Sila Dapatkan Produk Kecantikan Dan Kesihatan Dari Kami Dengan Menghubungi Talian 012.244.4691 Sekarang!!..Terima Kasih Dan Jumpa Lagi..Hey! Lovely People. Thanks For Helping Me And My Site By Visiting Here. I Hope You Enjoy Your Stay.Stay Tuned As I\'Am Re-Doing And Adding A Lot Of A New Content As Often As Possibble!..

Ikut

Pengenalan BEAUTEE

Sejak dari 2006, BEAUTEE menghasilkan pelbagai produk yang dirumus khas dari German dan Peranchis. Setiap produk mempunyai fungsi yang berbeza dan sesuai untuk pelbagai jenis kulit. Bahan mentah produk BEAUTEE di import dari Eropah dan di hasilkan oleh kilang OEM bertaraf Good Manufacturing Practice (GMP) dengan ISO 9001:2000 di malaysia.

BEAUTEE menghasilkan produk penjagaan muka dan badan yang sesuai dengan peraturan yang di tetapkan oleh peraturan kosmetik ASEAN di bawah Malaysia Farmaseutikal Kebangsaan Pengendalian Biro (BPFK). Kilang ini juga di iktiraf HALAL oleh Jabatan pembangunan Islam Malaysia (JAKIM). Dengan ini kami menjamin produk dan penjagaan kulit dan kosmetik kami mencapai kawalan keperluan antarabangsa yang tertinggi.

Hari ini produk BEAUTEE berkualiti tinggi, tidak hanya memiliki ribuan kepuasan pengguna dari seluruh Malaysia, Produk BEAUTEE ini juga di eksport ke Singapura, Brunei, Insonesia, Philipine, Australia, New Zealand, Turkey, England, Belanda dan Amerika. BEAUTEE juga telah mendapat anugerah ASIA PACIFIC Super Health Brand 2010/2011 dan ASIA PACIFIC Top Excellence Brand.

Syakie Simply Beauty
017.2426201

.

.
GET OUR FREE Beautee Syakie Simply Beauty Stamp Collection CARD NOW! For every RM85.00, you will get a stamp from us and once you collected 10 stamps, YOU GET FREE BEAUTEE PRODUCTS!! YOU GET TO CHOOSE FROM OUR 3 CHOICES! What are you waiting for! Go GET ONE NOW! EXCLUSIVE FOR WALK INS and ONLINE Customers!

Produk De Herbs Ada Di Sini..Klik Lah!

Write to us for any enquiries, comments, referral programs etc.
We will be happy to provide the answers in anyway we can.

Contact number 017.2426201(we prefer SMS/WHATSAPP only) or write to us !

Thank You.
Syakie Simply Beauty

Skin Care : Set Kulit Normal Dan Kering

Set Kulit Normal Dan Kering
Beautee Max Fruit Cleanser
Beautee Max Flower Toner
Beautee Gold Facial Scrub
Beautee Vitamin C Ampoule
Beautee 3D Mask

Cara Mengguna
1. Bersihkan muka dengan Max Flowerr Cleanser
2. Sapukan Scrub keserata muka dan gosok perlahan-lahan terutama di celah hidung dan atas hidung. Setelah itu cuci muka dan keringkan
3. Ambil tisu kapas, dapkan muka dengan Toner di seluruh wajah. Biar kering seketika.
4. Ambil ampoule (pilihan anda) sapukan keseluruh wajah secara membulat di kawasan pipi, dagu, sekeliling mata, dahi dan hidung. Urut merata dan habiskan satu botol
5 Bancuh Mask & Solution dan sapukan mask keseluruh muka, tunggu sehingga 15 minit atau sehingga kering dan kemudian di bersihkan.
6. Lap hingga kering dan sapukan dengan pelembap Sun Protector SPF25 atau BB Cream (waktu siang) dan gunakan Nano Miracle Cream pada waktu malam.

