Sila Dapatkan Produk Kecantikan Dan Kesihatan Dari Kami Dengan Menghubungi Talian 012.244.4691 Sekarang!!..Terima Kasih Dan Jumpa Lagi..Hey! Lovely People. Thanks For Helping Me And My Site By Visiting Here. I Hope You Enjoy Your Stay.Stay Tuned As I\'Am Re-Doing And Adding A Lot Of A New Content As Often As Possibble!..

Ikut

Pengenalan BEAUTEE

Sejak dari 2006, BEAUTEE menghasilkan pelbagai produk yang dirumus khas dari German dan Peranchis. Setiap produk mempunyai fungsi yang berbeza dan sesuai untuk pelbagai jenis kulit. Bahan mentah produk BEAUTEE di import dari Eropah dan di hasilkan oleh kilang OEM bertaraf Good Manufacturing Practice (GMP) dengan ISO 9001:2000 di malaysia.

BEAUTEE menghasilkan produk penjagaan muka dan badan yang sesuai dengan peraturan yang di tetapkan oleh peraturan kosmetik ASEAN di bawah Malaysia Farmaseutikal Kebangsaan Pengendalian Biro (BPFK). Kilang ini juga di iktiraf HALAL oleh Jabatan pembangunan Islam Malaysia (JAKIM). Dengan ini kami menjamin produk dan penjagaan kulit dan kosmetik kami mencapai kawalan keperluan antarabangsa yang tertinggi.

Hari ini produk BEAUTEE berkualiti tinggi, tidak hanya memiliki ribuan kepuasan pengguna dari seluruh Malaysia, Produk BEAUTEE ini juga di eksport ke Singapura, Brunei, Insonesia, Philipine, Australia, New Zealand, Turkey, England, Belanda dan Amerika. BEAUTEE juga telah mendapat anugerah ASIA PACIFIC Super Health Brand 2010/2011 dan ASIA PACIFIC Top Excellence Brand.

Syakie Simply Beauty
017.2426201

.

.
GET OUR FREE Beautee Syakie Simply Beauty Stamp Collection CARD NOW! For every RM85.00, you will get a stamp from us and once you collected 10 stamps, YOU GET FREE BEAUTEE PRODUCTS!! YOU GET TO CHOOSE FROM OUR 3 CHOICES! What are you waiting for! Go GET ONE NOW! EXCLUSIVE FOR WALK INS and ONLINE Customers!

Produk De Herbs Ada Di Sini..Klik Lah!

Write to us for any enquiries, comments, referral programs etc.
We will be happy to provide the answers in anyway we can.

Contact number 017.2426201(we prefer SMS/WHATSAPP only) or write to us !

Thank You.
Syakie Simply Beauty

Tips : Campuran Serum dan Ampoule untuk kulit lebih cantik

Salam sejahtera semua...hari ini syakie nak kongsi lagi satu rahsia kecantikan. Jom baca ni sampai habis dan fahamkan yer. Ok...sebenarnya kan, Ampoule dan Serum tu boleh membuatkan wajah you all menjadi segar dan  bertenaga serta membuatkan makeup tahan lebih lama tau. Serum ini juga memang popular di gunakan  dikalangan  model-model terkenal dan jurusolek popular.
Ada 2 jenis Ampoule dan 1 jenis Serum untuk tujuan itu.
Face Ampoule yang boleh di gunakan adalah Collagen Face dan Vitamin C. Manakala untuk mendapatkan kelembapan optimum gunakanlah 24K Gold Serum sebagai lapisan makeup. Bukan semua ampoule boleh di gunakan untuk make up yang tebal dan makan masa ni. Ini adalah kerana kulit kita amat sensitif dan kita mesti mengambil kira kesan jangka masa panjang juga.
Bagi you all yang mempunyai jerawat yang masih belum reda@sembuh, you all hanya boleh menggunakan Collagen Ampoule semasa photo shoot sahaja, sebaiknya setelah selesai bergambar tu cepat-cepatlah cuci yer.

COLLAGEN AMPOULE TIDAK BOLEH DIGUNAKAN SETIAP HARI...ingat yer!!!

Cara menggunakan Collagen ampoule
Ratakan ampoule tu keserata wajah, tunggu sehingga kering, bila dah kering barulah boleh pakai bedak asas dan makeup. Sekiranya kulit menjadi kusam dan kering, sebaiknya sapukan 24K Gold Serum keseluruh wajah, apabila telah kering sapukan pula Vitamin C Ampoule untuk membuatkan kulit muka lagi bersinar, kemudian barulah di sapu bedak asas dan solekan. 

Senang citer...cubalah dulu baru tahu!

