Sila Dapatkan Produk Kecantikan Dan Kesihatan Dari Kami Dengan Menghubungi Talian 012.244.4691 Sekarang!!..Terima Kasih Dan Jumpa Lagi..Hey! Lovely People. Thanks For Helping Me And My Site By Visiting Here. I Hope You Enjoy Your Stay.Stay Tuned As I\'Am Re-Doing And Adding A Lot Of A New Content As Often As Possibble!..

Ikut

Pengenalan BEAUTEE

Sejak dari 2006, BEAUTEE menghasilkan pelbagai produk yang dirumus khas dari German dan Peranchis. Setiap produk mempunyai fungsi yang berbeza dan sesuai untuk pelbagai jenis kulit. Bahan mentah produk BEAUTEE di import dari Eropah dan di hasilkan oleh kilang OEM bertaraf Good Manufacturing Practice (GMP) dengan ISO 9001:2000 di malaysia.

BEAUTEE menghasilkan produk penjagaan muka dan badan yang sesuai dengan peraturan yang di tetapkan oleh peraturan kosmetik ASEAN di bawah Malaysia Farmaseutikal Kebangsaan Pengendalian Biro (BPFK). Kilang ini juga di iktiraf HALAL oleh Jabatan pembangunan Islam Malaysia (JAKIM). Dengan ini kami menjamin produk dan penjagaan kulit dan kosmetik kami mencapai kawalan keperluan antarabangsa yang tertinggi.

Hari ini produk BEAUTEE berkualiti tinggi, tidak hanya memiliki ribuan kepuasan pengguna dari seluruh Malaysia, Produk BEAUTEE ini juga di eksport ke Singapura, Brunei, Insonesia, Philipine, Australia, New Zealand, Turkey, England, Belanda dan Amerika. BEAUTEE juga telah mendapat anugerah ASIA PACIFIC Super Health Brand 2010/2011 dan ASIA PACIFIC Top Excellence Brand.

Syakie Simply Beauty
017.2426201

.

.
GET OUR FREE Beautee Syakie Simply Beauty Stamp Collection CARD NOW! For every RM85.00, you will get a stamp from us and once you collected 10 stamps, YOU GET FREE BEAUTEE PRODUCTS!! YOU GET TO CHOOSE FROM OUR 3 CHOICES! What are you waiting for! Go GET ONE NOW! EXCLUSIVE FOR WALK INS and ONLINE Customers!

Produk De Herbs Ada Di Sini..Klik Lah!

Write to us for any enquiries, comments, referral programs etc.
We will be happy to provide the answers in anyway we can.

Contact number 017.2426201(we prefer SMS/WHATSAPP only) or write to us !

Thank You.
Syakie Simply Beauty

Ampoule : Collagen Ampoule serta kebaikannya

Collagen yang sebenarnya adalah Protein yang menghubungkan dan menyokong tisu dalam tubuh kita seperti dibahagian kulit, otot dan sebagainya. Selain dari itu ia juga menyokong organ dalaman dan juga pada pertumbuhan gigi. Ada sejumlah 25 jenis Collagen di dalam tubuh badan kita.
Collagen bekerjasama dengan Elastin untuk menyokong sel kulit supaya menjadi anjal dan kuat. Semakin meningkat usia kita semakin berkuranganlah  Collagen ditubuh badan, maka terjadilah kedutan dikulit. Jadi kita perlu mendapatkan Collagen luaran untuk menggantikannya.

Penggunaan Collagen Ampoule sangat popular dalam proses anti penuaan kerana ianya boleh memperlahankan tanda-tanda penuaan. Tanda penuaan tersebut adalah seperti kedutan, kekeringan, kekusaman dan bintik-bintik hitam (pigmentasi).

Collagen Ampoule mampu menghapuskan garis-garis halus dan kedutan akibat penuaan dan dalam masa yang sama ia boleh menambahkan keanjalan dan kecerahan kulit. Antara makanan yang kaya dengan Collagen adalah sayuran yang berwarna gelap, merah, soya bean, kacang merah, tomato, asparagus, chesnut, ikan salmon (marine collagen) dan sebagainya.

Sekiranya anda ingin menggunakan Collagen Serum ataupun Collagen Ampoule pastikan anda membaca labelnya dahulu sebelum membeli,kalau tidak pun  bertanyalah dahulu. Bukan apa, sekiranya anda Allergy pada makanan laut maka anda juga akan Allergy pada Marine Collagen.

BEAUTEE Collagen Ampoule adalah dari tumbuh-tumbuhan semulajadi bagi anda yang ada Allergy pada alahan laut tak perlulah risau untuk menggunakannya.

Penggunaan Ampoule (secara sapuan luar) adalah yang terbaik kerana ianya hanyalah untuk sapuan di luaran sahaja. Kalau ada masalah pun, satu ke dua hari selesai berbanding dengan Injection dan Laser yang "MAKAN DALAM" secara senyap-senyap.

Cara menggunakan Collagen Ampoule adalah dengan menyapu keserata muka dan urut pada bahagian wajah bermula dari bahagian bawah ke atas setiap hari pada 10 hari pertama dan sekali seminggu pada minggu-minggu berikutnya. Anda akan dapat merasai kesannya yang ketara didalam masa 7 hari dimana kulit anda akan berasa lebih anjal, tegang dan licin.

Selain dari itu pemakaian Masker juga amat digalkkan seperti Collagen Gel Mask yang sangat mujarab menyembuhkan alahan kulit, menegang, menganjal dan mencerahkan kulit.

Suka ke? Jomlah Follow/Like :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
**Harap Maklum..Segala Yang Tercatat Disini Semuanya Hak Milik Syakiella Axrill**
l