Sila Dapatkan Produk Kecantikan Dan Kesihatan Dari Kami Dengan Menghubungi Talian 012.244.4691 Sekarang!!..Terima Kasih Dan Jumpa Lagi..Hey! Lovely People. Thanks For Helping Me And My Site By Visiting Here. I Hope You Enjoy Your Stay.Stay Tuned As I\'Am Re-Doing And Adding A Lot Of A New Content As Often As Possibble!..

Ikut

Pengenalan BEAUTEE

Sejak dari 2006, BEAUTEE menghasilkan pelbagai produk yang dirumus khas dari German dan Peranchis. Setiap produk mempunyai fungsi yang berbeza dan sesuai untuk pelbagai jenis kulit. Bahan mentah produk BEAUTEE di import dari Eropah dan di hasilkan oleh kilang OEM bertaraf Good Manufacturing Practice (GMP) dengan ISO 9001:2000 di malaysia.

BEAUTEE menghasilkan produk penjagaan muka dan badan yang sesuai dengan peraturan yang di tetapkan oleh peraturan kosmetik ASEAN di bawah Malaysia Farmaseutikal Kebangsaan Pengendalian Biro (BPFK). Kilang ini juga di iktiraf HALAL oleh Jabatan pembangunan Islam Malaysia (JAKIM). Dengan ini kami menjamin produk dan penjagaan kulit dan kosmetik kami mencapai kawalan keperluan antarabangsa yang tertinggi.

Hari ini produk BEAUTEE berkualiti tinggi, tidak hanya memiliki ribuan kepuasan pengguna dari seluruh Malaysia, Produk BEAUTEE ini juga di eksport ke Singapura, Brunei, Insonesia, Philipine, Australia, New Zealand, Turkey, England, Belanda dan Amerika. BEAUTEE juga telah mendapat anugerah ASIA PACIFIC Super Health Brand 2010/2011 dan ASIA PACIFIC Top Excellence Brand.

Syakie Simply Beauty
017.2426201

.

.
GET OUR FREE Beautee Syakie Simply Beauty Stamp Collection CARD NOW! For every RM85.00, you will get a stamp from us and once you collected 10 stamps, YOU GET FREE BEAUTEE PRODUCTS!! YOU GET TO CHOOSE FROM OUR 3 CHOICES! What are you waiting for! Go GET ONE NOW! EXCLUSIVE FOR WALK INS and ONLINE Customers!

Produk De Herbs Ada Di Sini..Klik Lah!

Write to us for any enquiries, comments, referral programs etc.
We will be happy to provide the answers in anyway we can.

Contact number 017.2426201(we prefer SMS/WHATSAPP only) or write to us !

Thank You.
Syakie Simply Beauty

Tips : Jom Kita Kongsi Rahsia Kulit Cantik

Langkah penjagaan kulit muka mengikut aturan
1. Cleansing
2. Scrub
3. Toner
4. Ampoule
5. Moisturizer
6. Make Up

Peranan Moisturizer adalah untuk melembapkan wajah dan juga sebagai pelindung kulit dari pencemaran persekitaran dan sinar UV. Moisturizer untuk siang hari biasanya boleh digunakan sekali dengan make up.

Untuk kulit berminyak (Oily) pelembap yang paling sesuai  digunakan adalah BB Cream. Gabungan yang terdapat di dalam BB Cream dan minyak semulajadi yang dihasilkan oleh kulit menjadikan kulit anda lebih glowing, berseri-seri dan bercahaya.

Untuk kulit Normal pula, pemakaian BB Cream sahaja tidak mencukupi, sebab ketiadaan minyak dimuka, oleh itu anda mesti gabungkan dengan BB Cream dan Sun Protector SPF 25. Caranya adalah seperti berikut. Ambil sedikit BEAUTEE Sun Protector SPF 25, oleskan diatas tapak tangan kemudian ambil BB Cream dan campurkan dengan jari, kacau-kacaukannya menjadi sebati dan terus di oleskan ke muka macam biasa. Hasilnya..wah! memang menakjubkan, kalau tak percaya cuba lah dulu.

Untuk kulit yang terlalu kering pula, anda amat memerlukan pelembap yang Double Extra, oleh itu anda memerlukan BEAUTEE Sunblok Fundation dan BB Cream, tujuannya adalah supaya kulit yang kering itu cepat baik. Caranya sama juga, campurkan Sunblok Foundation dengan SPF25, kacau-kacau dengan jari dan sapukan dimuka kemudian lihatlah hasilnya anda pasti tampil menawan. 

Suka ke? Jomlah Follow/Like :))

0 5000 orang nak tahu RAHSIA Syakie:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
**Harap Maklum..Segala Yang Tercatat Disini Semuanya Hak Milik Syakiella Axrill**
l