**BB Cream, Nano Miracle Cream dan spf25 / SPF30 tidak termasuk dalam pakej**

Suka ke? Jomlah Follow/Like :))

Skin Care : Set Kulit Berparut / Berjeragat

Set Kulit Berparut / Berjeragat
Beautee Max Fruit Cleanser
Beautee Max Fruit Toner
Beautee Gold Peeling Gel Scrub
Beautee Clarifying Ampoule
Beautee Sun Protector
Beautee Whitening Peeling Night Cream
Beautee 3D Mask Soy Bean & Solution

Cara Penggunaan
1. Bersihkan muka dengan Cleanser. Bilas dan keringkan
2. Ambil scrub dan gosok ke serata wajah. Kemudian bersihkan dengan air, setelah itu dapkan muka dengan Toner, biar kering seketika.
3. Ambil Clarifying Ampoule dan sapukan keserata wajah, habiskan sebotol.
4.Setelah kering seketika ambil 3D Mask, campurkan dengan solution dan terus sapu ke muka, tebal sikit pun tak mengapa.
5. Setelah kering bersihkan muka dengan air dan keringkan.
6. Gunakan Whitening Peeling Night Cream sebelum tidur. Untuk siang hari pula gunakan Sun Protector sebagai pelindung dari sinar UV.

Suka ke? Jomlah Follow/Like :))

Skin Care : Set Pencerahan Wajah

Set Pencerahan Wajah
Beautee Gold Cleansing Gel
Beauttee Max Flower Toner
Beautee Gold Facial Scrub
Beautee Whitening Ampoule
Beautee Nano Miracle Cream
Beautee BB Cream
Beautee Soy Bean Mask
Beautee Whitening Peeling Night Cream

Cara menggunakannya
1. Cuci muka dengan Gold Cleansing Gel, dua kali sehari.
2. Ambil sedikit scrub dan sapukan merata di sekitar muka terutama sekali di bahagian hidung kemudian scrub perlahan-lahan dan lembut. Setelah itu cuci bersih.
**SCRUB INI BOLEH DI GUNAKAN SETIAP HARI PADA MINGGU PERTAMA, 3 KALI SEMINGGU DAN MINGGU YANG BERIKUTNYA**
3. Letakkan Max Flower Toner di atas sekeping kapas dan dap dapkan keseluruh muka.
4. Sapukan pula Whitening Ampoule di sekitar muka dan sapukan rata. Urut perlahan dan boleh juga menggunakan Ultrasonic Massager sekiranya ada.
5. Setelah kering sapukan pula Nano Miracle Cream.
6. Di ikuti dengan BB Cream.

**Ulang cara penggunaan di malam hari dengan cara yang sama, cuma tidak perlu memakai ampoule sekiranya pada siang hari telah di gunakan**. 
(yang dibawah ni adalah cara untuk menggunakannya di waktu malam)
Setelah pemakaian toner bancuh mask, (boleh guna 3kali sepaket). Ratakan di muka dan tunggu 10 minit atau sehingga dibahagian pipi telah kering
Tarik perlahan-lahan masker tersebut dan cuci muka hingga bersih kemudian di ikuti dengan pemakaian Whitening Peeling Night Cream.

**Kalau nak beli secara berasingan pun boleh.

Suka ke? Jomlah Follow/Like :))

Skin Care : Set Kulit Sensitif

AMARAN : Sebelum anda membeli set ini, sila pastikan anda mengikut arahan pemakaian yang betul. Mungkin ada kandungan di dalam set  ini tidak bersesuaian dengan kulit anda.
Set Kulit Sensitif
Beautee Cool Cream Cleanser
Beautee Max Flower Toner
Beautee Soothing Gel Mask
Beautee Hydro Calming Serum
Beautee Collagen Mask 

Cara Mengguna
1. Cuci muka dengan Cool Cream Cleanser
2. Ambil kapas dan tuangkan sedikit Toner dan dap-dapkan ke seluruh muka, biar kering seketika.
3. Sapukan masker (boleh pilh samada Soothing Mask atau Collagen Mask) pada muka yang telah di bersihkan. Biarkan selama 20-30 minit. Kemudian bilas dengan air sehingga bersih.
4. Sapu merata Hydro Calming Serum dengan perlahan pada muka yang telah di bersihkan. Gunakan pagi dan malam.

