Sila Dapatkan Produk Kecantikan Dan Kesihatan Dari Kami Dengan Menghubungi Talian 012.244.4691 Sekarang!!..Terima Kasih Dan Jumpa Lagi..Hey! Lovely People. Thanks For Helping Me And My Site By Visiting Here. I Hope You Enjoy Your Stay.Stay Tuned As I\'Am Re-Doing And Adding A Lot Of A New Content As Often As Possibble!..

Ikut

Pengenalan BEAUTEE

Sejak dari 2006, BEAUTEE menghasilkan pelbagai produk yang dirumus khas dari German dan Peranchis. Setiap produk mempunyai fungsi yang berbeza dan sesuai untuk pelbagai jenis kulit. Bahan mentah produk BEAUTEE di import dari Eropah dan di hasilkan oleh kilang OEM bertaraf Good Manufacturing Practice (GMP) dengan ISO 9001:2000 di malaysia.

BEAUTEE menghasilkan produk penjagaan muka dan badan yang sesuai dengan peraturan yang di tetapkan oleh peraturan kosmetik ASEAN di bawah Malaysia Farmaseutikal Kebangsaan Pengendalian Biro (BPFK). Kilang ini juga di iktiraf HALAL oleh Jabatan pembangunan Islam Malaysia (JAKIM). Dengan ini kami menjamin produk dan penjagaan kulit dan kosmetik kami mencapai kawalan keperluan antarabangsa yang tertinggi.

Hari ini produk BEAUTEE berkualiti tinggi, tidak hanya memiliki ribuan kepuasan pengguna dari seluruh Malaysia, Produk BEAUTEE ini juga di eksport ke Singapura, Brunei, Insonesia, Philipine, Australia, New Zealand, Turkey, England, Belanda dan Amerika. BEAUTEE juga telah mendapat anugerah ASIA PACIFIC Super Health Brand 2010/2011 dan ASIA PACIFIC Top Excellence Brand.

Syakie Simply Beauty
017.2426201

.

.
GET OUR FREE Beautee Syakie Simply Beauty Stamp Collection CARD NOW! For every RM85.00, you will get a stamp from us and once you collected 10 stamps, YOU GET FREE BEAUTEE PRODUCTS!! YOU GET TO CHOOSE FROM OUR 3 CHOICES! What are you waiting for! Go GET ONE NOW! EXCLUSIVE FOR WALK INS and ONLINE Customers!

Produk De Herbs Ada Di Sini..Klik Lah!

Write to us for any enquiries, comments, referral programs etc.
We will be happy to provide the answers in anyway we can.

Contact number 017.2426201(we prefer SMS/WHATSAPP only) or write to us !

Thank You.
Syakie Simply Beauty

De Herbs : Arjuna



hai uolssss... meh sini nak bagi tau ... bagi lelaki yang inginkan kelainan bagi keperkasaan yang maxsimum, apa kata mencuba satu lagi produk hebat keluaran De Herbs Terlajak Lariss nih ..hah, bukan sahaja menjadikan lelaki perkasa tetapi juga sentiasa ingin diapit oleh wanita yang bergelar isteri ... hamboi hamboi hamboiiiiii cik abg syggggg ..... senyum nampakkkk... hehehhe.. cepatlah order satu hari ini!!!  ;) wink wink

Suka ke? Jomlah Follow/Like :))

Aura White Berperisa Coklat

AURA WHITE BERPERISA COKLAT

Antara Khasiat Dan Kebaikannya ..

  • 26 Vitamin dan Mineral
  • Diperkaya dengan CO Enzyme Q10
  • Kulit lebih cantik dan anjal
  • Atasi kedutan dan garis halus
  • Pencerahan kulit lebih cepat
  • Mengetatkan liang roma
  • Menguatkan kuku dan rambut
  • Menguatkan sistem imunisasi badan
  • Membuang toksin dalam badan
  • Atasi masalah jerawat dan jeragat
  • Awet muda dalaman dan luaran
  • Tiada lagi sakit sendi
  • Sesuai bagi ibu mengandung
  • Tingkatkan pengeluaran susu ibu
  • Kecantikan kuku dan rambut


JOM KITA PAKAT BELI!!! DIFORMULASIKAN DENGAN PERISA BARU YANG LEBIH SEDAP,  MANTAP DAN LEBIH MG!!! 

