Sila Dapatkan Produk Kecantikan Dan Kesihatan Dari Kami Dengan Menghubungi Talian 012.244.4691 Sekarang!!..Terima Kasih Dan Jumpa Lagi..Hey! Lovely People. Thanks For Helping Me And My Site By Visiting Here. I Hope You Enjoy Your Stay.Stay Tuned As I\'Am Re-Doing And Adding A Lot Of A New Content As Often As Possibble!..

Ikut

Pengenalan BEAUTEE

Sejak dari 2006, BEAUTEE menghasilkan pelbagai produk yang dirumus khas dari German dan Peranchis. Setiap produk mempunyai fungsi yang berbeza dan sesuai untuk pelbagai jenis kulit. Bahan mentah produk BEAUTEE di import dari Eropah dan di hasilkan oleh kilang OEM bertaraf Good Manufacturing Practice (GMP) dengan ISO 9001:2000 di malaysia.

BEAUTEE menghasilkan produk penjagaan muka dan badan yang sesuai dengan peraturan yang di tetapkan oleh peraturan kosmetik ASEAN di bawah Malaysia Farmaseutikal Kebangsaan Pengendalian Biro (BPFK). Kilang ini juga di iktiraf HALAL oleh Jabatan pembangunan Islam Malaysia (JAKIM). Dengan ini kami menjamin produk dan penjagaan kulit dan kosmetik kami mencapai kawalan keperluan antarabangsa yang tertinggi.

Hari ini produk BEAUTEE berkualiti tinggi, tidak hanya memiliki ribuan kepuasan pengguna dari seluruh Malaysia, Produk BEAUTEE ini juga di eksport ke Singapura, Brunei, Insonesia, Philipine, Australia, New Zealand, Turkey, England, Belanda dan Amerika. BEAUTEE juga telah mendapat anugerah ASIA PACIFIC Super Health Brand 2010/2011 dan ASIA PACIFIC Top Excellence Brand.

Syakie Simply Beauty
017.2426201

.

.
GET OUR FREE Beautee Syakie Simply Beauty Stamp Collection CARD NOW! For every RM85.00, you will get a stamp from us and once you collected 10 stamps, YOU GET FREE BEAUTEE PRODUCTS!! YOU GET TO CHOOSE FROM OUR 3 CHOICES! What are you waiting for! Go GET ONE NOW! EXCLUSIVE FOR WALK INS and ONLINE Customers!

Produk De Herbs Ada Di Sini..Klik Lah!

Write to us for any enquiries, comments, referral programs etc.
We will be happy to provide the answers in anyway we can.

Contact number 017.2426201(we prefer SMS/WHATSAPP only) or write to us !

Thank You.
Syakie Simply Beauty

Mask : Collagen Gel Mask

Beautee Collagen Gel Mask kaya dengan kandungan kolagen yang tinggi, mengurangkan garis-garis halus pada kulit dan menjadikan kulit lebih tegang & lembut. Aloevera membantu mengembalikan keseimbangan kulit, agar kulit nampak lebih muda dan segar. Mask ini juga berperanan sebagai anti oksidan (dari Vitamin E) yang membantu meningkatkan pembaharuan sel kulit. Sesuai untuk semua jenis kulit

Cara Penggunaan :-
Gunakan masker ini selepas melakukan 3D Mask Treatment atau Gold Scrub. Elakkan kawasan mata dan bibir. Biarkan selama 40 - 45 minit, bilas dengan air suam. Gunakan 3 kali seminggu untuk mengatasi masalah kulit kering, kulit sensitif dan untuk menegangkan kulit wajah.

**Juga terdapat di dalam bentuk paket untuk percubaan seperti di bawah ini **

Beautee High Concentrated Collagen Gel Mask ini di perkaya dengan kolagen sehingga 50%
dari kandungannya, yang dapat mengatasi masalah garis-garis halus dan menjadikan kulit lebih Plump dan lembut. Kandungan Aloevera di dalam mask ini membantu menegangkan kulit dan memastikan kulit moist (lembab) secara semulajadi. Antioksidan dari sumber Vitamin E menggalakkan penghasilan Kolagen dan Elastin serta membaiki sel-sel kulit.

Cara Penggunaan : -
Selepas membersihkan muka dan scrub muka, sapukan Collagen Gel Mask ini ke muka dan leher. Biarkan selama 40 - 45 minit, kemudian bilas dengan air. Gunakan 1 - 3 kali seminggu untuk mengatasi masalah kulit kering, sensitif dan merawat Eczema dan Dermatitis. Juga di sarankan menggunakan Collagen Ampoule sebagai rawatan setiap hari (daily treatment).

Suka ke? Jomlah Follow/Like :))

Inginkan Kulit Yang Putih Bersih...Kombinasi lotion dan sabun yang sesuai untuk penggunaan luaran terutama sekali bertujuan melindungi kulit dari mendapat ‘sunburn’. Selain dari supplement yang dianggap treatment dalaman, penjagaan luaran juga penting bagi memastikan kulit cerah sekata.

Beautee Whitening White Lotion amat sesuai untuk memutihkan kulit tanpa mengakibatkan kesan sampingan. Selamat digunakan, diasaskan daripada bahan semulajadi dan tidak mengandungi ‘bleaching agent’. Dirumus khas untuk melembabkan kulit supaya kulit kelihatan lebih cerah, lembut dan cantik. 
Mengandungi SPF 30, sangat sesuai digunakan setiap hari sebagai perlindungan kulit dari sinaran matahari. Sangat berkesan jika diguna bersama dengan Whitening Body Vitamin C Ampoule sebagai rawatan cepat untuk sunburn. Kesan cerah pada kulit dengan segera, dan perlindungan dari UV membolehkan kulit menjadi lebih cerah sekata.
Sabun Mukjizat ini juga amat sesuai sekali untuk kulit badan yang kasar, berbau, gelap,panau, berparut dan untuk mengebukan kulit badan. Mudah dan murah sekali, semua mampu miliki. Kalau nak jimat belanja gunakan lah sabun Mukjizat ni,boleh di gunakan sehingga sebulan.


Suka ke? Jomlah Follow/Like :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
**Harap Maklum..Segala Yang Tercatat Disini Semuanya Hak Milik Syakiella Axrill**
l