Sila Dapatkan Produk Kecantikan Dan Kesihatan Dari Kami Dengan Menghubungi Talian 012.244.4691 Sekarang!!..Terima Kasih Dan Jumpa Lagi..Hey! Lovely People. Thanks For Helping Me And My Site By Visiting Here. I Hope You Enjoy Your Stay.Stay Tuned As I\'Am Re-Doing And Adding A Lot Of A New Content As Often As Possibble!..

Ikut

Pengenalan BEAUTEE

Sejak dari 2006, BEAUTEE menghasilkan pelbagai produk yang dirumus khas dari German dan Peranchis. Setiap produk mempunyai fungsi yang berbeza dan sesuai untuk pelbagai jenis kulit. Bahan mentah produk BEAUTEE di import dari Eropah dan di hasilkan oleh kilang OEM bertaraf Good Manufacturing Practice (GMP) dengan ISO 9001:2000 di malaysia.

BEAUTEE menghasilkan produk penjagaan muka dan badan yang sesuai dengan peraturan yang di tetapkan oleh peraturan kosmetik ASEAN di bawah Malaysia Farmaseutikal Kebangsaan Pengendalian Biro (BPFK). Kilang ini juga di iktiraf HALAL oleh Jabatan pembangunan Islam Malaysia (JAKIM). Dengan ini kami menjamin produk dan penjagaan kulit dan kosmetik kami mencapai kawalan keperluan antarabangsa yang tertinggi.

Hari ini produk BEAUTEE berkualiti tinggi, tidak hanya memiliki ribuan kepuasan pengguna dari seluruh Malaysia, Produk BEAUTEE ini juga di eksport ke Singapura, Brunei, Insonesia, Philipine, Australia, New Zealand, Turkey, England, Belanda dan Amerika. BEAUTEE juga telah mendapat anugerah ASIA PACIFIC Super Health Brand 2010/2011 dan ASIA PACIFIC Top Excellence Brand.

Syakie Simply Beauty
017.2426201

.

.
GET OUR FREE Beautee Syakie Simply Beauty Stamp Collection CARD NOW! For every RM85.00, you will get a stamp from us and once you collected 10 stamps, YOU GET FREE BEAUTEE PRODUCTS!! YOU GET TO CHOOSE FROM OUR 3 CHOICES! What are you waiting for! Go GET ONE NOW! EXCLUSIVE FOR WALK INS and ONLINE Customers!

Produk De Herbs Ada Di Sini..Klik Lah!

Write to us for any enquiries, comments, referral programs etc.
We will be happy to provide the answers in anyway we can.

Contact number 017.2426201(we prefer SMS/WHATSAPP only) or write to us !

Thank You.
Syakie Simply Beauty

Black Head Dan White Head


Masalah black head dan white head kebanyakkannya di hadapi oleh mereka yang mempunyai kulit jenis berminyak. Ianya selalu ada di bahagian hidung, pipi, dagu dan dahi.
Untuk mengatasi masalah ini pemilihan penggunaan Cleanser dan Masker haruslah tepat untuk mendapatkan hasil yang memuaskan.

Cadangan Penggunaan  
Cleanser ~  BEAUTEE Cool Cream Cleanser 
Scrub ~  BEAUTEE Gold Facial Scrub atau BEAUTEE Gold Peeling Scrub 
(bagi yang berumur 35th ke atas)
Mask ~ BEAUTEE 3D Powder Mask Soy Bean dan BEAUTEE Whitening Solution.

Suka ke? Jomlah Follow/Like :))

Masalah Parut Jerawat Berlubang


Gunakan 24k Gold Serum setiap malam sebelum tidur, sapukan pada seluruh wajah dan lakukan sedikit urutan dimulai di bawah dagu menghala ke atas.


Serum ini mengandungi EGF (Epidermal Growth Factor) yang akan membantu menghasilkan sel kulit baru bagi menggantikan parut berlubang. Masalah lain yang di alami seperti EYE BAG atau OIL SEED bolehlah juga menggunakan serum ini bagi mengatasi masalah tersebut.

Gunakan sekurang-kurangnya 3 kali seminggu. Berkesan pada lelaki dan wanita.Lakukan dengan kerap untuk mendapatkan hasil yang memuaskan.


Suka ke? Jomlah Follow/Like :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
**Harap Maklum..Segala Yang Tercatat Disini Semuanya Hak Milik Syakiella Axrill**
l