YUMMYLICIOUS!!! NEW Aura White 1,000,000.00 mg berperisa coklat. Harga masih lagi MAINTAIN tuuuuuu... RM150(S)/RM160(S/S)

Dapatkannya segera.....hubungi kami untuk tempahan...CALL NOW!! 012.2444.691

Suka ke? Jomlah Follow/Like :))

De Herbs : Bengkung Mak Bidan


BENGKUNG MAK BIDAN
"Kini Rahsia Rawatan Perbidanan Kampung Diwarisi"

DIJAMIN LEBIH SELESA !! KAIN BELACU ASLI !!  EXTRA SAIZ !!

Keistimewaan Bengkung Mak Bidan..

  • Diperbuat dari kain belacu asli yang bermutu tinggi dan selesa di gunakan.
  • Mempunyai Diameter yang besar, panjang dan mampu menutupi seluruh perut bermula dari bawah payudara hingga ke pinggul.
  • Mudah digunakan walaupun bersendirian kerana mempunyai dua (2) ikatan tali.
  • Boleh digunakan walaupun tidak di dalam pantang bagi mengekalkan kecantikan bentuk badan.
  • Penggunaan berterusan Bengkung Mak Bidan ini dapat merapatkan Otot Vagina.
  • Membentuk kembali pinggul wanita yang kembang selepas bersalin supaya kembali cantik persis anak dara..
Cara Menggunakannya..
Langkah 1..
  • Lipat kain bengkung bermula dari kiri ke kanan.
  • Lipat kain bengkung sebelah kanan pula ke kiri.
Langkah 2..
  • Masukkan tali disebelah kiri ke lubang jahitan di sebelah kanan dari bawah.
  • Selepas itu masukkan pula tali di sebelah kanan ke kiri, berselang seli hingga sampai ke lubang yang terakhir yang berada di paras bawah dada.
Langkah 3..
  • Setelah sampai ke paras lubang yang terakhir, lilitkan ke dua-dua tali yang berlebihan tadi ke belakang dengan cara bersilang (seperti anda mengikat tali kasut yang panjang).
  • Lilit sehingga simpulan yang terakhir berada di bahagian hadapan dan anda telah pun siap berbengkung.

Suka ke? Jomlah Follow/Like :))

De Herbs : Scrub Mandian Badan

SCRUB BADAN STRAWBERRY
Mengandungi Collagen dan Whitening Bluberry Plus

Harga RM15.90 (Semenanjung)
          RM16.90 (Sabah/Sarawak)
 SCRUB BADAN SUSU
Mengandungi Collagen dan Whitening Sengkuang Plus

Harga RM15.90 (Semenanjung)
          RM16.90 (Sabah/Sarawak)

SCRUB BADAN COFFEE
Mengandungi Collagen dan Whitening Chocolate Plus

Harga RM15.90 (Semenanjung)
          RM16.90 (Sabah/Sarawak

Suka ke? Jomlah Follow/Like :))

Megah Perawan : Soy Collagen Premix Gred AAA plus Delima

Soy Collagen 
Premix Gred AAA plus Delima

Satu lagi keluaran terbaru, Collagen yang semestinya baik untuk kecantikan kulit. Bagi yang amat menitikberatkan soal penjagaan kulit luar dan dalam boleylah mencuba soy collagen yg terbukti berkesan dengan kandungan Delima. Ianya baik untuk kecantikan kulit luar dan dalam, melicinkan kulit, menjadikannya berseri, melembutkan dan menganjalkannya agar kulit sentiasa kelihatan tegang dan menarik. Cuba jangan tak cuba.. ;) wink wink

