Sila Dapatkan Produk Kecantikan Dan Kesihatan Dari Kami Dengan Menghubungi Talian 012.244.4691 Sekarang!!..Terima Kasih Dan Jumpa Lagi..Hey! Lovely People. Thanks For Helping Me And My Site By Visiting Here. I Hope You Enjoy Your Stay.Stay Tuned As I\'Am Re-Doing And Adding A Lot Of A New Content As Often As Possibble!..

Ikut

Pengenalan BEAUTEE

Sejak dari 2006, BEAUTEE menghasilkan pelbagai produk yang dirumus khas dari German dan Peranchis. Setiap produk mempunyai fungsi yang berbeza dan sesuai untuk pelbagai jenis kulit. Bahan mentah produk BEAUTEE di import dari Eropah dan di hasilkan oleh kilang OEM bertaraf Good Manufacturing Practice (GMP) dengan ISO 9001:2000 di malaysia.

BEAUTEE menghasilkan produk penjagaan muka dan badan yang sesuai dengan peraturan yang di tetapkan oleh peraturan kosmetik ASEAN di bawah Malaysia Farmaseutikal Kebangsaan Pengendalian Biro (BPFK). Kilang ini juga di iktiraf HALAL oleh Jabatan pembangunan Islam Malaysia (JAKIM). Dengan ini kami menjamin produk dan penjagaan kulit dan kosmetik kami mencapai kawalan keperluan antarabangsa yang tertinggi.

Hari ini produk BEAUTEE berkualiti tinggi, tidak hanya memiliki ribuan kepuasan pengguna dari seluruh Malaysia, Produk BEAUTEE ini juga di eksport ke Singapura, Brunei, Insonesia, Philipine, Australia, New Zealand, Turkey, England, Belanda dan Amerika. BEAUTEE juga telah mendapat anugerah ASIA PACIFIC Super Health Brand 2010/2011 dan ASIA PACIFIC Top Excellence Brand.

Syakie Simply Beauty
017.2426201

.

.
GET OUR FREE Beautee Syakie Simply Beauty Stamp Collection CARD NOW! For every RM85.00, you will get a stamp from us and once you collected 10 stamps, YOU GET FREE BEAUTEE PRODUCTS!! YOU GET TO CHOOSE FROM OUR 3 CHOICES! What are you waiting for! Go GET ONE NOW! EXCLUSIVE FOR WALK INS and ONLINE Customers!

Produk De Herbs Ada Di Sini..Klik Lah!

Write to us for any enquiries, comments, referral programs etc.
We will be happy to provide the answers in anyway we can.

Contact number 017.2426201(we prefer SMS/WHATSAPP only) or write to us !

Thank You.
Syakie Simply Beauty

BEAUTEE Face MaskBEAUTEE Face Mask

1. Whitening Solution
Untuk semua jenis kulit terutamanya  kulit  pigmentasi

Menggalakkan kesan putih pada kulit dan berseri. Meningkatkan kesan masker untuk  permulihan dan mencegah pigmentasi kulit.2. Soothing Solution
Untuk semua jenis kulit terutama kulit sensitif  dan kulit yang irritasi

Menyegarkan kulit, menangani masalah iritasi pada kulit. Sesuai untuk kulit sensitif dan berminyak.
3. Vegefiber 3D Mask
Untuk semua jenis kulit

Amat berkesan untuk menanggalkan kekotoran  pada kulit wajah. Menyerap masuk sehingga ke lapisan kulit dan menanggalkan kulit mati yang menyebabkan liang roma wajah tersumbat, juga untuk kulit berminyak bagi mengelakkan pengeluaran minyak yang berlebihan.

4. Soy Bean Whitening 3D Mask
Untuk semua jenis kulit terutama kulit pigmentasi

Dirumus khas dari kacang soya dan digabung dengan susu yang amat berkesan untuk menghilangkan pigmentasi, tompok hitam dan bintik hitam. Menjadikan kulit segar, sihat dan semakin cerah.
5. Red Bean Desensitizing 3D Mask
Untuk kulit sensitif, kering dan irritasi

Melembapkan kulit sehingga ke tissu. Menjadikan kulit lebih lembut serta memberikan keanjalan kepada kulit wajah. Menangani masalah kulit yang terkena sun burn dengan mengembalikan kesihatan kulit. Amat sesuai untuk menaikkan seri wajah.
6. Lily Antioxidant & Lifting 3D Mask
Untuk kulit kering, kusam dan kulit longkar

Mengandungi pati dari bunga lily yang membantu menegangkan kulit dan  mengurangkan kedutan. Mampu mengatasi kelembapan dan keanjalan disamping mengurangkan tanda-tanda penuaan. Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri, mengurangkan kulit lesu dan tidak bermaya supaya kelihatan lebih muda.
7. Oat Lifting 3D Mask
Untuk kulit kusam, kering dan kulit longkar

Mengandungi oat dan susu yang amat berkesan untuk menjadikan kulit lebih anjal. Menjadikan lulit lebih lembut dan licin. Mengelakkan kulit tidak bermaya, juga untuk kekal cantik bagi yang sudah berusia.
8. Lifting Solution
Untuk kulit kusam, kering dan kulit yg longgar

