Sila Dapatkan Produk Kecantikan Dan Kesihatan Dari Kami Dengan Menghubungi Talian 012.244.4691 Sekarang!!..Terima Kasih Dan Jumpa Lagi..Hey! Lovely People. Thanks For Helping Me And My Site By Visiting Here. I Hope You Enjoy Your Stay.Stay Tuned As I\'Am Re-Doing And Adding A Lot Of A New Content As Often As Possibble!..

Ikut

Pengenalan BEAUTEE

Sejak dari 2006, BEAUTEE menghasilkan pelbagai produk yang dirumus khas dari German dan Peranchis. Setiap produk mempunyai fungsi yang berbeza dan sesuai untuk pelbagai jenis kulit. Bahan mentah produk BEAUTEE di import dari Eropah dan di hasilkan oleh kilang OEM bertaraf Good Manufacturing Practice (GMP) dengan ISO 9001:2000 di malaysia.

BEAUTEE menghasilkan produk penjagaan muka dan badan yang sesuai dengan peraturan yang di tetapkan oleh peraturan kosmetik ASEAN di bawah Malaysia Farmaseutikal Kebangsaan Pengendalian Biro (BPFK). Kilang ini juga di iktiraf HALAL oleh Jabatan pembangunan Islam Malaysia (JAKIM). Dengan ini kami menjamin produk dan penjagaan kulit dan kosmetik kami mencapai kawalan keperluan antarabangsa yang tertinggi.

Hari ini produk BEAUTEE berkualiti tinggi, tidak hanya memiliki ribuan kepuasan pengguna dari seluruh Malaysia, Produk BEAUTEE ini juga di eksport ke Singapura, Brunei, Insonesia, Philipine, Australia, New Zealand, Turkey, England, Belanda dan Amerika. BEAUTEE juga telah mendapat anugerah ASIA PACIFIC Super Health Brand 2010/2011 dan ASIA PACIFIC Top Excellence Brand.

Syakie Simply Beauty
017.2426201

.

.
GET OUR FREE Beautee Syakie Simply Beauty Stamp Collection CARD NOW! For every RM85.00, you will get a stamp from us and once you collected 10 stamps, YOU GET FREE BEAUTEE PRODUCTS!! YOU GET TO CHOOSE FROM OUR 3 CHOICES! What are you waiting for! Go GET ONE NOW! EXCLUSIVE FOR WALK INS and ONLINE Customers!

Produk De Herbs Ada Di Sini..Klik Lah!

Write to us for any enquiries, comments, referral programs etc.
We will be happy to provide the answers in anyway we can.

Contact number 017.2426201(we prefer SMS/WHATSAPP only) or write to us !

Thank You.
Syakie Simply Beauty

Tips : Jom Kita Kongsi Rahsia Kulit Cantik

Langkah penjagaan kulit muka mengikut aturan
1. Cleansing
2. Scrub
3. Toner
4. Ampoule
5. Moisturizer
6. Make Up

Peranan Moisturizer adalah untuk melembapkan wajah dan juga sebagai pelindung kulit dari pencemaran persekitaran dan sinar UV. Moisturizer untuk siang hari biasanya boleh digunakan sekali dengan make up.

Untuk kulit berminyak (Oily) pelembap yang paling sesuai  digunakan adalah BB Cream. Gabungan yang terdapat di dalam BB Cream dan minyak semulajadi yang dihasilkan oleh kulit menjadikan kulit anda lebih glowing, berseri-seri dan bercahaya.

Untuk kulit Normal pula, pemakaian BB Cream sahaja tidak mencukupi, sebab ketiadaan minyak dimuka, oleh itu anda mesti gabungkan dengan BB Cream dan Sun Protector SPF 25. Caranya adalah seperti berikut. Ambil sedikit BEAUTEE Sun Protector SPF 25, oleskan diatas tapak tangan kemudian ambil BB Cream dan campurkan dengan jari, kacau-kacaukannya menjadi sebati dan terus di oleskan ke muka macam biasa. Hasilnya..wah! memang menakjubkan, kalau tak percaya cuba lah dulu.

Untuk kulit yang terlalu kering pula, anda amat memerlukan pelembap yang Double Extra, oleh itu anda memerlukan BEAUTEE Sunblok Fundation dan BB Cream, tujuannya adalah supaya kulit yang kering itu cepat baik. Caranya sama juga, campurkan Sunblok Foundation dengan SPF25, kacau-kacau dengan jari dan sapukan dimuka kemudian lihatlah hasilnya anda pasti tampil menawan. 