CARA MENYEDIAKANNYA
Cuma perlu bancuh dgn air suam, kemudian terus diminum...hah! mudah kan??..hehehhe cuba jgn xcuba .. ;) wink wink



Harga RM28.90

Suka ke? Jomlah Follow/Like :))

AURA WHITE GLUTA COLLAGEN 400,000mg

Produk minuman pencerahan kulit yang harus dicuba,menghapuskan kekusaman kulit, mengembalikan keserian dan kelembutan kulit secara keseluruhannya. Satu-satunya produk keluaran Malaysia yang menggunakan teknologi Stem Sel hasil gabungan 3 jenis tumbuhan/buah iaitu Tomato, Epal dan Roselle serta ditambah dengan kehebatan lain, L-glutathione dan Kolagen Ikan Talapia.

HARGA
RM150(S) RM160(S/S)
HARGA TERMASUK KOS POS
500GM/JAR
(1-2 BULAN PENGAMBILAN)
Untuk tempoh terhad, percuma Shaker dan Masker Muka


KEISTIMEWAAN AURA WHITE GLUTA COLLAGEN 400,000MG
  • 50% Pencerahan ketara dalam masa hanya 1-2 bulan
  • Menjadikan kulit lebih anjal dan elastik serta lembab
  • Mengurangi kedutan dan garis-garis halus
  • Memulihkan kulit rosak, berparut, kusam dan bermasalah
  • Mengurangi sakit radang/sendi
  • Mengecilkan pori-pori kulit
  • Meningkatkan sistem imunisasi badan
  • Menguat dan mencantikkan kuku dan rambut
  • Mengurangi kolesterol
  • Mengatasi masalah jerawat dan jeragat
  • Mengurangi radikal bebas dan toksin didalam badan
  • Mengandungi prebiotik dan 3 kali stem sel
  • Sesuai untuk ibu hamil dan menyusui bayi
  • Membekalkan tenaga optimum sepanjang hari
  • Meningkatkan kualiti tidur
  • Menghapuskan parut, tumit merekah dan selulit
  • Mengurangi kolesterol
  • Sesuai untuk lelaki dan wanita

CARA PENGAMBILAN
1. Masukkan 2 scoop ke dalam Shaker dan goncang.
2. Bancuh menggunakan air mineral/air bersih biasa. Tidak di galakkan menggunakan air panas kerana di khuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang
3. Jauhi minuman/makanan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kecantikan kulit.
4. WAJIB minum air masak/mineral/air bersih sekurang-kurangnya 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas.
5. Cara yang sesuai untuk pengambilan AURA WHITE adalah semasa perut kosong. Disarankan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas makan malam)





Suka ke? Jomlah Follow/Like :))

Aura White Gluta Collagen : Testimoni Pengguna




Suka ke? Jomlah Follow/Like :))

Aura White : Cara Pengambilan


Hah jangan tak tahu...bakal-bakal ibu yang mengandung juga boleh mengamalkan pengambilan Aura White ni, mengandungi Nutrien yang tinggi dan selamat di minum..

CARA PENGAMBILAN AURA WHITE
1. Masukkan 2 scoop ke dalam shaker dan goncang.
2. Bancuh menggunakan air mineral/air biasa. Tidak di galakkan bancuh menggunakan air panas kerana di khuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang.
3. Jauhi minum/makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kecantikan kulit.
4. WAJIB minum air masak/mineral sekurang-kurangnya 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas. Minumlah sedikit-sedikit dengan kadar yang cepat.
5. Cara yang sesuai untuk pengambilan AURA WHITE adalah semasa perut kosong. Di nasihatkan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas makan malam)

SESUAI UNTUK
  • Lelaki dan Wanita
  • Boleh di ambil oleh wanita dalam tempoh haid
  • Boleh di ambil oleh ibu mengandung (kandungan 4 bulan keatas)
  • Boleh di ambil seawal umur 14 tahun ke atas
KANDUNGAN 1 TIN
400 gram (untuk kegunaan selama 1-2 bulan)

Jimat Dan Berbaloi-Baloi ;) wink wink

Suka ke? Jomlah Follow/Like :))

Glowie Glowie Cara LadyB.. ;) wink wink

GLOWIE GLOWIE CARA SYAKIE..

