Sila Dapatkan Produk Kecantikan Dan Kesihatan Dari Kami Dengan Menghubungi Talian 012.244.4691 Sekarang!!..Terima Kasih Dan Jumpa Lagi..Hey! Lovely People. Thanks For Helping Me And My Site By Visiting Here. I Hope You Enjoy Your Stay.Stay Tuned As I\'Am Re-Doing And Adding A Lot Of A New Content As Often As Possibble!..

Ikut

Pengenalan BEAUTEE

Sejak dari 2006, BEAUTEE menghasilkan pelbagai produk yang dirumus khas dari German dan Peranchis. Setiap produk mempunyai fungsi yang berbeza dan sesuai untuk pelbagai jenis kulit. Bahan mentah produk BEAUTEE di import dari Eropah dan di hasilkan oleh kilang OEM bertaraf Good Manufacturing Practice (GMP) dengan ISO 9001:2000 di malaysia.

BEAUTEE menghasilkan produk penjagaan muka dan badan yang sesuai dengan peraturan yang di tetapkan oleh peraturan kosmetik ASEAN di bawah Malaysia Farmaseutikal Kebangsaan Pengendalian Biro (BPFK). Kilang ini juga di iktiraf HALAL oleh Jabatan pembangunan Islam Malaysia (JAKIM). Dengan ini kami menjamin produk dan penjagaan kulit dan kosmetik kami mencapai kawalan keperluan antarabangsa yang tertinggi.

Hari ini produk BEAUTEE berkualiti tinggi, tidak hanya memiliki ribuan kepuasan pengguna dari seluruh Malaysia, Produk BEAUTEE ini juga di eksport ke Singapura, Brunei, Insonesia, Philipine, Australia, New Zealand, Turkey, England, Belanda dan Amerika. BEAUTEE juga telah mendapat anugerah ASIA PACIFIC Super Health Brand 2010/2011 dan ASIA PACIFIC Top Excellence Brand.

Syakie Simply Beauty
017.2426201

.

.
GET OUR FREE Beautee Syakie Simply Beauty Stamp Collection CARD NOW! For every RM85.00, you will get a stamp from us and once you collected 10 stamps, YOU GET FREE BEAUTEE PRODUCTS!! YOU GET TO CHOOSE FROM OUR 3 CHOICES! What are you waiting for! Go GET ONE NOW! EXCLUSIVE FOR WALK INS and ONLINE Customers!

Produk De Herbs Ada Di Sini..Klik Lah!

Write to us for any enquiries, comments, referral programs etc.
We will be happy to provide the answers in anyway we can.

Contact number 017.2426201(we prefer SMS/WHATSAPP only) or write to us !

Thank You.
Syakie Simply Beauty

Tips : Perawatan Wajah Lambatkan Proses Penuaan

Bila kita sebut sahaja penuaan, pasti ramai wanita gerun mendengarnya, terutamanya bagi mereka yang mementingkan kecantikan. Namum proses semulajadi ni pasti akan melanda setiap manusia apabila sampai waktunya. Justeru itu pelbagai cara telah di perkenalkan untuk menangani atau melambatkan proses penuaan ini. Salah satu yang paling popular adalah suntikan Botoks. Memanglah tidak di nafikan ia mampu memberikan impak seperti mana yang di idam-idamkan untuk kulit wajah, terutamanya bagi mereka yang mahu menegangkan kulit yang sudah mula kendur.

Tapi di sebalik keberkesanan proses ini, pasti ada kesan sampingannya yang antara lain boleh membahayakan diri. Malah kecantikan yang di miliki juga hanya bersifat sementara dan selebihnya terpaksa menanggung derita. Sebenarnya terdapat banyak rawatan wajah yang boleh membantu melambatkan proses penuaan, namun ia bergantung pada masalah kulit yang di hadapi.

Antara lain adalah dengan melakukan rawatan wajah sekurang-kurangnya dua kali sebulan bagi membuang kekotoran yang mungkin melekat pada kulit dek asap kotor dan juga debu-debu. Rawatan wajah yang  konsisten sememangnya boleh menjadikan wajah kelihatan awet muda, segar dan garis-garis halus juga mampu di elakkan sebelum tiba waktunya. Malah rawatan wajah dapat membantu melambatkan proses penuaan.
Jom kita tengok apa yang perlu dilakukan untuk  membantu melambatkan proses penuaan selain memberi kesegaran pada wajah.
1. Cuci segala kekotoran atau bahan solekan dengan menggunakan pencuci muka.
2, Sapukan pula serum dan lakukan urutan ke seluruh kulit wajah.
3. Gunakan alatan khas bagi membuang sebarang cela di wajah terutamanya jerawat,
4. Setelah itu setiap ruang wajah di urut sehingga ke bahagian bahu.
5. Seterusnya wajah di sapukan dengan "mask" dan perlu di biarkan selama 10 minit sebelum di bersihkan.
6. Akhir sekali serum di sapukan pada keseluruhan wajah dan ia memberikan kelegaan.

Suka ke? Jomlah Follow/Like :))

0 5000 orang nak tahu RAHSIA Syakie:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
**Harap Maklum..Segala Yang Tercatat Disini Semuanya Hak Milik Syakiella Axrill**
l