Suka ke? Jomlah Follow/Like :))

Cara Pemakaian Produk Slimming BEAUTEE

Ok..hari ni saya nak tunjukkan kat you all semua macamana cara nak gunakan Produk Slimming BEAUTEE ni...Jom baca sini....baca sehingga habis dan fahamkan yer!..

So skrg ni kita fokus kepada Perut Buncit, Punggung Besar dan Peha Besar. Adalah disarankan agar anda memakai seluar dalam pakai buang lagi senang, kalau minyak2 dah melekat tidak payah basuh buangkan aje..heheh
Perkara pertama yang harus dilakukan adalah...
1. Ambil Ginger Dead Sea Salt mengikut sukatan saiz badan anda dan Scrub dibahagian yang hendak dilakukan rawatan ini. Luangkan masa lebih kurang 10 minit untuk scrub, tujuan scrub ini adalah untuk membuka pori-pori kulit supaya proses yang akan dijalankan seterusnya berjalan dengan lancar dan mudah menyerap. Selain dari itu bila kita melakukan Scrub ini, kulit kita jua sekaligus menjadi halus dan tegang,bestkan..

2. Setelah 10 minit anda scrub, basuh tempat-tempat yang di scrub tadi dengan air suam. Kalau nak mandi terus pun tak mengapa, nak berendam dalam tab mandi pun tak mengapa.
Thermo Slimming Ampoule
Ultrasonic Massager
3. Kemudian, keringkan anggota tersebut dan kita sapu dengan Thermo Slimming Ampoule, sebotol sahahja sudah memadai. Sapu di tempat yang di scrub tadi, tujuannya adalah untuk membakar lemak tersebut. Kalau anda ada mesin Ultrasonic Massager lagi bagus. Dengan mesin ni kerja mengurut jadi lebih senang, mudah dan cepat. Tapi kalau tak ada, urut ajelah dengan menggunakan tangan yer...Lakukan urutan secara membulat sehingglah Ampoule itu kering.

**Sekiranya anda ingin membuang selulit atau geleber-geleber kesan dari gemuk yang dahulu tu, anda boleh lah tukar kepada 2in 1 Anti Cellulite & Firming Ampoule.


4. Setelah itu ambil Chilli Slimming Cream, anggaran saiz tempat yang nak dibakar lemak tadi..anda sapu ditempat yang sama ..(kiranya macam lapisan yang kedualah yer)..Urut membulat jangan terlalu basah atau terlalu kering.

5. Bila dah siap mengurut, mintaklah tolong kawan-kawan/suami atau sesiapa sahaja untuk wrap badan anda bermula dari Bawah payudara hingga kepunggung dan terus ke peha kanan. Putuskan wrap itu kemudian wrap semula dari pinggang terus ke peha kiri dan putuskan wrap.

6. Biarkan sekurang-kurangnya selama satu jam untuk mendapatkan hasil yang memberangsangkan.

Dari semua yang di atas ini (No.5)...selain dari menggunakan wrap anda juga boleh menggunakan Girdle / Baju Slimming, TETAPI biasalah kan...hasilnya kurang lah sikit.

Apabila anda melakukan perkara yang diatas ini (slimming programme)
1. Anda akan terasa panas (biasalah tu kan, kalau nak kurus kenalah tahan sikit,kalau tak panas macamana nak bakar lemak tu)
2. Anda akan terasa gatal-gatal sikit (maksudnya lemak-lemak sedang terbakar)
3. Kenalah tahan panas dan bersabar ye sayangggg....heheheh

TETAPI...sekiranya anda tidak tahan dengan Chilli Slimming Cream ni. anda bolehlah tukar kepada  Cold Slimming Solution atau Ginger Nano Slimming Cream. Kesannya tetap sama cuma harganya mahal sikit aje.

PERINGATAN:.
1.Ibu mengandung TIDAK digalak melakukan ini
2. Ibu yang baru bersalin sangat-sangat digalakkan.
3. Menyusukan tiada masalah asalkan tidak terkena payudara sudahlah.

**Bagi mereka yang terlah mencuba bermacam-macam produk untuk kekal kurus tapi tak menjadi jugak..boleh lah cuba cara ni. KEBERKESANAN produk ini juga adalah bergantung kepada anda, bukan kepada BEAUTEE atau kepada SAYA!..Jika anda malas dan suka skip, produk ini takkan berkesan. Produk External ini bergantung juga kepada usaha dan konsistensi serta displin anda..Kalau boleh kurangkan lah makanan yang berlemak, bergula, makanan bergoreng dan makanan ringan. Banyakkan meminum air.

SELAMAT MENCUBA....:)


Suka ke? Jomlah Follow/Like :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
**Harap Maklum..Segala Yang Tercatat Disini Semuanya Hak Milik Syakiella Axrill**
l