Sila Dapatkan Produk Kecantikan Dan Kesihatan Dari Kami Dengan Menghubungi Talian 012.244.4691 Sekarang!!..Terima Kasih Dan Jumpa Lagi..Hey! Lovely People. Thanks For Helping Me And My Site By Visiting Here. I Hope You Enjoy Your Stay.Stay Tuned As I\'Am Re-Doing And Adding A Lot Of A New Content As Often As Possibble!..

Ikut

Pengenalan BEAUTEE

Sejak dari 2006, BEAUTEE menghasilkan pelbagai produk yang dirumus khas dari German dan Peranchis. Setiap produk mempunyai fungsi yang berbeza dan sesuai untuk pelbagai jenis kulit. Bahan mentah produk BEAUTEE di import dari Eropah dan di hasilkan oleh kilang OEM bertaraf Good Manufacturing Practice (GMP) dengan ISO 9001:2000 di malaysia.

BEAUTEE menghasilkan produk penjagaan muka dan badan yang sesuai dengan peraturan yang di tetapkan oleh peraturan kosmetik ASEAN di bawah Malaysia Farmaseutikal Kebangsaan Pengendalian Biro (BPFK). Kilang ini juga di iktiraf HALAL oleh Jabatan pembangunan Islam Malaysia (JAKIM). Dengan ini kami menjamin produk dan penjagaan kulit dan kosmetik kami mencapai kawalan keperluan antarabangsa yang tertinggi.

Hari ini produk BEAUTEE berkualiti tinggi, tidak hanya memiliki ribuan kepuasan pengguna dari seluruh Malaysia, Produk BEAUTEE ini juga di eksport ke Singapura, Brunei, Insonesia, Philipine, Australia, New Zealand, Turkey, England, Belanda dan Amerika. BEAUTEE juga telah mendapat anugerah ASIA PACIFIC Super Health Brand 2010/2011 dan ASIA PACIFIC Top Excellence Brand.

Syakie Simply Beauty
017.2426201

.

.
GET OUR FREE Beautee Syakie Simply Beauty Stamp Collection CARD NOW! For every RM85.00, you will get a stamp from us and once you collected 10 stamps, YOU GET FREE BEAUTEE PRODUCTS!! YOU GET TO CHOOSE FROM OUR 3 CHOICES! What are you waiting for! Go GET ONE NOW! EXCLUSIVE FOR WALK INS and ONLINE Customers!

Produk De Herbs Ada Di Sini..Klik Lah!

Write to us for any enquiries, comments, referral programs etc.
We will be happy to provide the answers in anyway we can.

Contact number 017.2426201(we prefer SMS/WHATSAPP only) or write to us !

Thank You.
Syakie Simply Beauty

Cleansing : Cool Cleanser

Cool Cleanser merupakan pencuci muka yang sangat berkesan untuk semua jenis kulit terutama sekali kulit yang mengalami keradangan dan sesuai untuk kulit mengawal pengeluaran sebum. Cleanser ini mempunyai kesan sensasi sejuk kepada kulit yang membolehkan ia membersihkan kulit jauh kedalam dengan  memasukki kulit untuk melembutkan sel-sel kulit mati dan black / white heads.

Cara Penggunaannya
Sapukan sejumlah Cool Cleanser ke wajah, urut dengan perlahan dan bilas dengan air. Cleanser ini juga boleh di jadikan MASK. Caranya adalah dengan membiarkan Cool Cleanser di wajah seperti menggunakan cream mask.
Aturan pemakaiannya adalah seperti berikut
Normal to Dry Skin : 3 - 5 minit
Oily and Open Pore Skin : 10 - 5 minit
Pimple Skin : 15 - 30 minit
Sensitif Skin :  10 15 minit
Kandungannya
Water, Honey Suckle, Root of Red Rooted, Salvia Angelica, Lavender.
Cream Cleanser ni yang sebenarnya ada mempunyai rasa cooling & sensation gitu. Bagi mereka yang mempunyai banyak bintik-bintik putih atau hitam (black heads / white heads), cleanser ini memang sesuai untuk anda. Nak tahu kenapa??..Sebabnya..cleanser ini bukan sahaja boleh digunakan  sebagai pencuci harian tetapi juga boleh membantu selesaikan masalah black / white head dan cleanser ini juga akan menolong melembutkan bintik-bintik tersebut, terutama sekali bintik-bintik yang tegar yang mana bila kita picit sampai merah muka pun dia tak mahu keluar juga.  Bila gunakan cleanser ini secara automatik ianya akan melembutkan bintik-bintik yang degil itu.  

Selepas tu gunakan pula 3D mask untuk tarik keluar bintik-bintik tersebut dari hidung, atau pun gunakan vaccum (vaccum muka tau..bukan vaccum lantai pulak..hehheh). Kesan pengeluaran minyak berlebihan juga akan berkurangan dan menjadikan muka bersinar-sinar sentiasa. Tiada kandungan chemical yang boleh merosakkan kulit, ringan pulak tu dan mesra kulit.

Suka ke? Jomlah Follow/Like :))

0 5000 orang nak tahu RAHSIA Syakie:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
**Harap Maklum..Segala Yang Tercatat Disini Semuanya Hak Milik Syakiella Axrill**
l