WONDERGLOW + RADIGLOW = GLOWIE GLOWIE
KHAS UNTUK MEREKA YANG BARU MENGENALI WONDERGLOW ATAU YANG BARU NAK BERKENAL-KENALAN

~ Dare To Be Glow With Wonder Glow Cosmetic ~
100% DIJAMIN Kulit Muka Flawless, Radiant & Glowing!!!!

Wonder Glow Cosmetics ..

  • 10x ganda kuasa maksima pencerahan.
  • Tanpa pengelupasan kulit.
  • Mengandungi serum Vitamin C Infusion, Super Glutathione & Sarang Burung Walit.
  • Ultra efektif mengecilkan pori-pori.
  • Anti aging, jeragat & jerawat yang hebat.
  • Bebas hydroquinone, Paraben, Radikel & Allergi.
  • Halal tanpa Human Placenta.
  • 100% DIJAMIN kulit flawless, radiant & glowing.
1 SET MENGANDUNGI..
  • Wonder Bar Soap (30gm) No Kelulusan KKM : NOT120906098K
  • Day Cream 920gm) No Kelulusan KKM : NOT120803503K
  • Night Cream (20gm) No Kelulusan KKM : NOT120803504K
FUNGSI WONDER GLOW ULTRA EFEKTIF UNTUK..
  1. Mencerah & Menyerikan Wajah
  2. Menghilangkan Pigmentasi Yang Tebal
  3. menghapuskan Jerawat Dengan Berkesan
  4. Mengecilkan Pori-Pori Wajah Dan Menghaluskan Kulit Secara Semulajadi
  5. Anti Penuaan Dan Awet Muda Yang Unggul
  6. Mengandungi Kombinasi Hebat Vitamin C Infusions, Super Glutathione dan Sarang Burung Walit Supaya Kulit Cerah Bercahaya Dan Bersinar.
CARA PEMAKAIAN..
  1. Day Cream (Siang) dipakai untuk siang hari, dapat di gunakan sebagai alas bedak dan pelindung sinar matahari UV - Ultra Foundation
  2. Night Cream (Malam) dipakai pada waktu malam
  3. Pertama permakaian, sapuan menegak ke atas pada kulit supaya krim dapat menembus jauh ke dalam bahagian lapisan epidermis kulit.
NOTE : Tidak perlu TONER, Tidak perlu berpantang.. tetapi kalau inginkan produk ini cepat meresap ke dalam kulit, Tidak perlu pakai BB Cream ataupun Foundation pada minggu pertama, Jika kulit mengelupas juga sedikit itu bermakna terdapat banyak sel kulit mati di wajah anda TETAPI tidak perlu risau kerana pengelupasan tersebut akan hilang dalam beberapa hari.

** HAPPY GLOW  UOLS **






Suka ke? Jomlah Follow/Like :))

