Sila Dapatkan Produk Kecantikan Dan Kesihatan Dari Kami Dengan Menghubungi Talian 012.244.4691 Sekarang!!..Terima Kasih Dan Jumpa Lagi..Hey! Lovely People. Thanks For Helping Me And My Site By Visiting Here. I Hope You Enjoy Your Stay.Stay Tuned As I\'Am Re-Doing And Adding A Lot Of A New Content As Often As Possibble!..

Ikut

Pengenalan BEAUTEE

Sejak dari 2006, BEAUTEE menghasilkan pelbagai produk yang dirumus khas dari German dan Peranchis. Setiap produk mempunyai fungsi yang berbeza dan sesuai untuk pelbagai jenis kulit. Bahan mentah produk BEAUTEE di import dari Eropah dan di hasilkan oleh kilang OEM bertaraf Good Manufacturing Practice (GMP) dengan ISO 9001:2000 di malaysia.

BEAUTEE menghasilkan produk penjagaan muka dan badan yang sesuai dengan peraturan yang di tetapkan oleh peraturan kosmetik ASEAN di bawah Malaysia Farmaseutikal Kebangsaan Pengendalian Biro (BPFK). Kilang ini juga di iktiraf HALAL oleh Jabatan pembangunan Islam Malaysia (JAKIM). Dengan ini kami menjamin produk dan penjagaan kulit dan kosmetik kami mencapai kawalan keperluan antarabangsa yang tertinggi.

Hari ini produk BEAUTEE berkualiti tinggi, tidak hanya memiliki ribuan kepuasan pengguna dari seluruh Malaysia, Produk BEAUTEE ini juga di eksport ke Singapura, Brunei, Insonesia, Philipine, Australia, New Zealand, Turkey, England, Belanda dan Amerika. BEAUTEE juga telah mendapat anugerah ASIA PACIFIC Super Health Brand 2010/2011 dan ASIA PACIFIC Top Excellence Brand.

Syakie Simply Beauty
017.2426201

.

.
GET OUR FREE Beautee Syakie Simply Beauty Stamp Collection CARD NOW! For every RM85.00, you will get a stamp from us and once you collected 10 stamps, YOU GET FREE BEAUTEE PRODUCTS!! YOU GET TO CHOOSE FROM OUR 3 CHOICES! What are you waiting for! Go GET ONE NOW! EXCLUSIVE FOR WALK INS and ONLINE Customers!

Produk De Herbs Ada Di Sini..Klik Lah!

Write to us for any enquiries, comments, referral programs etc.
We will be happy to provide the answers in anyway we can.

Contact number 017.2426201(we prefer SMS/WHATSAPP only) or write to us !

Thank You.
Syakie Simply Beauty

BEAUTEE Cleanser (Soap)


 Acne Soap 
Sabun ini mengeluarkan kotoran, kulit mati dan sisa make up, ia mengandungi gliserin yang membantu melembutkan tekstur kulit. Juga mengandungi Polifenol aktif yang ditemui pada tumbuhan bagi membantu dalam ciri ciri  antioksidan. Selepas penggunaan masa panjang, kulit akan kelihatan lebih cerah dan halus;
Sabun in adalah  100%  berasal dari minyak sawit tulin  tidak mengandungi pengawet, kandungan haiwan, alkohol dan minyak mineral. Licorice (Glycyrhiza Glabra) adalah herba beraroma yang telah digunakan dalam makanan dan ubat selama ribuan tahun. Juga dikenali sebagai "AKAR MANIS", akar licorice mengandungi sebatian 50 kali lebih manis daripada gula. Akar licorice telah digunakan di Timur dan perubatan Barat untuk mengubati pelbagai penyakit dari demam hingga penyakit hati. Tanaman ini telah lama dinilai sebagai penawar rasa sakit (menenangkan  agen coating) dan ekspektoran (lendir rids dan mukosa dari saluran pernafasan). Kini ia masih lagi digunakan untuk pelbagai keadaan.
Allantoin merupakan produk semulajadi yang boleh didapati dalam tumbuhan. Ia adalah bahan penyembuhan yang kuat. Allantoin juga digunakan untuk mempercepatkan pertumbuhan tisu baru dan sihat.

Lightening Soap
Sabun ini mengeluarkan kotoran, kulit mati dan sisa make up, ia mengandungi gliserin yang membantu melembutkan tekstur kulit. Juga mengandungi Polifenol Aktif yang ditemui pada tumbuhan membantu dalam ciri-ciri antioksidan. Selepas penggunaan jangka masa panjang, kulit akan kelihatan lebih cerah dan halus. 
Sabun ini adalah 100%  berasal dari minyak sawit tulen, tidak mengandungi pengawet, kandungan haiwan, alkohol dan minyak mineral. 
Cinnamon  (Cinnamomum Zeylanicum) telah secara tradisional digunakan sebagai rempah masakan untuk mengurangkan bau daging atau ubat rakyat seperti demam, tonik hati, minum detoksifikasi dll. Sains moden mendapati bahawa kayu manis bukan hanya memiliki sifat menekan bakteria malah ia juga mempunyai antioksidan yang sangat kuat. Anti radikal bebas yang kuat membantu menghalang pembentukan melanin dan melindungi dari kerosakan dari radikal bebas. Sabun ini sangat berkesan untuk bintik bintik hitam penuaan dan pembaharuan sel kulit secara keseluruhan. Curcumin (Curcuma Longa) tradisional digunakan dalam makanan dan tujuan perubatan dan detoksifikasi. Sains moden mendapati Curcumin adalah antioksidan yang sangat kuat. 
  
***PERINGATAN: PASTIKAN ANDA HANYA MENDAPATKAN  BARANGAN BEAUTEE DARI PENGEDAR YANG SAH SAHAJA UNTUK MENGGELAKKAN DIRI ANDA DARI TERBELI BARANGAN TIRUAN ***


Suka ke? Jomlah Follow/Like :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
**Harap Maklum..Segala Yang Tercatat Disini Semuanya Hak Milik Syakiella Axrill**
l