Membantu memulihkan kesihatan kulit dan menjadikan kulit berseri. Meningkatkan kesan masker untuk mencapai penghalusan dan perlembapan kulit.
9. Lavender Soothing & Relaxing 3D Mask
Untuk semua jenis kulit, terutama kulit yang sensitif dan  irritated skin

Mengandungi pati dari lavender yang berkesan untuk meningkatkan perkembangan hormon, mengurangkan sakit kepala, menenangkan saraf dan perasaan serta mengurangkan keletihan. menenangkan, menyejukkan, melembapkan kulit kesan dari kulit yang lembut. Menjadikan kulit semakin lembut, selesa. Membentuk kulit yang lebih sihat dan cerah.
Cara Mengguna
Campurkan 1.5 sudu serbuk masker dengan 2.5 masker solution. Sapukan lapisan tebal ke muka. Biarkan selama 20 minit (kurangkan masa bagi kulit sensitif). Kupaskan masker muka dengan perlahan kemudian cuci dengan air.
10. Charcoal 3D Mask
Untuk semua jenis kulit, terutama yang berminyak dan membersihkan kulit

Mengandungi arang merupakan satu bahan yang amat berkesan untuk menyerap lebihan minyak dan air pada wajah. Melembapkan kulit. Menggalakkan tissu dan menyahtoksin.


11. Gold Powder Mask
10.24 k pure gold
Untuk semua jenis kulit, kecuali kulit yang hyper sensitif.

Bagi yang berumur 30 tahun keatas anda dah boleh menggunakan Gold Mask untuk mengekalkan awet muda. Ianya membantu menegangkan kulit muka dan menghalang
pembentukan kedut-kedut, garis-garis halus dan sebagai anti agen penuaan yang berkesan.Menjadikan kulit lebih lembut dan cerah. Kebanyakkan fungsi yang terdapat dalam mask lain ada pada mask ini, ianya juga boleh merangsang penghasilan tisu-tisu baru, menjadikan wajah lebih segar dan nampak bersinar.

Cara Mengguna Campurkan 1.5 sudu serbuk masker dengan 2.5 sudu serbuk masker solution. Sapukan lapisan tebal ke muka. Biarkan selama 20 minit (kurangkan masa untuk kulit sensitif). Kupaskan masker muka dengan perlahan kemudian cuci dengan air.

12. Apple Oily & Acne 3D Mask
Green Apple Mask
Untuk  kulit berminyak dan kulit berjerawat

Mask ini dibuat daripada apple hijau. mask apple ni sangat sesuai untuk menyelesaikan kulit berminyak, melancarkan peredaran darah, merawat jerawat serta mencerahkan pigmentasi kulit. Mask ini mengandungi antiseptik yang berkesan untuk merawat jerawat dan acne. Meredakan kerengsaan kulit dan mengurangkan radang kulit. Mask ini berperanan untuk menarik keluar punca masalah kulit yang terbentuk. Menjadikan kulit lebih segar, bersih dan sihat.
Sekiranya jerawat masih ada jangan menggunakan scrub tetapi gunakanlah  Purifying Ampoule diikuti dengan pemakaian Mask Apple ini selang sehari.

13. Eye Mask
Melembapkan dan menghaluskan kulit mata. Mengurangkan garis kulit dan menegangkan kulit. Menjaga kekenyalan dan kelembapan kulit. Menghilangkan lingkaran hitam dan mencerahkan kulit. Membantu mengurangkan kantong mata dan pembengkakan.
Cara Mengguna
Bersihkan muka, letakkan masker mata dibahagian mata selama 20 hingga 30 minit.

14. Nose Cleansing Mask
Melarutkan dan menghilangkan sel-sel kulit mati yang berlebihan. Membersih pori-pori kulit tersumbat. menyeimbangkan pengeluaran sebum kulit. Anti inflamasi dan anti bakteria.
Cara Mengguna
Bersih dan basahkan hidung secara menyeluruh, tampalkan di hidung dan biarkan selama 10-15 minit untuk kering. Tarikkan masker hidung dari tepi selepas kering.

15. Silk Collagen Mask
Ia mengandungi 18 jenis asid amino sutera, boleh mempromosikan pengeluaran kolagen kulit, menguatkan lekatan sel dan membuat kulit lebih elastis. Ini akan memperbaiki, memutihkan, melembabkan, menghaluskan dan mencerahkan kulit.
Cara Mengguna
Setelah pembersihan muka, keluarkan topeng dari bungkusan. Sutera ini datang dengan 3 lapisan. Lapisan tengah adalah topeng sutera. Keluarkan lapisan biru pertama, letakkan topeng sutera ke muka, kemudian keluarkan lapisan berlubang. Biarkan selama 30 minit.


***PERINGATAN: PASTIKAN ANDA HANYA MENDAPATKAN  BARANGAN BEAUTEE DARI PENGEDAR YANG SAH SAHAJA UNTUK MENGGELAKKAN DIRI ANDA DARI TERBELI BARANGAN TIRUAN ***


Suka ke? Jomlah Follow/Like :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
**Harap Maklum..Segala Yang Tercatat Disini Semuanya Hak Milik Syakiella Axrill**
l