CHANTEQ PURNAMA COLLECTIONS

CHANTEQ PURNAMA COLLECTIONS
PRODUK KOSMETIK &PENJAGAAN DIRI 
CHANTEQ PURNAMA

1. Set Rawatan Pencerahan Wajah 3 Dalam 1
2. Toner
3. Pelembab
4. Scrub Wajah

KHASIAT SABUN HERBA CHANTEQ PURNAMA

  • Bertindak sebagai agen pembersih
  • Membantu mempertingkatkan metabolisme untuk pertumbuhan kulit, melambatkan proses penuaan, mengurangkan kedutan dan menganjalkan kulit secara semulajadi
  • Mengawal penghasilan melanin agar kulit lebih cerah dan berseri
  • Meresap jauh ke dalam liang roma untuk menyingkirkan kekotoran
  • Mengekalkan dan mengimbangi kelembapan, menyegarkan serta melicinkan kulit
  • Meredakan pertumbuhan jerawat dan jeragat.
CARA PENGGUNAAN
  • Buihkan sabun ditapak tangan dengan air kemudian lumur di seluruh kulit wajah
  • Urut dan bilas dengan air hingga bersih
  • Gunakan di waktu siang dan malam 
DAY CREAM HERBA CHANTEQ PURNAMA
  • Gabungan rumusan pencerahan kulit serta perlindungan khusus UVA & UVB menghasilkan kulit wajah yang lembab, gebu dan cerah secara semulajadi
  • Bertindak sebagai alas bedak
  • Memperbaiki struktur kulit secara mendalam
  • Berfungsi sebagai anti oksidan yang berperanan meremajakan kulit
CARA PENGGUNAAN
  • Sapukan Day Cream secara menipis pada keseluruhan kulit wajah untuk perlindungan dari sinar UV dan sebagai alas bedak.
Harga RM29.00


NIGHT CREAM HERBA CHANTEQ PURNAMA
  • Mampu merencatkan masalah jerawat dan jeragat
  • Memudarkan parut
  • Menghalus dan mencerahkan kuit
  • Mencegah kulit kusam
  • Meratakan rona kulit
  • Mengecilkan pori
  • Mengurangkan kedutan halus agar kulit kelihatan lebih segar dan berseri
  • Sesuai untuk semua jenis kulit.
Harga RM29.00
SCRUB WAJAH
Gabungan Ekstrak buah-buahan yang terpilih dan di perkaya dengan Vitamin C & E khusus mencerahkan, melembabkan, menganjalkan kulit wajah dan anti penuaan. Ia juga dapat membantu mengecilkan pori-pori wajah serta menyingkirkan bintik-bintik hitam pada kulit wajah.
  • Mencerahkan kulit
  • Memudarkan parut / kesan jerawat
  • Menganjalkan / Menghaluskan kulit
  • Anti Penuaan
  • Anti Oksidan
  • Menyerikan wajah
  • Mengecilkan liang pori
  • Menyingkirkan bintik-bintik hitam di wajah
CARA GUNA
  • Oleskan dan ratakan pada seluruh wajah dan leher
  • Urut perlahan-lahan bagi membuang sel-sel kulit mati dan biarkan selama 2-3 minit
  • Bilas hingga bersih
**Untuk kesan berganda gunakan bersama SET RAWATAN CHANTEQ PURNAMA IAITU SABUN HERBA, DAY CREAM & NIGHT CREAM.

Harga RM23.90

PEMBERSIH HERBA CHANTEQ PURNAMA
DARI EKSTRAK DAUN SIREH, KACIP FAITMAH DAN MANJAKANI
120ml
  • Mengandungi extra kolagen yang mampu mencerah dan menganjalkan alat sulit wanita
  • Merawat keputihan dan kegatan pada bahagian vagina
  • Melancarkan perjalanan haid dan mengurangkan masalah sengugut
  • Mengecutkan dan merawat kembali vagina serta menstabilkan PH Vagina
  • Merawat kembali saluran peranakan

LIPSTIK PLUS PROPOLIS
KANDUNGANNYA
  • Collagen
  • Vitamin A & E
  • Vaseline
  • Propolis
  • Minyak bunga matahari
  • Minyak zaitun
  • Ekstrak gamat
  • Menthol
  • Ekstrak strawberry / epal / oren
KEBAIKAN PENGGUNAAN
  • Merawat masalah bibir yang gelap, kering dan bermasalah
CARA PENGGUNAAN
  • Dengan sekali sapuan mampu menjadikan bibir lembut, berangin, merah semulajadi dan kekal sehingga 12 jam
  • Oleskan pada bibir setiap hari bagi mendapatkan warna bibir yang seksi dan mungil
Harga RM19.90


Suka ke? Jomlah Follow/Like :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
**Harap Maklum..Segala Yang Tercatat Disini Semuanya Hak Milik Syakiella Axrill**
l