Sila Dapatkan Produk Kecantikan Dan Kesihatan Dari Kami Dengan Menghubungi Talian 012.244.4691 Sekarang!!..Terima Kasih Dan Jumpa Lagi..Hey! Lovely People. Thanks For Helping Me And My Site By Visiting Here. I Hope You Enjoy Your Stay.Stay Tuned As I\'Am Re-Doing And Adding A Lot Of A New Content As Often As Possibble!..

Ikut

Pengenalan BEAUTEE

Sejak dari 2006, BEAUTEE menghasilkan pelbagai produk yang dirumus khas dari German dan Peranchis. Setiap produk mempunyai fungsi yang berbeza dan sesuai untuk pelbagai jenis kulit. Bahan mentah produk BEAUTEE di import dari Eropah dan di hasilkan oleh kilang OEM bertaraf Good Manufacturing Practice (GMP) dengan ISO 9001:2000 di malaysia.

BEAUTEE menghasilkan produk penjagaan muka dan badan yang sesuai dengan peraturan yang di tetapkan oleh peraturan kosmetik ASEAN di bawah Malaysia Farmaseutikal Kebangsaan Pengendalian Biro (BPFK). Kilang ini juga di iktiraf HALAL oleh Jabatan pembangunan Islam Malaysia (JAKIM). Dengan ini kami menjamin produk dan penjagaan kulit dan kosmetik kami mencapai kawalan keperluan antarabangsa yang tertinggi.

Hari ini produk BEAUTEE berkualiti tinggi, tidak hanya memiliki ribuan kepuasan pengguna dari seluruh Malaysia, Produk BEAUTEE ini juga di eksport ke Singapura, Brunei, Insonesia, Philipine, Australia, New Zealand, Turkey, England, Belanda dan Amerika. BEAUTEE juga telah mendapat anugerah ASIA PACIFIC Super Health Brand 2010/2011 dan ASIA PACIFIC Top Excellence Brand.

Syakie Simply Beauty
017.2426201

.

.
GET OUR FREE Beautee Syakie Simply Beauty Stamp Collection CARD NOW! For every RM85.00, you will get a stamp from us and once you collected 10 stamps, YOU GET FREE BEAUTEE PRODUCTS!! YOU GET TO CHOOSE FROM OUR 3 CHOICES! What are you waiting for! Go GET ONE NOW! EXCLUSIVE FOR WALK INS and ONLINE Customers!

Produk De Herbs Ada Di Sini..Klik Lah!

Write to us for any enquiries, comments, referral programs etc.
We will be happy to provide the answers in anyway we can.

Contact number 017.2426201(we prefer SMS/WHATSAPP only) or write to us !

Thank You.
Syakie Simply Beauty

BEAUTEE NATURAL CLEANSER

BEAUTEE NATURAL CLEANSER
Ianya di rumus khas dari bahan-bahan semulajadi seperti tumbuhan tropika dan pati minyak. Ia berkesan membersihkan kotoran (kesan dari debu, asap dan lain-lain),membuang minyak yang berlebihan dan sel kulit mati. Ia juga tidak mengeringkan kulit malah berfungsi mengekalkan kelembapan semulajadi kulit supaya sentiasa bersih dan segar.

Formula khas Beautee Natural Cleanser 100% berasaskan tumbuhan, penggunaan pati minyak sebagai antiseptik asli. Ia tidak mengandungi bahan pengawet, alkohol, pencuci sintetik seperti SLS SLES dan Plysorbate, tiada perwarna tiruan, tiada Parabens dan mudah di biodegradasikan. Sesuai untuk semua jenis kulit.

Cara Penggunaan
Picitkan Beautee Natural Cleanser ke tapak tangan, bersihkan seluruh muka dan leher. Bilas dengan bersih. Penggunaan Cleanser ini perlu di ikuti dengan Toner (Beautee Max Flower Toner) kemudian penggunaan Ampoule atau Serum yang bersesuaian dengan kulit.

Kandungan Produk
Palm Oil, Virgin Coconut Oil, Avocado Oil, Sodium Palmitate, Sodium Stearate, A Glycerin, Allantion, Lemon Grass Oil, Menthol.

Harga RM70 (120ml)

Suka ke? Jomlah Follow/Like :))

Set Khas Untuk Merawat Kulit Berjerawat

Set Khas Untuk Merawat Kulit Berjerawat
Masalah jerawat boleh di atasi dengan produk yang bersesuaian seperti di bawah.

Beautee Cold Cream Cleanser ~ Cleanser & Masker (2 in 1) yang berperanan melegakan radangan kulit, mengecilkan pori dan mengawal pengeluaran sebum muka.

Beautee Max Flower Toner ~ Menstabilkan pH wajah selepas menggunakan Cleanser.

