomlah Follow/Like :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
**Harap Maklum..Segala Yang Tercatat Disini Semuanya Hak Milik Syakiella Axrill**
l