Suka ke? Jomlah Follow/Like :))

Tips : Perawatan Wajah Lambatkan Proses Penuaan

Bila kita sebut sahaja penuaan, pasti ramai wanita gerun mendengarnya, terutamanya bagi mereka yang mementingkan kecantikan. Namum proses semulajadi ni pasti akan melanda setiap manusia apabila sampai waktunya. Justeru itu pelbagai cara telah di perkenalkan untuk menangani atau melambatkan proses penuaan ini. Salah satu yang paling popular adalah suntikan Botoks. Memanglah tidak di nafikan ia mampu memberikan impak seperti mana yang di idam-idamkan untuk kulit wajah, terutamanya bagi mereka yang mahu menegangkan kulit yang sudah mula kendur.

Tapi di sebalik keberkesanan proses ini, pasti ada kesan sampingannya yang antara lain boleh membahayakan diri. Malah kecantikan yang di miliki juga hanya bersifat sementara dan selebihnya terpaksa menanggung derita. Sebenarnya terdapat banyak rawatan wajah yang boleh membantu melambatkan proses penuaan, namun ia bergantung pada masalah kulit yang di hadapi.

Antara lain adalah dengan melakukan rawatan wajah sekurang-kurangnya dua kali sebulan bagi membuang kekotoran yang mungkin melekat pada kulit dek asap kotor dan juga debu-debu. Rawatan wajah yang  konsisten sememangnya boleh menjadikan wajah kelihatan awet muda, segar dan garis-garis halus juga mampu di elakkan sebelum tiba waktunya. Malah rawatan wajah dapat membantu melambatkan proses penuaan.
Jom kita tengok apa yang perlu dilakukan untuk  membantu melambatkan proses penuaan selain memberi kesegaran pada wajah.
1. Cuci segala kekotoran atau bahan solekan dengan menggunakan pencuci muka.
2, Sapukan pula serum dan lakukan urutan ke seluruh kulit wajah.
3. Gunakan alatan khas bagi membuang sebarang cela di wajah terutamanya jerawat,
4. Setelah itu setiap ruang wajah di urut sehingga ke bahagian bahu.
5. Seterusnya wajah di sapukan dengan "mask" dan perlu di biarkan selama 10 minit sebelum di bersihkan.
6. Akhir sekali serum di sapukan pada keseluruhan wajah dan ia memberikan kelegaan.

Suka ke? Jomlah Follow/Like :))

Serum : Repair Placenta Serum


Repair Placenta Serum adalah merupakan sejenis serum anti kedut yang mewah untuk menyegar dan menyihatkan kulit muka dan leher. Formulasi khusus menyegar dan mengaktifkan sel kulit halus. Di perkaya dengan Aloevera Ekstrak dan Allantion untuk kesihatan kulit. 

Tahukah anda Repair Placenta Serum merupakan satu-satunya cara membuat tubuh kita termasuk kulit menjadi lebih muda bahkan tampak sampai 10 tahun  lebih muda, itulah kelebihan Placenta, ianya boleh memperbaiki dan meregenerasi sel tubuh kita yang telah rosak. Itu adalah salah satu dari 1001 keunggulan Placenta yang akan membuat kita awet muda dan nampak segar tentunya.

Cara Menggunakannya
Sapukan sejumlah yang sesuai kekawasan yang diingini, kemudian mengurut dengan perlahan sehingga di serap sepenuhnya.

