Sila Dapatkan Produk Kecantikan Dan Kesihatan Dari Kami Dengan Menghubungi Talian 012.244.4691 Sekarang!!..Terima Kasih Dan Jumpa Lagi..Hey! Lovely People. Thanks For Helping Me And My Site By Visiting Here. I Hope You Enjoy Your Stay.Stay Tuned As I\'Am Re-Doing And Adding A Lot Of A New Content As Often As Possibble!..

Ikut

Pengenalan BEAUTEE

Sejak dari 2006, BEAUTEE menghasilkan pelbagai produk yang dirumus khas dari German dan Peranchis. Setiap produk mempunyai fungsi yang berbeza dan sesuai untuk pelbagai jenis kulit. Bahan mentah produk BEAUTEE di import dari Eropah dan di hasilkan oleh kilang OEM bertaraf Good Manufacturing Practice (GMP) dengan ISO 9001:2000 di malaysia.

BEAUTEE menghasilkan produk penjagaan muka dan badan yang sesuai dengan peraturan yang di tetapkan oleh peraturan kosmetik ASEAN di bawah Malaysia Farmaseutikal Kebangsaan Pengendalian Biro (BPFK). Kilang ini juga di iktiraf HALAL oleh Jabatan pembangunan Islam Malaysia (JAKIM). Dengan ini kami menjamin produk dan penjagaan kulit dan kosmetik kami mencapai kawalan keperluan antarabangsa yang tertinggi.

Hari ini produk BEAUTEE berkualiti tinggi, tidak hanya memiliki ribuan kepuasan pengguna dari seluruh Malaysia, Produk BEAUTEE ini juga di eksport ke Singapura, Brunei, Insonesia, Philipine, Australia, New Zealand, Turkey, England, Belanda dan Amerika. BEAUTEE juga telah mendapat anugerah ASIA PACIFIC Super Health Brand 2010/2011 dan ASIA PACIFIC Top Excellence Brand.

Syakie Simply Beauty
017.2426201

.

.
GET OUR FREE Beautee Syakie Simply Beauty Stamp Collection CARD NOW! For every RM85.00, you will get a stamp from us and once you collected 10 stamps, YOU GET FREE BEAUTEE PRODUCTS!! YOU GET TO CHOOSE FROM OUR 3 CHOICES! What are you waiting for! Go GET ONE NOW! EXCLUSIVE FOR WALK INS and ONLINE Customers!

Produk De Herbs Ada Di Sini..Klik Lah!

Write to us for any enquiries, comments, referral programs etc.
We will be happy to provide the answers in anyway we can.

Contact number 017.2426201(we prefer SMS/WHATSAPP only) or write to us !

Thank You.
Syakie Simply Beauty

BEAUTEE Cleansing (Gel)

Max Fruit Cleanser
Pembersih kulit yang khas diformulasikan dengan agen pencerahan kulit bagi mencerahkan wajah yang dimakan bintik usia. Ianya membantu untuk membersihkan make up dan kotoran dari kulit. Menjadikan kulit anda bersih dan segar.
Cara Mengguna
Sapukan gel dengan perlahan pada muka. Urut dan bilas dengan air sehingga bersih.

Cold  Cream Cleanser
Pembersih ini memberi sensasi pendinginan secara menyeluruh, ia boleh membersihkan kulit dan menembusi kulit juga melembutkan sel-sel kulit mati. Ia juga membantu untuk menenangkan keadaan kulit tidak selesa dan mengurangkan sebum yang berlebihan pada kulit
Cara Mengguna 
Gunakan sebagai pembersih. Sapukan pembersih di muka, urut dengan lembut kemudian cuci dengan air. Boleh digunakan sebagai masker dan tinggalkan pada kulit muka selama beberapa minit bagi kulit-kulit yang berikut~
Kulit kering 3-5 minit
Kulit berminyak dan pori terbuka 10-15 minit
Kulit sensitif 10-15 minit
Kulit berjerawat 15-30 minit.

**PERINGATAN ~ SILA GUNAKAN SELANG SEHARI SBG PEMAKAIAN MASKER..kalau guna selalu sbg masker keringlah kulit muka..heheh**

Gold Cleansing Gel
Membersihkan kulit dengan berkesan, menghilangkan kotoran, tinggalan make up dan kelebihan sebum. Membersihkan pori-pori dan menyegarkan kulit. melembap dan melembutkan kulit kerana ia tidak mengeringkan kulit semasa pembersihan. Ia tidak bersabun, rumusan pH seimbang dan amat sesuai untuk semua jenis kulit
Cara Mengguna
Basahkan muka, pam Gold Cleansing Gel di tapak tangan, campur dengan air lalu gosok sampai berbuih, mengurut dan mencuci muka dan leher dengan perlahan. Bilas dengan air secara menyeluruh dan bersih.Purifying Cleansing Gel
Khas diformulasikan untuk  kulit berminyak dan kulit berjerawat.  Menghilangkan kelebihan sebum dan kotoran lain dengan berkesan. Membersihkan pori-pori dan kulit dan menyegarkan kulit. Gabungan ekstrak tumbuhan khas untuk membantu membersihkan jerawat.
Cara Mengguna
Basahkan muka, campurkan pembersih dengan air untuk menghasilkan buih kemudian cuci dimuka dan setelah selesai bilas dengan air sehingga bersih.***PERINGATAN: PASTIKAN ANDA HANYA MENDAPATKAN  BARANGAN BEAUTEE DARI PENGEDAR YANG SAH SAHAJA UNTUK MENGGELAKKAN DIRI ANDA DARI TERBELI BARANGAN TIRUAN ***Suka ke? Jomlah Follow/Like :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
**Harap Maklum..Segala Yang Tercatat Disini Semuanya Hak Milik Syakiella Axrill**
l