Beautee BB Cream For Oily & Acne Skin ~ Sebagai pelindung dari cahaya matahari, mengelakkan kulit dari semakin terjejas, tidak menyumbat liang pori dan menutup cela ketidaksekataan pada wajah.

Beautee Skin Purifying Lotion ~ Mengecut dan Merawat Jerawat.

CARA PENGGUNAAN BEAUTEE SET RAWATAN JERAWAT
Rawatan Permulaan

PAGI
Step 1 ~ Bersihkan wajah dengan Beautee Cool Cream Cleanser. Sapu pada wajah, urut lembut dan biarkan selama 5 minit sebelum di bilas kemudian lap hingga kering.
Step 2 ~ Dapkan Beautee Max Flower Toner di wajah dan leher.
Step 3 ~ Gunakan Beautee Ampoule (dicdgkan Purifying, Clarifying, Open Pore atau Soothing)
Step 4 ~ Sapukan Beautee BB Cream dan make up/berbedak mengikut kesesuaian anda.

MALAM
Step 1 ~ Bersihkan make up dengan make up remover (dicdgkan Beautee Rose Cleansing Milk)
Step 2 ~ Bersihkan wajah dengan Beautee Cool Cream Cleanser. Sapu pada wajah, urut lembut dan biarkan selama 5 minit sebelum bilas. Lap kering.
Step 3 ~ Dapkan Beautee Max Flower Toner di wajah termasuklah leher.
Step 4 ~ OPTION..Gunakan Beautee Ampoule (dicdgkan Purifying atau Soothing)
Step 5 ~ Sapukan Beautee Skin Purifying Lotion (goncang seblm guna) kemudian sapu di atas jerawat sahaja.

SELEPAS JERAWAT SEMBUH.
PAGI
Step 1 ~ Bersihkan wajah dengan Beautee Cool Cream Cleanser. Sapu pada wajah, urut lembut dan biarkan selama 5 minit sebelum bilas. Lap kering.
Step 2 ~ Dapkan Beautee Max Flower Toner di wajah dan leher.
Step 3 ~ Gunakan Beautee Ampoule (dicdgkan Purifying, Clarifying, Open Pore atau Soothing)
Step 4 ~ Sapukan Beautee BB Cream dan make up/berbedak mengikut kesesuaian anda.4 ~ 

MALAM
Step 1 ~ Bersihkan make up dengan make up remover iaitu Beautee Rose Cleansing Milk.
Step 2 ~ Bersihkan wajah dengan Beautee Cool Cream Cleanser. Sapu pada wajah, urut lembut dan biarkan selama 5 minit sebelum bilas. Lap kering.
Step 3 ~ Dapkan Beautee Max Flower Toner di wajah termasuklah leher.
Step 4 ~ OPTION gunakan Beautee Ampoule (Purifying atau Soothing)
Step 5 ~ Sapukan Beautee Skin Purifying Lotion (tidak perlu goncang, gunakan Purified waternya shj)

CARA PENGGUNAAN KETIKA FACIAL (SEMINGGU 1-2 KALI)
Step 1 ~ Bersihkan wajah dengan Beautee Cool Cream Cleanser. Sapu pada wajah, urut lembut dan biarkan selama 5-10 minit sebelum bilas.
Step 2 ~ Scrubkan muka dengan scrub (dicdgkan Beautee Gold Facial Scrub atau Beautee Gold Peeling Scrub) Bilas bersih, lap kering
Step 3 ~ Steam/wapkan muka 5-15 minit
Step 4 ~ Gunakan Beautee Purifying Ampoule (setengah botol) urut seluruh muka terutama sekali kawasan berjerawat sehingga cecair Ampoule meresap ke dalam kulit.
Step 5 ~ Bancuh & Pakai Beautee 3D Face Mask + Solution (dicdgkan Green Apple atau Green Pea bersama Soothing Solution) biarkan selama 15-20 minit.
Step 6 ~ Tanggalkan Masker, bilas bersih, lap kering, dapkan Beautee Max Flower Toner.
Step 7 ~ Gunakan Beautee Purifying Ampoule (setengah botol) keseluruh wajah, diikuti penggunaan Beautee BB Cream (disiang hari)

P/S >> Face Ampoule, Rose Cleansing Milk, Make Up Remover, Scrub dan 3D Mask tidak di sertakan di dalam set ini. Untuk tambahan anda boleh dapatkan Simple Acne & Oily Skin 1 (Ampoule, 3D Mask + Solution). Set Beautee Rawatan Jerawat ini mengandungi Beautee Cold Cream Cleanser (15ml), Beautee Max Flower Toner (15ml), Beautee BB Cream Oily (7ml) dan Beautee Skin Purifying Lotion (10ml).

Harga RM69.00 (set)


Suka ke? Jomlah Follow/Like :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
**Harap Maklum..Segala Yang Tercatat Disini Semuanya Hak Milik Syakiella Axrill**
l