Sila Dapatkan Produk Kecantikan Dan Kesihatan Dari Kami Dengan Menghubungi Talian 012.244.4691 Sekarang!!..Terima Kasih Dan Jumpa Lagi..Hey! Lovely People. Thanks For Helping Me And My Site By Visiting Here. I Hope You Enjoy Your Stay.Stay Tuned As I\'Am Re-Doing And Adding A Lot Of A New Content As Often As Possibble!..

Ikut

Pengenalan BEAUTEE

Sejak dari 2006, BEAUTEE menghasilkan pelbagai produk yang dirumus khas dari German dan Peranchis. Setiap produk mempunyai fungsi yang berbeza dan sesuai untuk pelbagai jenis kulit. Bahan mentah produk BEAUTEE di import dari Eropah dan di hasilkan oleh kilang OEM bertaraf Good Manufacturing Practice (GMP) dengan ISO 9001:2000 di malaysia.

BEAUTEE menghasilkan produk penjagaan muka dan badan yang sesuai dengan peraturan yang di tetapkan oleh peraturan kosmetik ASEAN di bawah Malaysia Farmaseutikal Kebangsaan Pengendalian Biro (BPFK). Kilang ini juga di iktiraf HALAL oleh Jabatan pembangunan Islam Malaysia (JAKIM). Dengan ini kami menjamin produk dan penjagaan kulit dan kosmetik kami mencapai kawalan keperluan antarabangsa yang tertinggi.

Hari ini produk BEAUTEE berkualiti tinggi, tidak hanya memiliki ribuan kepuasan pengguna dari seluruh Malaysia, Produk BEAUTEE ini juga di eksport ke Singapura, Brunei, Insonesia, Philipine, Australia, New Zealand, Turkey, England, Belanda dan Amerika. BEAUTEE juga telah mendapat anugerah ASIA PACIFIC Super Health Brand 2010/2011 dan ASIA PACIFIC Top Excellence Brand.

Syakie Simply Beauty
017.2426201

.

.
GET OUR FREE Beautee Syakie Simply Beauty Stamp Collection CARD NOW! For every RM85.00, you will get a stamp from us and once you collected 10 stamps, YOU GET FREE BEAUTEE PRODUCTS!! YOU GET TO CHOOSE FROM OUR 3 CHOICES! What are you waiting for! Go GET ONE NOW! EXCLUSIVE FOR WALK INS and ONLINE Customers!

Produk De Herbs Ada Di Sini..Klik Lah!

Write to us for any enquiries, comments, referral programs etc.
We will be happy to provide the answers in anyway we can.

Contact number 017.2426201(we prefer SMS/WHATSAPP only) or write to us !

Thank You.
Syakie Simply Beauty

Kenali Jenis Kulit Anda.

Tahukah apa jenis kulit anda? Terdapat 4 jenis kulit yang biasanya dimiliki oleh kita, yang mana satu jenis kulit anda? Bagaimana untuk menjaga kulit anda? kerana setiap jenis kulit mempunyai sensitiviti yang berbeza, oleh itu cara penjagaannya juga adalah berbeza.

Berikut adalah senarai jenis kulit.

Kulit Jenis Biasa
Kelihatannya : Cerah dengan pemukaan tekstur kulit yang lebih.
Keadaan Kulit : Lembut dan licin.
Masalah : Kadang kala boleh ditumbuhi jerawat di kawasan seperti hidung dan dagu. Kulit mungkin akan menjadi kering jika tidak di bersihkan dan jika tidak menggunakan pelembab.
Cara Pembersihan : Gunakan Cleanser jenis cream atau cecair cream atau cleanser yang berasaskan air.

Kulit Jenis Kering
Kelihatannya : Nipis dan kusam serta mempunyai liang roma yang kecil juga kelihatan urat-urat terutama dibahagian pipi.
Keadaan Kulit : Kulit terasa tegang selepas dicuci dan kadangkala bertompok-tompok kemerahan.
Masalah : Kulit jenis kering ini juga senang mengelupas kerana kurang kelembapan pada kulit. Selain dari itu kulit jenis kering ini cepat membentuk kedutan dibahagian bawah mata dan garis senyuman,  berbanding jenis kulit yang lain.
Cara Pembersihan : Guna pencuci muka jenis cream atau cecair cream atau yang mempunyai pelembab juga sabun tanpa wangian dan cuci bersih-bersih kemudian pakai pelembab kulit yang mengandungi tahap kelembapan yang tinggi.

Kulit Jenis Berminyak Dan Kombinasi
Kelihatannya : Biasanya akan kelihatan berminyak dan berkilat terutama di bahagian dahi, dagu, pipi dan hidung.
Keadaan Kulit : Tak sama dan kasar.
Masalah : Jerawat, blackhead dan liang roma terbuka besar. Bagi yang berkulit kombinasi pula berminyak di bahagian dagu, hidung dan dahi manakala pipi selalunya kering.
Cara Pembersihan : Gunakan light lotion atau milk cleanser dan rawat kulit dengan medicated liquid cleanser. Pelembab pula pilih yang mempunyai kandungan air yang rendah.

Kulit Jenis Sensitif
Kelihatannya : Licin tetapi mudah menjadi kemerah-merahan
Keadaan Kulit : Mudah terbakar, kepedihan apabila terdapat kerengsaan
Masalah : Alah pada sesetengah pelembap dan pencuci muka, cahaya matahari dan sebagainya.
Cara Pembersihan : Gunakan pencuci muka hipoalergi dan elakkan dari menggunakan sabun.


Suka ke? Jomlah Follow/Like :))

0 5000 orang nak tahu RAHSIA Syakie:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
**Harap Maklum..Segala Yang Tercatat Disini Semuanya Hak Milik Syakiella Axrill**
l