Suka ke? Jomlah Follow/Like :))

Ampoule : Bust Ampoule Membesarkan Payu Dara

Untuk membesarkan payudara lakukan urutan secara membulat arah jam. Untuk mengecilkanya pula lakukan urutan secara membulat arah lawan jam. Hasilnya boleh di lihat dalam asa satu (1) bulan. Untuk menegangkannya akibt kendur atau sebab-sebab yang lain, urut dari pangkal payudara ke atas.

Selain dari itu anda juga boleh melakukan Treatment Scrub payudara dengan Ginger Puter Dead Sea Salt Cream, sapukan keseluruh payudara dan scrub dengan lembut dari pangkal payudara ke atas. Setelah 5 minit bilas dengan air suam. Ia dapat menghalang payudara anda dari menjadi kendur.

Bust Ampoule ini mengandungi akar Pueraria Mirifica & Ekstrak Akar Pueraria Lobata!!..Mengalami masalah payudara kendur? Lembik? Terutama sekali selepas melahirkan bayi. Masalah payudara yang kecil dan tidak monotok. Bust Ampoule rumusan terkini yang mengandungi akar pueraria mirifica dan ekstrak akar pueraria lobata adalah merupakan ramuan terbaik untuk pembesaran payudara.


Ramuan khas ini bakal memberikan anada kesan menakjubkan dengan tanpa risiko & kos yang sungguh berpatutan. Bust Ampoule ini telah di rumus khas dari ekstrak tumbuh-tumbuhan yang mengandungi phytoestrogen yang berperanan untuk maintain hormon tissue & mengembangkan mammary tissue. Ia membantu mengencangkan dan memperbesarkan saiz payudara dan membentuk payudara dengan merangsang pertumbuhan sel di dalam kelenjar susu.

Cara Penggunaan
Tuangkan sejumlah Bust Ampoule di tapak tangan, urut lembut ke seluruh bahagian payudara dengan urutan memutar ke atas sehingga kesemua cecair ampoule menyerap ke dalam kulit. Gunakan 2 kali sehari untuk kesan yang terbaik. Juga disarankan penggunaan support dari bra yang materialnya sangat lembut dan selesa. 100% ekstrak semulajadi yang selamat digunakan setiap hari. Untuk penyerapan yang lebih baik juga, adalah di sarankan melakukan dengan Ultrasonic Machine. Tiada kesan sampingan negatif.

Suka ke? Jomlah Follow/Like :))

