Sila Dapatkan Produk Kecantikan Dan Kesihatan Dari Kami Dengan Menghubungi Talian 012.244.4691 Sekarang!!..Terima Kasih Dan Jumpa Lagi..Hey! Lovely People. Thanks For Helping Me And My Site By Visiting Here. I Hope You Enjoy Your Stay.Stay Tuned As I\'Am Re-Doing And Adding A Lot Of A New Content As Often As Possibble!..

Ikut

Pengenalan BEAUTEE

Sejak dari 2006, BEAUTEE menghasilkan pelbagai produk yang dirumus khas dari German dan Peranchis. Setiap produk mempunyai fungsi yang berbeza dan sesuai untuk pelbagai jenis kulit. Bahan mentah produk BEAUTEE di import dari Eropah dan di hasilkan oleh kilang OEM bertaraf Good Manufacturing Practice (GMP) dengan ISO 9001:2000 di malaysia.

BEAUTEE menghasilkan produk penjagaan muka dan badan yang sesuai dengan peraturan yang di tetapkan oleh peraturan kosmetik ASEAN di bawah Malaysia Farmaseutikal Kebangsaan Pengendalian Biro (BPFK). Kilang ini juga di iktiraf HALAL oleh Jabatan pembangunan Islam Malaysia (JAKIM). Dengan ini kami menjamin produk dan penjagaan kulit dan kosmetik kami mencapai kawalan keperluan antarabangsa yang tertinggi.

Hari ini produk BEAUTEE berkualiti tinggi, tidak hanya memiliki ribuan kepuasan pengguna dari seluruh Malaysia, Produk BEAUTEE ini juga di eksport ke Singapura, Brunei, Insonesia, Philipine, Australia, New Zealand, Turkey, England, Belanda dan Amerika. BEAUTEE juga telah mendapat anugerah ASIA PACIFIC Super Health Brand 2010/2011 dan ASIA PACIFIC Top Excellence Brand.

Syakie Simply Beauty
017.2426201

.

.
GET OUR FREE Beautee Syakie Simply Beauty Stamp Collection CARD NOW! For every RM85.00, you will get a stamp from us and once you collected 10 stamps, YOU GET FREE BEAUTEE PRODUCTS!! YOU GET TO CHOOSE FROM OUR 3 CHOICES! What are you waiting for! Go GET ONE NOW! EXCLUSIVE FOR WALK INS and ONLINE Customers!

Produk De Herbs Ada Di Sini..Klik Lah!

Write to us for any enquiries, comments, referral programs etc.
We will be happy to provide the answers in anyway we can.

Contact number 017.2426201(we prefer SMS/WHATSAPP only) or write to us !

Thank You.
Syakie Simply Beauty

Tips : Mengatasi Masalah Jeragat


Masalah kulit yang berjeragat macam ni sebenarnya boleh di atasi, tapi mengambil masa sikit lah yer, sebabnya jeragat ni memang payah nak di hilangkan tanpa penggunaan produk yang betul. Kalau malas pun masalah juga, so kalau diamalkan dengan pencucian dan penggunaan produk yang betul, inshaallah pasti jeragat tu hilang / pudar. Syakie sendiri pernah menghadapi masalah yang sama, banyak jeragat yang melekat dekat pipi. Nak pakai make up pun kena tebal-tebal..hehhehe. Tapi kini jeragat tu dah beransur kurang / pudar dan hilang. Yang penting sebenarnya adalah ketekunan dan usaha kita kalau benar-benar nak cantik.
Apa yang syakie selalu gunakan adalah Clarifying Ampoule beserta dengan Collagen Gel Mask, pakai selalu dan scrub juga. Alhamdulillah sekarang kalau pakai makeup nipis je dah ok.. Selain dari tu, bila malam sebelum tidur tu sapukan lah Whitening Peeling Night Cream di bahagian yang paling banyak jeragat. Kemudian bila jeragat dah beransur hilang, you all boleh lah sapukan Whitening Peeling Night Cream tu keseluruh muka supaya tona kulit menjadi sekata. Kalau nak tahu keberkesanannya..kenalah cuba...ehehheh...

Suka ke? Jomlah Follow/Like :))

0 5000 orang nak tahu RAHSIA Syakie:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
**Harap Maklum..Segala Yang Tercatat Disini Semuanya Hak Milik Syakiella Axrill**
l