Sila Dapatkan Produk Kecantikan Dan Kesihatan Dari Kami Dengan Menghubungi Talian 012.244.4691 Sekarang!!..Terima Kasih Dan Jumpa Lagi..Hey! Lovely People. Thanks For Helping Me And My Site By Visiting Here. I Hope You Enjoy Your Stay.Stay Tuned As I\'Am Re-Doing And Adding A Lot Of A New Content As Often As Possibble!..

Ikut

Pengenalan BEAUTEE

Sejak dari 2006, BEAUTEE menghasilkan pelbagai produk yang dirumus khas dari German dan Peranchis. Setiap produk mempunyai fungsi yang berbeza dan sesuai untuk pelbagai jenis kulit. Bahan mentah produk BEAUTEE di import dari Eropah dan di hasilkan oleh kilang OEM bertaraf Good Manufacturing Practice (GMP) dengan ISO 9001:2000 di malaysia.

BEAUTEE menghasilkan produk penjagaan muka dan badan yang sesuai dengan peraturan yang di tetapkan oleh peraturan kosmetik ASEAN di bawah Malaysia Farmaseutikal Kebangsaan Pengendalian Biro (BPFK). Kilang ini juga di iktiraf HALAL oleh Jabatan pembangunan Islam Malaysia (JAKIM). Dengan ini kami menjamin produk dan penjagaan kulit dan kosmetik kami mencapai kawalan keperluan antarabangsa yang tertinggi.

Hari ini produk BEAUTEE berkualiti tinggi, tidak hanya memiliki ribuan kepuasan pengguna dari seluruh Malaysia, Produk BEAUTEE ini juga di eksport ke Singapura, Brunei, Insonesia, Philipine, Australia, New Zealand, Turkey, England, Belanda dan Amerika. BEAUTEE juga telah mendapat anugerah ASIA PACIFIC Super Health Brand 2010/2011 dan ASIA PACIFIC Top Excellence Brand.

Syakie Simply Beauty
017.2426201

.

.
GET OUR FREE Beautee Syakie Simply Beauty Stamp Collection CARD NOW! For every RM85.00, you will get a stamp from us and once you collected 10 stamps, YOU GET FREE BEAUTEE PRODUCTS!! YOU GET TO CHOOSE FROM OUR 3 CHOICES! What are you waiting for! Go GET ONE NOW! EXCLUSIVE FOR WALK INS and ONLINE Customers!

Produk De Herbs Ada Di Sini..Klik Lah!

Write to us for any enquiries, comments, referral programs etc.
We will be happy to provide the answers in anyway we can.

Contact number 017.2426201(we prefer SMS/WHATSAPP only) or write to us !

Thank You.
Syakie Simply Beauty

Moisturizer : Nano Miracle Cream dan Keistimewaannya.

Hari ini syakie nak jelaskan tentang SALAH FAHAM kebanyakkan orang tentang PELEMBAB@MOISTURIZER.
Apa yang orang salah faham adalah :
1. Pelembab hanya untuk orang yang ada masalah kulit kering sahaja.
2. Pelembab@moisturizer hanyalah untuk perempuan saje so lelaki tak perlu pakai.
3. Kulit berminyak tak perlu pakai pelembab nanti terlebih lembab pulak.
4. Negara kita ni bukannya negara empat (4) musim, kulit takkan kering dan moisturizer tak penting pun.
Hah! ini semua adalah apa yang ada di dalam pemikiran mereka yang tidak tahu tentang apa itu pelembab..hmm sabo je lah!

Apakah tujuan menggunakan pelembab@moisturizer.
1. Supaya kulit menjadi lembut, lembab dan segar.
2. Pelembab yang bersesuaian dengan kulit akan mengelakkan kulit dari rosak. Kulit kering biasanya memudahkan bakteria masuk ke dalam kulit dan boleh menyebabkan kulit mendapat jangkitan. Dengan itu terjadilah jerawat, tompok-tompok hitam yang sukar di rawat dan sebagainya.
3. Membantu mengurangkan kesan-kesan garis halus penuaan. Bila kulit hilang kelembapan, kulit mudah meregang dan disebabkan itu mulalah timbul tanda-tanda kedut di muka.
So sekarang you all fahamlah yer kenapa kita perlu gunakan pelembab setiap hari..hehhehehe

Apakah yang di maksudkan dengan pelembab@moisturizer.
Pelembab@moisturizer adalah produk yang di hasilkan dari kombinasi minyak dan ekstrak tumbuhan. Peranannya adalah untuk memberi kelembapan secukupnya pada kulit. 

Apa yang bestnya tentang Beautee Nano Miracle Cream sebagi pelembab@moisturizer.
1. Ianya berbeza dari pelembab jenis yang lain. Nano Miracle Cream ini di rumus dengan kaedah Nano Technology. Maknanya ia membantu penyerapan yang lebih cepat "super" pantas dan sebagainya sebab pelembab ini terdiri dari molekul-molekul Nano yang halus yang cepat meresap ke dalam kulit sampai ke berlapis-lapis kulit. 
2. Penggunaan yang berterusan akan menjadikan kulit lebih cantik dari hari ke hari.
3. Makeup akan bertahan lebih lama dengan pemakaian pelembab ini terlebih dahulu.
4. Ianya ringan dan tidak berminyak.
5. Ia mengaktifkan penghasilan sel kulit baru, kulit menjadi tegang, glowing (berseri-seri) gitu!

Sebagai pengguna yang bijak, kita haruslah peka dan tahu tentang bahan-bahan yang di gunakan didalam setiap produk skin care yang kita gunakan setiap hari. Persoalannya kenapa??? Ianya kerana kesihatan kulit kita bergantung juga pada cara penjagaannya. Cara penjagaan kulit pula berkait rapat dengan produk yang kita gunakan. Produk yang di gunakan pula mestilah tidak memberi kesan sampingan so apa kata kita intai dulu apa yang terkandung di dalam Nano Miracle Cream yang syakie katakan best ini...
Nah! ini dia kandungannya...
WILD YAM EXTRACT, HYDROLYZED COLLAGEN, PROTEIN, HYDROXYETHYL UREA, GLYCERIN, GERM OIL, PLUKENETIA VOLUBILIS, SEED OIL, TOCOPHERYL ACETATE, SODIUM HYALURONATE, ALLANTOIN, ALOE BARBADENSES, LEAF EXTRACT. 

Tahukah anda apakah bahan-bahan yang tidak di sarankan di dalam pelembab@moisturizer?
Bahan-bahan tersebut adalah ALKOHOL DIAOXANE, PARABENS, PHENOL CARBOLIC ACID, FRAGRANCE. So...buat you all yang di luar sana, kalau nak beli moisturizer tu, silalah perhatikan label kandungannya terlebih dahulu, dan perhatikanlah sekiranya terkandung bahan-bahan yang di nyatakan tadi. Jadi berfikirlah beribu-ribu kali sebelum membelinya bagi menjamin kesihatan kulit supaya lebih terpelihara.. 

Suka ke? Jomlah Follow/Like :))

0 5000 orang nak tahu RAHSIA Syakie:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
**Harap Maklum..Segala Yang Tercatat Disini Semuanya Hak Milik Syakiella Axrill**
l