Ampoule : Kandungan dan Kegunaannya

COLLAGEN AMPOULE
Fungsinya
~ 100% extract collagen.
~ Mampu untuk menegangkan kulit & menambahkan keremajaan kulit.
~ Sesuai digunakan untuk mereka yang berumur 35 tahun ke atas kerana kulit sudah tidak mampu untuk menghasilkan collagen secara semulajadi yang cukup.
~ Khas untuk anti aging.
~ Yang muda-muda pun boleh guna, tapi kenalah pastikan sudah berumur 25 tahun keatas sebab kulit kita akan berkurangan collagen sikit demi sedikit bermula dari umur 25 tahun. Bila sahaja menjangkau umur tersebut anda sudah boleh memakai ampoule ini sebagai langkah penjagaan awal, sebelum datangnya masalah kulit anti aging nanti. Mencegah lebih baik dari mengubati..hehehe
~ Kepada sesiapa yang nak dapatkan keputusan dengan cepat, gunakanlah selalu collagen ampoule ini kerana kesannya memang boleh di lihat dengan 1-2 kali guna sahaja. Untuk kakak-kakak dalam lingkungan 30 keatas hingga 40 keatas, tak payahlah nak suntik-suntik lagi yer..gunakan aje Collagen Ampoule ini, pasti boleh nampak perubahan yang ketara tanpa kos yang tinggi dan tidak menyakitkan.
OPEN PORES AMPOULE
Fungsinya
~ Ampoule ini sesuai jika anda mengalami masalah pori-pori terbuka / liang roma yang besar.
~ Selalunya di kaitkan dengan masalah kulit berminyak. Biasanya juga kaum lelaki lah yang banyak mengalami masalah pori-pori terbuka ini.
~ Big pore terjadi sebab banyak kali mengalami jerawat..jadi bekas jerawat membuatkan kita punya pore semakin besar.
~ Masalah open pores ini sudah tentu boleh di atasi, tapi bukan dengan satu malam aje!!..Kalau guna sekali terus ok, mesti ampoule tu di jual dengan harga yang beratus ratus..hehehehe
~ No Pain No Gain...so kenalah berusaha untuk menampakkan kesannya. So gunakanlah terus 1 kotak bersama dengan 3D Powder Mask yang sesuai yer.
~ Dengan penggunaan yang teratur, Inshaallah akan nampak hasilnya. Kalau boleh guna ampoule ini sehingga semua liang roma tu mengecil, baru nampak cute@macho..hehehhehe..
~Amat sesuai untuk semua jenis kulit.
WHITENING AMPOULE
Fungsinya
~ Ampoule ini paling di cari-cari dan paling laris sekali!!
~ Mencerahkan kulit wajah di samping meningkatkan kelembapan wajah.
~ Sesuai juga untuk menghapuskan masalah JERAGAT.
~ Sesiapa yang mempunyai kulit yang kusam aje...lepas tu dari jauh nampak kelam sedangkan sebenarnya boleh lagi di cerahkan..hmmm ambillah ampoule ini..sebab ianya sangat-sangat membantu, guna selalu..inshaallah akan cerah semula.

Ramai mak andam sarankan ampoule ini bagi mereka yang bakal naik pelamin,kiranya macam emergency treatment lah untuk nampak berseri-seri. Jadi dari mak andam tu caj mahal-mahal, lebih baik you all beli satu set kat sini...hehehhehe
Sesuai untuk kulit normal to dry skin, untuk mengekalkan kecantikan
Tidak sesuai untuk kulit berminyak. (sebab ada kandungan pelembab yang boleh menyebabkan kulit semakin berminyak)
CLARIFYING AMPOULE
Fungsinya
Ampoule ini boleh menyamaratakan tona kulit dan juga menghilangkan parut. Kini parut selepas jerawat bukan lagi satu masalah. Ampoule ini memang sangat popular dan sememangnya berkesan dengan penggunaan kerap, namun kalau parut yang terlalu lama akibat kemalangan, terkena air panas atau parut berlubang susahlah untuk menghilangkannya. Tetapi kalau parut akibat jerawat atau black head dan jeragat, maka Clarifying Ampoule ini lah jawapannya.
Sesuai sangat untuk semua jenis kulit.
BUST AMPOULE
Fungsinya
~ Untuk membesarkan payudara (dengan urutan yang betul)
~ Untuk mengecilkan payudara (dengan urutan yang betul)
~ Untuk memejal dan menegangkan payudara.
~ Untuk merawat payudara kendur.

Ampoule ini memerlukan kerajinan dan konsistensi sekiranya anda suka skip,maka kuranglah kesannya. Anda mesti lakukan urutan sekerapnya, paling lewat pun selang sehari. Luangkanlah sedikit masa untuk urutan. Untuk membesarkan payudara urut secara membulat arah jam, jika nak kecilkan urut secara membulat arah lawan jam. Keputusan boleh di lihat dalam masa 1 bulan. Jika nak kasi tegangkan akibat kendur atau apa-apa sebab, urut dari pangkal payudara ke atas. Setelah 5 minit, bilas dengan air suam. Ia dapat menghilang dan menghalang payudara anda dari kendur.
**Tidak sesuai untuk wanita yang menyusukan anak**

Suka ke? Jomlah Follow/Like :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
**Harap Maklum..Segala Yang Tercatat Disini Semuanya Hak Milik Syakiella Axrill**
l