Sila Dapatkan Produk Kecantikan Dan Kesihatan Dari Kami Dengan Menghubungi Talian 012.244.4691 Sekarang!!..Terima Kasih Dan Jumpa Lagi..Hey! Lovely People. Thanks For Helping Me And My Site By Visiting Here. I Hope You Enjoy Your Stay.Stay Tuned As I\'Am Re-Doing And Adding A Lot Of A New Content As Often As Possibble!..

Ikut

Pengenalan BEAUTEE

Sejak dari 2006, BEAUTEE menghasilkan pelbagai produk yang dirumus khas dari German dan Peranchis. Setiap produk mempunyai fungsi yang berbeza dan sesuai untuk pelbagai jenis kulit. Bahan mentah produk BEAUTEE di import dari Eropah dan di hasilkan oleh kilang OEM bertaraf Good Manufacturing Practice (GMP) dengan ISO 9001:2000 di malaysia.

BEAUTEE menghasilkan produk penjagaan muka dan badan yang sesuai dengan peraturan yang di tetapkan oleh peraturan kosmetik ASEAN di bawah Malaysia Farmaseutikal Kebangsaan Pengendalian Biro (BPFK). Kilang ini juga di iktiraf HALAL oleh Jabatan pembangunan Islam Malaysia (JAKIM). Dengan ini kami menjamin produk dan penjagaan kulit dan kosmetik kami mencapai kawalan keperluan antarabangsa yang tertinggi.

Hari ini produk BEAUTEE berkualiti tinggi, tidak hanya memiliki ribuan kepuasan pengguna dari seluruh Malaysia, Produk BEAUTEE ini juga di eksport ke Singapura, Brunei, Insonesia, Philipine, Australia, New Zealand, Turkey, England, Belanda dan Amerika. BEAUTEE juga telah mendapat anugerah ASIA PACIFIC Super Health Brand 2010/2011 dan ASIA PACIFIC Top Excellence Brand.

Syakie Simply Beauty
017.2426201

.

.
GET OUR FREE Beautee Syakie Simply Beauty Stamp Collection CARD NOW! For every RM85.00, you will get a stamp from us and once you collected 10 stamps, YOU GET FREE BEAUTEE PRODUCTS!! YOU GET TO CHOOSE FROM OUR 3 CHOICES! What are you waiting for! Go GET ONE NOW! EXCLUSIVE FOR WALK INS and ONLINE Customers!

Produk De Herbs Ada Di Sini..Klik Lah!

Write to us for any enquiries, comments, referral programs etc.
We will be happy to provide the answers in anyway we can.

Contact number 017.2426201(we prefer SMS/WHATSAPP only) or write to us !

Thank You.
Syakie Simply Beauty

Skin Care : Set Jerawat / Kulit Berminyak

Set Jerawat / Kulit Berminyak 
Beautee Purifying Cleansing gel
Beautee Purifying Toner
Beautee Purifying mask
Beautee Skin Purifying Lotion
Beautee Gold facial Scrub

Cara mengunakannya.
1. Ambil Purifying Cleansing gel letak kat tapak tangan kemudian letak sedikit air, ramas sehingga berbuih , kemudian cuci muka ke seluruh muka, bersihkan bahagian hidung dan pipi , urut dengan lembut.

2. Ambil sedikit sahaja scrub di hujung jari dan scrub dengan lembut ,terutama di bahagian keliling mata dan hidung...jika anda banyak jerawat sebaiknya cuma scrub dengan lembut dan jangan gosok sehingga mencederakan jerawat, memadai meratakan scrub dgn membuat urutan lembut.

3.Lap muka dengan bersih-sebersihnya jangan ada sisa-sisa scrub, pastikan dah bilas dengan betul dan lap hingga kering. Dap-dap kan kulit muka dengan Purifying Toner.

4. Setelah kering sapukan sebotol Purifying Ampoule, jika takde jerawat ...ampoule boleh skip tak perlu pakai. Simpan ampoule ni untuk kegunaan jika jerawat muncul.

5.Mask ni bukan mask 3D kena bancuh , mask ni terus je sapu di muka lepas 15 minit, cuci sehingga bersih...(sekiranya anda tidak memakai Mask terus sahaja ke step yang berikutnya).

6.Setelah Ampoule kering sapukan Purifying Lotion terutama dibahagian jerawat. Goncang dulu botolnya , dan sapukan ke atas jerawat. Sekiranya nya tak de jerawat, jangan goncang botol , tapi pakai airnya saja dan sapukan di bahagian banyak keluar minyak bila siang. Senang kan!

**Ampoule tidak termasuk dalam pakej**


Suka ke? Jomlah Follow/Like :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
**Harap Maklum..Segala Yang Tercatat Disini Semuanya Hak Milik Syakiella Axrill**
l