Sila Dapatkan Produk Kecantikan Dan Kesihatan Dari Kami Dengan Menghubungi Talian 012.244.4691 Sekarang!!..Terima Kasih Dan Jumpa Lagi..Hey! Lovely People. Thanks For Helping Me And My Site By Visiting Here. I Hope You Enjoy Your Stay.Stay Tuned As I\'Am Re-Doing And Adding A Lot Of A New Content As Often As Possibble!..

Ikut

Pengenalan BEAUTEE

Sejak dari 2006, BEAUTEE menghasilkan pelbagai produk yang dirumus khas dari German dan Peranchis. Setiap produk mempunyai fungsi yang berbeza dan sesuai untuk pelbagai jenis kulit. Bahan mentah produk BEAUTEE di import dari Eropah dan di hasilkan oleh kilang OEM bertaraf Good Manufacturing Practice (GMP) dengan ISO 9001:2000 di malaysia.

BEAUTEE menghasilkan produk penjagaan muka dan badan yang sesuai dengan peraturan yang di tetapkan oleh peraturan kosmetik ASEAN di bawah Malaysia Farmaseutikal Kebangsaan Pengendalian Biro (BPFK). Kilang ini juga di iktiraf HALAL oleh Jabatan pembangunan Islam Malaysia (JAKIM). Dengan ini kami menjamin produk dan penjagaan kulit dan kosmetik kami mencapai kawalan keperluan antarabangsa yang tertinggi.

Hari ini produk BEAUTEE berkualiti tinggi, tidak hanya memiliki ribuan kepuasan pengguna dari seluruh Malaysia, Produk BEAUTEE ini juga di eksport ke Singapura, Brunei, Insonesia, Philipine, Australia, New Zealand, Turkey, England, Belanda dan Amerika. BEAUTEE juga telah mendapat anugerah ASIA PACIFIC Super Health Brand 2010/2011 dan ASIA PACIFIC Top Excellence Brand.

Syakie Simply Beauty
017.2426201

.

.
GET OUR FREE Beautee Syakie Simply Beauty Stamp Collection CARD NOW! For every RM85.00, you will get a stamp from us and once you collected 10 stamps, YOU GET FREE BEAUTEE PRODUCTS!! YOU GET TO CHOOSE FROM OUR 3 CHOICES! What are you waiting for! Go GET ONE NOW! EXCLUSIVE FOR WALK INS and ONLINE Customers!

Produk De Herbs Ada Di Sini..Klik Lah!

Write to us for any enquiries, comments, referral programs etc.
We will be happy to provide the answers in anyway we can.

Contact number 017.2426201(we prefer SMS/WHATSAPP only) or write to us !

Thank You.
Syakie Simply Beauty

Moisturizer : BB CreamApa yang dimaksudkan dengan Bb Cream?


BB (Blemish Balm) Cream, mudah diaplikasi, merupakan asas makeup dengan penyembuhan, memperbaharui dan melindungi kulit. 
BB Cream pada asalnya dikatakan berasal dari Jerman. Ia digunakan sebagai Cream perlindungan / penjagaan Dermatologist Regenarasi selepas pembedahan seperti laser dan pengelupasan kulit apabila kulit berada ditahap paling sensitif. 
Oleh itu BB Cream dikategorikan sebagai Cosmeceutical. BB Cream juga  telah dipopularkan oleh ramai artis-artis dari Korea dan seterusnya telah menjadikan ia sebagai suatu  trend / culture.


Apakah perbezaan BEAUTEE BB Cream dengan jenama lain.


Secara ringkasnya perbezaan BEAUTEE BB Cream adalah seperti berikut:-
**Totally Oill Free, sangat ringan dengan texture yang lembut.
**Membuatkan tona kulit kelihatan semulajadi selepas di sapu.
**Kalis air dan tidak melekit.
**Tidak menyumbat liang pori, hypoallergenic, sesuai untuk semua jenis kulit
**Menampakkan kesan kecerahan dan putih yang sesuai dengan kulit
**Anti aging, meredakan masalah kulit dan memberi soothing effect.BEAUTEE BB Cream ini tidak melekit, teksturnya yang lembut dan licin serta warna natural sebagai asas make up mampu menutup, melindungi dan meredakan ketidaksempurnaan wajah. Sangat berkesan menangani gegelung hitam dibawah mata, kedutan, bintik-bintik, bekas jerawat dan mencerahkan warna tona kulit.
Ia sesuai dijadikan asas make up dan ditambah dengan perlindungan UV sekaligus membantu regenarasi kulit.

Diperbuat dari ekstrak botanical semulajadi, oligo element dan vitamin menjadikan BEAUTEE BB Cream sebagai hypoallergenic, sesuai untuk semua jenis kulit dan selamat digunakan keatas kulit yang mempunyai masalah jerawat / parut yang sensitif. Ia sangat sesuai sebagai perlindungan kepada kulit selepas proses pengelupasan, rawatan kulit atau laser. Kegunaan jangka panjang mampu memperbaiki tekstur kulit dan memudarkan parut jerawat dan noda pada kulit.

                              Rugi Kalau Tak Cuba


Suka ke? Jomlah Follow/Like :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
**Harap Maklum..Segala Yang Tercatat Disini Semuanya Hak Milik Syakiella Axrill**
l