Sila Dapatkan Produk Kecantikan Dan Kesihatan Dari Kami Dengan Menghubungi Talian 012.244.4691 Sekarang!!..Terima Kasih Dan Jumpa Lagi..Hey! Lovely People. Thanks For Helping Me And My Site By Visiting Here. I Hope You Enjoy Your Stay.Stay Tuned As I\'Am Re-Doing And Adding A Lot Of A New Content As Often As Possibble!..

Ikut

Pengenalan BEAUTEE

Sejak dari 2006, BEAUTEE menghasilkan pelbagai produk yang dirumus khas dari German dan Peranchis. Setiap produk mempunyai fungsi yang berbeza dan sesuai untuk pelbagai jenis kulit. Bahan mentah produk BEAUTEE di import dari Eropah dan di hasilkan oleh kilang OEM bertaraf Good Manufacturing Practice (GMP) dengan ISO 9001:2000 di malaysia.

BEAUTEE menghasilkan produk penjagaan muka dan badan yang sesuai dengan peraturan yang di tetapkan oleh peraturan kosmetik ASEAN di bawah Malaysia Farmaseutikal Kebangsaan Pengendalian Biro (BPFK). Kilang ini juga di iktiraf HALAL oleh Jabatan pembangunan Islam Malaysia (JAKIM). Dengan ini kami menjamin produk dan penjagaan kulit dan kosmetik kami mencapai kawalan keperluan antarabangsa yang tertinggi.

Hari ini produk BEAUTEE berkualiti tinggi, tidak hanya memiliki ribuan kepuasan pengguna dari seluruh Malaysia, Produk BEAUTEE ini juga di eksport ke Singapura, Brunei, Insonesia, Philipine, Australia, New Zealand, Turkey, England, Belanda dan Amerika. BEAUTEE juga telah mendapat anugerah ASIA PACIFIC Super Health Brand 2010/2011 dan ASIA PACIFIC Top Excellence Brand.

Syakie Simply Beauty
017.2426201

.

.
GET OUR FREE Beautee Syakie Simply Beauty Stamp Collection CARD NOW! For every RM85.00, you will get a stamp from us and once you collected 10 stamps, YOU GET FREE BEAUTEE PRODUCTS!! YOU GET TO CHOOSE FROM OUR 3 CHOICES! What are you waiting for! Go GET ONE NOW! EXCLUSIVE FOR WALK INS and ONLINE Customers!

Produk De Herbs Ada Di Sini..Klik Lah!

Write to us for any enquiries, comments, referral programs etc.
We will be happy to provide the answers in anyway we can.

Contact number 017.2426201(we prefer SMS/WHATSAPP only) or write to us !

Thank You.
Syakie Simply Beauty

Anda Tanya Saya Jawab

Soalan 1
Untuk Ampoule Eye Care, satu hari berapa kali boleh pakai?

Jawapan :
Untuk ampoule Eye Care, boleh pakai 2 kali sehari,sapu disekitar mata, urut secara membulat, urut lama sikit terutama di bawah mata. Satu botol boleh digunakan 4 kali. Simpan didalam bekas yang bertutup rapat dan simpan didalam peti sejuk.

Soalan 2
Apakah ampoule yang sesuai untuk masalah kulit berjerawat dan parut?

Jawapan:
Purifying Ampoule, Soothing Ampoule dan Clarifying Ampoule.

Soalan 3
Untuk kulit muka berminyak dan berjerawat apakah turutan ampoule yang sesuai?

Jawapan
Mula-mula gunakan Purifying ampoule, bila jerawat telah reda, gunakan Soothing ampoule dalam 2-3 hari, kemudian gunakan Clarifying Ampoule untuk hilangkan parut tu, setelah itu pakai Open Pore untuk mengecilkan pori-pori. Seeloknya ikutlah turutan yang seperti ini sebab sekiranya bercampur aduk takut lambat menunjukkan kesannya.

Soalan 4
Berapa lama boleh simpan Ampoule?

Jawapan
Ampoule boleh bertahan selama 3-4 jam selepas di buka SAHAJA!!, setelah itu khasiatnya akan hilang. Sebaiknya digunakan sebotol itu setelah dibuka untuk kesan yang lebih menakjubkan. Hanya Eye Care Ampoule sahaja yang boleh disimpan selama 2 hari dengan bekas yang tertutup dan disimpan didalam peti sejuk.