Suka ke? Jomlah Follow/Like :))

Moisturizer : Whitening Peeling Night Cream

Ianya mengandungi Vitamin C yang melindungi kulit daripada sinaran matahari, kerosakan oksidatif, meningkatkan kekenyalan kulit dengan meningkatkan produksi kolagen serta membantu untuk mencegah hyper pigmentasi dan bintik-bintik penuaan. Mengandungi Vitamin A bagi membantu menggalakkan regenerasi sel dan membina kolagen untuk meringankan kesan luka dan bintik gelap. Penggunaan kali pertama mungkin akan berasa kulit mengupas untuk beberapa hari.
Tidak sesuai untuk kulit sensitif.

Cara Mengguna
Sapukan krim pada muka yang telah di bersihkan dengan perlahan dan merata selepas penggunaan toner (diwaktu malam).

Suka ke? Jomlah Follow/Like :))

Tips : Rahsia Kulit Cantik dan Berseri dengan BB Cream

1. Wajah menjadi lebih licin cerah secara semulajadi
BB Cream ini mengandungi khasiat dan zat yang tinggi yang di perlukan oleh kulit kita. Ia bertindak sebagai foundation, concealer, sunblock dan pelembab. Ianya boleh di umpamakan seperti diet yang seimbang pada kulit. Dengan sekali sapuan sahaja kulit kelihatan sihat, licin dan cerah. Ia juga sesuai di gunakan bagi wanita yang suka memakai make up terlalu tebal.
2. Hanya mengambil masa yang singkat untuk di pakai.
(sesuai bagi wanita yang sibuk tetapi mahu cantik)
Mudah, cepat dan senang di gunakan. Kini masa untuk berdandan boleh di pendekkan. Bukan setakat cepat malah kulit juga kelihatan rapi dan tampil dengan penuh keyakinan.
3. Menutup tompok-tompok hitam, jerawat dan warna kulit yang tidak sekata.
Memang tidak boleh di sangkal dan tidak boleh di nafikan lagi .... semua manusia mempunyai kulit yang sama..
   ...ada yang bertompok-tompok hitam dan warna kulit tidak sekata..
   ...ada yang kulit berjerawat dan ada kulit yang licin bak sutera...
   ...ada juga yang berminyak dan ada juga yang kering...
TETAPI..dengan adanya BB Cream ini, sekurang-kurangnya masalah yang di hadapi di atas dapat di atasi dengan mudah, murah dan cepat. Walaupun ianya bukanlah bertindak sebagai rawatan, tetapi sekurang-kurangnya ia boleh mengurangkan permasalahan yang di hadapi. Dengan harga yang perpatutan, lagi memuaskan.
4. Anti kedut supaya kulit anda kelihatan awet muda
Masa tetap berjalan, usia terus meningkat...apa boleh buat. Proses penuaan adalah satu proses yang normal, tetapi dengan menganjalkan kulit, kedutan yang menampakkan "TUA" tersebut boleh dikurangkan.

5. Perlindungan dari cahaya matahari UV
Kulit boleh menjadi rosak, berkedut, berjeragat, gelap dan tidak sihat bila selalu terdedah kepada cahaya matahari tanpa perlindungan. Pelindung UV juga sebenarnya memainkan peranan yang amat penting untuk memelihara kulit agar kekal cantik dan sihat.

6. Melembabkan dan tidak kering
BB Cream adalah lotion (pelembab) yang melembabkan kulit agar anda sentiasa berasa kulit tu lembab, tidak kering dan selesa sentiasa.

7. Mudah di bawa
Saiznya yang kecil dan mudah di bawa kemana sahaja.

Suka ke? Jomlah Follow/Like :))

Tips : Mengatasi Masalah Jeragat


Masalah kulit yang berjeragat macam ni sebenarnya boleh di atasi, tapi mengambil masa sikit lah yer, sebabnya jeragat ni memang payah nak di hilangkan tanpa penggunaan produk yang betul. Kalau malas pun masalah juga, so kalau diamalkan dengan pencucian dan penggunaan produk yang betul, inshaallah pasti jeragat tu hilang / pudar. Syakie sendiri pernah menghadapi masalah yang sama, banyak jeragat yang melekat dekat pipi. Nak pakai make up pun kena tebal-tebal..hehhehe. Tapi kini jeragat tu dah beransur kurang / pudar dan hilang. Yang penting sebenarnya adalah ketekunan dan usaha kita kalau benar-benar nak cantik.
Apa yang syakie selalu gunakan adalah Clarifying Ampoule beserta dengan Collagen Gel Mask, pakai selalu dan scrub juga. Alhamdulillah sekarang kalau pakai makeup nipis je dah ok.. Selain dari tu, bila malam sebelum tidur tu sapukan lah Whitening Peeling Night Cream di bahagian yang paling banyak jeragat. Kemudian bila jeragat dah beransur hilang, you all boleh lah sapukan Whitening Peeling Night Cream tu keseluruh muka supaya tona kulit menjadi sekata. Kalau nak tahu keberkesanannya..kenalah cuba...ehehheh...

Suka ke? Jomlah Follow/Like :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
**Harap Maklum..Segala Yang Tercatat Disini Semuanya Hak Milik Syakiella Axrill**
l