Sila Dapatkan Produk Kecantikan Dan Kesihatan Dari Kami Dengan Menghubungi Talian 012.244.4691 Sekarang!!..Terima Kasih Dan Jumpa Lagi..Hey! Lovely People. Thanks For Helping Me And My Site By Visiting Here. I Hope You Enjoy Your Stay.Stay Tuned As I\'Am Re-Doing And Adding A Lot Of A New Content As Often As Possibble!..

Ikut

Pengenalan BEAUTEE

Sejak dari 2006, BEAUTEE menghasilkan pelbagai produk yang dirumus khas dari German dan Peranchis. Setiap produk mempunyai fungsi yang berbeza dan sesuai untuk pelbagai jenis kulit. Bahan mentah produk BEAUTEE di import dari Eropah dan di hasilkan oleh kilang OEM bertaraf Good Manufacturing Practice (GMP) dengan ISO 9001:2000 di malaysia.

BEAUTEE menghasilkan produk penjagaan muka dan badan yang sesuai dengan peraturan yang di tetapkan oleh peraturan kosmetik ASEAN di bawah Malaysia Farmaseutikal Kebangsaan Pengendalian Biro (BPFK). Kilang ini juga di iktiraf HALAL oleh Jabatan pembangunan Islam Malaysia (JAKIM). Dengan ini kami menjamin produk dan penjagaan kulit dan kosmetik kami mencapai kawalan keperluan antarabangsa yang tertinggi.

Hari ini produk BEAUTEE berkualiti tinggi, tidak hanya memiliki ribuan kepuasan pengguna dari seluruh Malaysia, Produk BEAUTEE ini juga di eksport ke Singapura, Brunei, Insonesia, Philipine, Australia, New Zealand, Turkey, England, Belanda dan Amerika. BEAUTEE juga telah mendapat anugerah ASIA PACIFIC Super Health Brand 2010/2011 dan ASIA PACIFIC Top Excellence Brand.

Syakie Simply Beauty
017.2426201

.

.
GET OUR FREE Beautee Syakie Simply Beauty Stamp Collection CARD NOW! For every RM85.00, you will get a stamp from us and once you collected 10 stamps, YOU GET FREE BEAUTEE PRODUCTS!! YOU GET TO CHOOSE FROM OUR 3 CHOICES! What are you waiting for! Go GET ONE NOW! EXCLUSIVE FOR WALK INS and ONLINE Customers!

Produk De Herbs Ada Di Sini..Klik Lah!

Write to us for any enquiries, comments, referral programs etc.
We will be happy to provide the answers in anyway we can.

Contact number 017.2426201(we prefer SMS/WHATSAPP only) or write to us !

Thank You.
Syakie Simply Beauty

Tips : Rahsia Kulit Cantik dan Berseri dengan BB Cream

1. Wajah menjadi lebih licin cerah secara semulajadi
BB Cream ini mengandungi khasiat dan zat yang tinggi yang di perlukan oleh kulit kita. Ia bertindak sebagai foundation, concealer, sunblock dan pelembab. Ianya boleh di umpamakan seperti diet yang seimbang pada kulit. Dengan sekali sapuan sahaja kulit kelihatan sihat, licin dan cerah. Ia juga sesuai di gunakan bagi wanita yang suka memakai make up terlalu tebal.
2. Hanya mengambil masa yang singkat untuk di pakai.
(sesuai bagi wanita yang sibuk tetapi mahu cantik)
Mudah, cepat dan senang di gunakan. Kini masa untuk berdandan boleh di pendekkan. Bukan setakat cepat malah kulit juga kelihatan rapi dan tampil dengan penuh keyakinan.
3. Menutup tompok-tompok hitam, jerawat dan warna kulit yang tidak sekata.
Memang tidak boleh di sangkal dan tidak boleh di nafikan lagi .... semua manusia mempunyai kulit yang sama..
   ...ada yang bertompok-tompok hitam dan warna kulit tidak sekata..
   ...ada yang kulit berjerawat dan ada kulit yang licin bak sutera...
   ...ada juga yang berminyak dan ada juga yang kering...
TETAPI..dengan adanya BB Cream ini, sekurang-kurangnya masalah yang di hadapi di atas dapat di atasi dengan mudah, murah dan cepat. Walaupun ianya bukanlah bertindak sebagai rawatan, tetapi sekurang-kurangnya ia boleh mengurangkan permasalahan yang di hadapi. Dengan harga yang perpatutan, lagi memuaskan.
4. Anti kedut supaya kulit anda kelihatan awet muda
Masa tetap berjalan, usia terus meningkat...apa boleh buat. Proses penuaan adalah satu proses yang normal, tetapi dengan menganjalkan kulit, kedutan yang menampakkan "TUA" tersebut boleh dikurangkan.

5. Perlindungan dari cahaya matahari UV
Kulit boleh menjadi rosak, berkedut, berjeragat, gelap dan tidak sihat bila selalu terdedah kepada cahaya matahari tanpa perlindungan. Pelindung UV juga sebenarnya memainkan peranan yang amat penting untuk memelihara kulit agar kekal cantik dan sihat.

6. Melembabkan dan tidak kering
BB Cream adalah lotion (pelembab) yang melembabkan kulit agar anda sentiasa berasa kulit tu lembab, tidak kering dan selesa sentiasa.

7. Mudah di bawa
Saiznya yang kecil dan mudah di bawa kemana sahaja.

Suka ke? Jomlah Follow/Like :))

0 5000 orang nak tahu RAHSIA Syakie:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
**Harap Maklum..Segala Yang Tercatat Disini Semuanya Hak Milik Syakiella Axrill**
l