Soalan 5
Kulit muka berminyak & sensitif, ada tompok-tompok hitam di hidung, kulit muka kasar serta gatal-gatal, apakah barangan yang sesuai untuk mengatasinya?

Jawapan
Gunakan Purifying Ampoule, Green Pea Mask dan Soothing Solution pada minggu pertama. Kemudian gunakan Red Bean Mask dan Lifting Solution pada minggu kedua. Setelah itu gunakan Soya Bean Mask dan Whitening Solution pada minggu ketiga. Tambahkan  Purifying Ampoule, Soothing Ampoule dan Vitamin C Ampoule didalam pemakaian seharian sebelum memakai masker. Gunakan sebotol sehari sebelum masuk tidur selama sebulan dan Mask pula 3 kali seminggu.

Soalan 6
Apakah barangan yang sesuai untuk White Head (bintik-bintik putih)?

Jawapan
Gunakan Soya Bean dan Whitening Solution serta Gold Mask dan Lifting Solution. Ampoule pula gunakan Open Pore dan Soothing Ampoule.Paling bagus "steam"kan dulu kulit muka tu dan bila pori-pori terbuka buanglah bintik-bintik tersebut setelah itu sapukan Ampoule dan Masker, lagi bagus dan meresap cepat.

Soalan 7
Kulit muka berjerawat, berlubang dan ada parut, barangan apakah yang sesuai?

Jawapan
Ampoule yang sesuai adalah Purifying Ampoule, Soothing Ampoule dan Whitening Ampoule. Kemudian guna Purifying Mask dan Soothing Solution pada minggu pertama dan Soya bean serta Whitening Solution untuk minggu kedua.

Soalan 8
Parut jerawat, tompok hitam, kulit kusam, nak cerahkan wajah dan nak hapuskan kulit berminyak bagaimana?

Jawapan
Gunakan Scar Ampoule untuk hilangkan parut, sapu di tempat yang berparut sahaja sebelum tidur. Purifying Ampoule untuk  buang toksin guna setiap pagi selepas cuci muka, Soothing Ampoule pula untuk meredakan kulit selepas proses detox dan kawal muka berminyak. Whitening ampoule pula untuk mencerahkan kulit wajah.
Untuk Mask dicadangkan menggunakan Soya bean dan Whitening Solution selama 2 minggu (kena beli 2 set la yer)

Soalan 9
Bilakah waktu yang sesuai menggunakan Ampoule?Elokkah Scrub muka setiap hari?(sambungan soalan di atas)

Jawapan
Gunakan Scar Ampoule sebelum masuk tidur,sekiranya berbaki,masukkan didalam peti sejuk dan ia boleh bertahan selama 18 jam sahaja. Bagusnya pakai diwaktu malam kerana lebih mudah ianya bertindak semasa tidur.
Cara yang paling elok sebenarnya adalah menggunakan  Ampoule pada waktu malam. Tetapi kalau dah pakai   Scar Ampoule pada waktu malam boleh lah pakai Purifying pada waktu pagi, sebaiknya dihabiskan sekotak selama 10 hari kemudian diikuti dengan Soothing ampoule (**elakkan dari mencampur semua ampoule dalam sehari)
Untuk Scrub pula,bagi yang berjerawat adalah tidak digalakkan  menggunakannya dikhuatiri akan mencederakan kulit. Sebaiknya scrub muka 3 kali seminggu.

Soalan 10
Apakah produk yang sesuai untuk hilangkan parut-parut jerawat dimuka yang jenis berminyak agak teruk dengan pori-pori terbuka.

Jawapan
Samada jerawat itu teruk atau tidak ianya seharusnya diberikan rawatan terlebih dahulu. Produk yang sesuai adalah BEAUTEE Purifying Set. Kulit muka yang berminyak pula seeloknya digunaka 3D Apple Masker & Soothing Solution. Setelah dilakukan rawatan jerawat dimuka dan sudah kembali pulih barulah kita melakukan rawatan untuk hilangkan parut pula. Disarankan menggunakan Purifying, Soothing dan Clarifying Ampoule.

Suka ke? Jomlah Follow/Like :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
**Harap Maklum..Segala Yang Tercatat Disini Semuanya Hak Milik Syakiella Axrill**
l