Sila Dapatkan Produk Kecantikan Dan Kesihatan Dari Kami Dengan Menghubungi Talian 012.244.4691 Sekarang!!..Terima Kasih Dan Jumpa Lagi..Hey! Lovely People. Thanks For Helping Me And My Site By Visiting Here. I Hope You Enjoy Your Stay.Stay Tuned As I\'Am Re-Doing And Adding A Lot Of A New Content As Often As Possibble!..

Ikut

Pengenalan BEAUTEE

Sejak dari 2006, BEAUTEE menghasilkan pelbagai produk yang dirumus khas dari German dan Peranchis. Setiap produk mempunyai fungsi yang berbeza dan sesuai untuk pelbagai jenis kulit. Bahan mentah produk BEAUTEE di import dari Eropah dan di hasilkan oleh kilang OEM bertaraf Good Manufacturing Practice (GMP) dengan ISO 9001:2000 di malaysia.

BEAUTEE menghasilkan produk penjagaan muka dan badan yang sesuai dengan peraturan yang di tetapkan oleh peraturan kosmetik ASEAN di bawah Malaysia Farmaseutikal Kebangsaan Pengendalian Biro (BPFK). Kilang ini juga di iktiraf HALAL oleh Jabatan pembangunan Islam Malaysia (JAKIM). Dengan ini kami menjamin produk dan penjagaan kulit dan kosmetik kami mencapai kawalan keperluan antarabangsa yang tertinggi.

Hari ini produk BEAUTEE berkualiti tinggi, tidak hanya memiliki ribuan kepuasan pengguna dari seluruh Malaysia, Produk BEAUTEE ini juga di eksport ke Singapura, Brunei, Insonesia, Philipine, Australia, New Zealand, Turkey, England, Belanda dan Amerika. BEAUTEE juga telah mendapat anugerah ASIA PACIFIC Super Health Brand 2010/2011 dan ASIA PACIFIC Top Excellence Brand.

Syakie Simply Beauty
017.2426201

.

.
GET OUR FREE Beautee Syakie Simply Beauty Stamp Collection CARD NOW! For every RM85.00, you will get a stamp from us and once you collected 10 stamps, YOU GET FREE BEAUTEE PRODUCTS!! YOU GET TO CHOOSE FROM OUR 3 CHOICES! What are you waiting for! Go GET ONE NOW! EXCLUSIVE FOR WALK INS and ONLINE Customers!

Produk De Herbs Ada Di Sini..Klik Lah!

Write to us for any enquiries, comments, referral programs etc.
We will be happy to provide the answers in anyway we can.

Contact number 017.2426201(we prefer SMS/WHATSAPP only) or write to us !

Thank You.
Syakie Simply Beauty

Skin Care : Set Pencerahan Wajah

Set Pencerahan Wajah
Beautee Gold Cleansing Gel
Beauttee Max Flower Toner
Beautee Gold Facial Scrub
Beautee Whitening Ampoule
Beautee Nano Miracle Cream
Beautee BB Cream
Beautee Soy Bean Mask
Beautee Whitening Peeling Night Cream

Cara menggunakannya
1. Cuci muka dengan Gold Cleansing Gel, dua kali sehari.
2. Ambil sedikit scrub dan sapukan merata di sekitar muka terutama sekali di bahagian hidung kemudian scrub perlahan-lahan dan lembut. Setelah itu cuci bersih.
**SCRUB INI BOLEH DI GUNAKAN SETIAP HARI PADA MINGGU PERTAMA, 3 KALI SEMINGGU DAN MINGGU YANG BERIKUTNYA**
3. Letakkan Max Flower Toner di atas sekeping kapas dan dap dapkan keseluruh muka.
4. Sapukan pula Whitening Ampoule di sekitar muka dan sapukan rata. Urut perlahan dan boleh juga menggunakan Ultrasonic Massager sekiranya ada.
5. Setelah kering sapukan pula Nano Miracle Cream.
6. Di ikuti dengan BB Cream.

**Ulang cara penggunaan di malam hari dengan cara yang sama, cuma tidak perlu memakai ampoule sekiranya pada siang hari telah di gunakan**. 
(yang dibawah ni adalah cara untuk menggunakannya di waktu malam)
Setelah pemakaian toner bancuh mask, (boleh guna 3kali sepaket). Ratakan di muka dan tunggu 10 minit atau sehingga dibahagian pipi telah kering
Tarik perlahan-lahan masker tersebut dan cuci muka hingga bersih kemudian di ikuti dengan pemakaian Whitening Peeling Night Cream.

**Kalau nak beli secara berasingan pun boleh.

Suka ke? Jomlah Follow/Like :))

0 5000 orang nak tahu RAHSIA Syakie:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
**Harap Maklum..Segala Yang Tercatat Disini Semuanya Hak Milik Syakiella Axrill**
l