Sila Dapatkan Produk Kecantikan Dan Kesihatan Dari Kami Dengan Menghubungi Talian 012.244.4691 Sekarang!!..Terima Kasih Dan Jumpa Lagi..Hey! Lovely People. Thanks For Helping Me And My Site By Visiting Here. I Hope You Enjoy Your Stay.Stay Tuned As I\'Am Re-Doing And Adding A Lot Of A New Content As Often As Possibble!..

Ikut

Pengenalan BEAUTEE

Sejak dari 2006, BEAUTEE menghasilkan pelbagai produk yang dirumus khas dari German dan Peranchis. Setiap produk mempunyai fungsi yang berbeza dan sesuai untuk pelbagai jenis kulit. Bahan mentah produk BEAUTEE di import dari Eropah dan di hasilkan oleh kilang OEM bertaraf Good Manufacturing Practice (GMP) dengan ISO 9001:2000 di malaysia.

BEAUTEE menghasilkan produk penjagaan muka dan badan yang sesuai dengan peraturan yang di tetapkan oleh peraturan kosmetik ASEAN di bawah Malaysia Farmaseutikal Kebangsaan Pengendalian Biro (BPFK). Kilang ini juga di iktiraf HALAL oleh Jabatan pembangunan Islam Malaysia (JAKIM). Dengan ini kami menjamin produk dan penjagaan kulit dan kosmetik kami mencapai kawalan keperluan antarabangsa yang tertinggi.

Hari ini produk BEAUTEE berkualiti tinggi, tidak hanya memiliki ribuan kepuasan pengguna dari seluruh Malaysia, Produk BEAUTEE ini juga di eksport ke Singapura, Brunei, Insonesia, Philipine, Australia, New Zealand, Turkey, England, Belanda dan Amerika. BEAUTEE juga telah mendapat anugerah ASIA PACIFIC Super Health Brand 2010/2011 dan ASIA PACIFIC Top Excellence Brand.

Syakie Simply Beauty
017.2426201

.

.
GET OUR FREE Beautee Syakie Simply Beauty Stamp Collection CARD NOW! For every RM85.00, you will get a stamp from us and once you collected 10 stamps, YOU GET FREE BEAUTEE PRODUCTS!! YOU GET TO CHOOSE FROM OUR 3 CHOICES! What are you waiting for! Go GET ONE NOW! EXCLUSIVE FOR WALK INS and ONLINE Customers!

Produk De Herbs Ada Di Sini..Klik Lah!

Write to us for any enquiries, comments, referral programs etc.
We will be happy to provide the answers in anyway we can.

Contact number 017.2426201(we prefer SMS/WHATSAPP only) or write to us !

Thank You.
Syakie Simply Beauty

Moisturizer : BB Cream (sambungannya)

Dah selalu sangat kita dengar tentang orang bercakap pasal BB Cream ni dan banyak juga jenama-jenama yang keluar di Internet. Kiranya BB Cream ni dah jadi FAMOUS lah pulak, terutama sekali di Korea, Japan dan China. Tapi kenapa yer?? hmmm..sebabnya adalah kerana BB Cream ni adalah BB Cream untuk semua.hheheh tak percaya ke??..jom syakie tunjukkan apa yang BB Cream boleh buat untuk you all.
1. Sebagai pelembab@moisturizer
BB Cream ni tinggi dengan kuasa pelembab@moisturizer, so bila dah guna pelembab ni maka tak perlulah gunakan pelembab tambahan.
2. Kandungan SPF
Ia melindungi kulit kita dari pancaran sinar UV.
3. Foundation
Bertindak sebagai foundation, memudahkan penyapuan sebelum make up.
4. Acne Treatment /  Merawat Jerawat
Kandungan yang terdapat di dalam BB Cream ini juga mampu menentang jerawat. Tidak seperti kebanyakkan foundation yang menyebabkan Open Pores dan jerawat.
5. Concealer
Melindungi kulit di bahagian mata untuk cover eyebag, eye circle mahupun pigmentasi.
6. Anti Aging Lotion
Bertindak menentang kedutan-kedutan di muka sebelum waktunya.
7. Whitening Lotion
Mencerahkan wajah juga.

Macamana?? bestkan?? Memang jerawat takkan naik bila you all gunakan Beautee BB Cream ni. Dan kesemua kebaikan di atas semuanya telah di padatkan didalam satu botol Beautee BB Cream.
Sekiranya nak lagi best supaya makeup di muka bertahan sepanjang hari, gunakanlah Ampoule sebelum BB Cream. Harganya pun murah dan mampu di miliki oleh semua.

Suka ke? Jomlah Follow/Like :))

0 5000 orang nak tahu RAHSIA Syakie:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
**Harap Maklum..Segala Yang Tercatat Disini Semuanya Hak Milik Syakiella Axrill**
l