Sila Dapatkan Produk Kecantikan Dan Kesihatan Dari Kami Dengan Menghubungi Talian 012.244.4691 Sekarang!!..Terima Kasih Dan Jumpa Lagi..Hey! Lovely People. Thanks For Helping Me And My Site By Visiting Here. I Hope You Enjoy Your Stay.Stay Tuned As I\'Am Re-Doing And Adding A Lot Of A New Content As Often As Possibble!..

Ikut

Pengenalan BEAUTEE

Sejak dari 2006, BEAUTEE menghasilkan pelbagai produk yang dirumus khas dari German dan Peranchis. Setiap produk mempunyai fungsi yang berbeza dan sesuai untuk pelbagai jenis kulit. Bahan mentah produk BEAUTEE di import dari Eropah dan di hasilkan oleh kilang OEM bertaraf Good Manufacturing Practice (GMP) dengan ISO 9001:2000 di malaysia.

BEAUTEE menghasilkan produk penjagaan muka dan badan yang sesuai dengan peraturan yang di tetapkan oleh peraturan kosmetik ASEAN di bawah Malaysia Farmaseutikal Kebangsaan Pengendalian Biro (BPFK). Kilang ini juga di iktiraf HALAL oleh Jabatan pembangunan Islam Malaysia (JAKIM). Dengan ini kami menjamin produk dan penjagaan kulit dan kosmetik kami mencapai kawalan keperluan antarabangsa yang tertinggi.

Hari ini produk BEAUTEE berkualiti tinggi, tidak hanya memiliki ribuan kepuasan pengguna dari seluruh Malaysia, Produk BEAUTEE ini juga di eksport ke Singapura, Brunei, Insonesia, Philipine, Australia, New Zealand, Turkey, England, Belanda dan Amerika. BEAUTEE juga telah mendapat anugerah ASIA PACIFIC Super Health Brand 2010/2011 dan ASIA PACIFIC Top Excellence Brand.

Syakie Simply Beauty
017.2426201

.

.
GET OUR FREE Beautee Syakie Simply Beauty Stamp Collection CARD NOW! For every RM85.00, you will get a stamp from us and once you collected 10 stamps, YOU GET FREE BEAUTEE PRODUCTS!! YOU GET TO CHOOSE FROM OUR 3 CHOICES! What are you waiting for! Go GET ONE NOW! EXCLUSIVE FOR WALK INS and ONLINE Customers!

Produk De Herbs Ada Di Sini..Klik Lah!

Write to us for any enquiries, comments, referral programs etc.
We will be happy to provide the answers in anyway we can.

Contact number 017.2426201(we prefer SMS/WHATSAPP only) or write to us !

Thank You.
Syakie Simply Beauty

Serum : Cara Menggunakan BEAUTEE Face Serum

Penggunaan Toner adalah penting sebelum memakai apa-apa sahaja jenis pelembap. Ianya bertujuan untuk melindungi kulit kita dari menjadi kering.

Sebelum memulakan memakai Face Serum, muka anda haruslah di dap dap kan terlebih dahulu dengan Toner. Setelah itu barulah disapukan Face Serum keseluruh wajah, urut perlahan-lahan samada dengan menggunakan tangan atau pun Elektronic Massager. Setelah selesai urutan dan Serum telah mengering, biarkan kira-kira 5 minit bagi memastikan Serum tersebut meresap kedalam kulit, kemudian barulah diikuti dengan pemakaian krim pelembap.

Serum amat bagus untuk memberikan penjagaan kulit wajah yang sempurna bagi merawat permasalah kulit. Ianya boleh meresap sehingga ke 3 lapisan kulit muka untuk menguatkan sel-sel kulit dan juga boleh membawa bahan-bahan aktif kedalam kulit kita. Krim pelembap yang kita gunakan setiap hari adalah sebagai perlindungan pada lapisan kulit yang atas sahaja.

Face Serum pula membantu krim pelembap untuk menembusi lapisan kulit lebih jauh kedalam untuk memberi kesan pelembapan yang diinginkan.

Jadi amatlah baik jika sekali sekala kita menggunakan Face Serum ini. Tidak semestinya kita menggunakan Serum dengan Moisturizer. Penggunaan krim lain juga boleh disapu selepas sapuan Face Serum.

Suka ke? Jomlah Follow/Like :))

0 5000 orang nak tahu RAHSIA Syakie:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
**Harap Maklum..Segala Yang Tercatat Disini Semuanya Hak Milik Syakiella Axrill**
l