Sila Dapatkan Produk Kecantikan Dan Kesihatan Dari Kami Dengan Menghubungi Talian 012.244.4691 Sekarang!!..Terima Kasih Dan Jumpa Lagi..Hey! Lovely People. Thanks For Helping Me And My Site By Visiting Here. I Hope You Enjoy Your Stay.Stay Tuned As I\'Am Re-Doing And Adding A Lot Of A New Content As Often As Possibble!..

Ikut

Pengenalan BEAUTEE

Sejak dari 2006, BEAUTEE menghasilkan pelbagai produk yang dirumus khas dari German dan Peranchis. Setiap produk mempunyai fungsi yang berbeza dan sesuai untuk pelbagai jenis kulit. Bahan mentah produk BEAUTEE di import dari Eropah dan di hasilkan oleh kilang OEM bertaraf Good Manufacturing Practice (GMP) dengan ISO 9001:2000 di malaysia.

BEAUTEE menghasilkan produk penjagaan muka dan badan yang sesuai dengan peraturan yang di tetapkan oleh peraturan kosmetik ASEAN di bawah Malaysia Farmaseutikal Kebangsaan Pengendalian Biro (BPFK). Kilang ini juga di iktiraf HALAL oleh Jabatan pembangunan Islam Malaysia (JAKIM). Dengan ini kami menjamin produk dan penjagaan kulit dan kosmetik kami mencapai kawalan keperluan antarabangsa yang tertinggi.

Hari ini produk BEAUTEE berkualiti tinggi, tidak hanya memiliki ribuan kepuasan pengguna dari seluruh Malaysia, Produk BEAUTEE ini juga di eksport ke Singapura, Brunei, Insonesia, Philipine, Australia, New Zealand, Turkey, England, Belanda dan Amerika. BEAUTEE juga telah mendapat anugerah ASIA PACIFIC Super Health Brand 2010/2011 dan ASIA PACIFIC Top Excellence Brand.

Syakie Simply Beauty
017.2426201

.

.
GET OUR FREE Beautee Syakie Simply Beauty Stamp Collection CARD NOW! For every RM85.00, you will get a stamp from us and once you collected 10 stamps, YOU GET FREE BEAUTEE PRODUCTS!! YOU GET TO CHOOSE FROM OUR 3 CHOICES! What are you waiting for! Go GET ONE NOW! EXCLUSIVE FOR WALK INS and ONLINE Customers!

Produk De Herbs Ada Di Sini..Klik Lah!

Write to us for any enquiries, comments, referral programs etc.
We will be happy to provide the answers in anyway we can.

Contact number 017.2426201(we prefer SMS/WHATSAPP only) or write to us !

Thank You.
Syakie Simply Beauty

Ampoule : Bust Ampoule Membesarkan Payu Dara

Untuk membesarkan payudara lakukan urutan secara membulat arah jam. Untuk mengecilkanya pula lakukan urutan secara membulat arah lawan jam. Hasilnya boleh di lihat dalam asa satu (1) bulan. Untuk menegangkannya akibt kendur atau sebab-sebab yang lain, urut dari pangkal payudara ke atas.

Selain dari itu anda juga boleh melakukan Treatment Scrub payudara dengan Ginger Puter Dead Sea Salt Cream, sapukan keseluruh payudara dan scrub dengan lembut dari pangkal payudara ke atas. Setelah 5 minit bilas dengan air suam. Ia dapat menghalang payudara anda dari menjadi kendur.

Bust Ampoule ini mengandungi akar Pueraria Mirifica & Ekstrak Akar Pueraria Lobata!!..Mengalami masalah payudara kendur? Lembik? Terutama sekali selepas melahirkan bayi. Masalah payudara yang kecil dan tidak monotok. Bust Ampoule rumusan terkini yang mengandungi akar pueraria mirifica dan ekstrak akar pueraria lobata adalah merupakan ramuan terbaik untuk pembesaran payudara.


Ramuan khas ini bakal memberikan anada kesan menakjubkan dengan tanpa risiko & kos yang sungguh berpatutan. Bust Ampoule ini telah di rumus khas dari ekstrak tumbuh-tumbuhan yang mengandungi phytoestrogen yang berperanan untuk maintain hormon tissue & mengembangkan mammary tissue. Ia membantu mengencangkan dan memperbesarkan saiz payudara dan membentuk payudara dengan merangsang pertumbuhan sel di dalam kelenjar susu.

Cara Penggunaan
Tuangkan sejumlah Bust Ampoule di tapak tangan, urut lembut ke seluruh bahagian payudara dengan urutan memutar ke atas sehingga kesemua cecair ampoule menyerap ke dalam kulit. Gunakan 2 kali sehari untuk kesan yang terbaik. Juga disarankan penggunaan support dari bra yang materialnya sangat lembut dan selesa. 100% ekstrak semulajadi yang selamat digunakan setiap hari. Untuk penyerapan yang lebih baik juga, adalah di sarankan melakukan dengan Ultrasonic Machine. Tiada kesan sampingan negatif.

Suka ke? Jomlah Follow/Like :))

0 5000 orang nak tahu RAHSIA Syakie:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
**Harap Maklum..Segala Yang Tercatat Disini Semuanya Hak Milik Syakiella Axrill**
l