Sila Dapatkan Produk Kecantikan Dan Kesihatan Dari Kami Dengan Menghubungi Talian 012.244.4691 Sekarang!!..Terima Kasih Dan Jumpa Lagi..Hey! Lovely People. Thanks For Helping Me And My Site By Visiting Here. I Hope You Enjoy Your Stay.Stay Tuned As I\'Am Re-Doing And Adding A Lot Of A New Content As Often As Possibble!..

Ikut

Pengenalan BEAUTEE

Sejak dari 2006, BEAUTEE menghasilkan pelbagai produk yang dirumus khas dari German dan Peranchis. Setiap produk mempunyai fungsi yang berbeza dan sesuai untuk pelbagai jenis kulit. Bahan mentah produk BEAUTEE di import dari Eropah dan di hasilkan oleh kilang OEM bertaraf Good Manufacturing Practice (GMP) dengan ISO 9001:2000 di malaysia.

BEAUTEE menghasilkan produk penjagaan muka dan badan yang sesuai dengan peraturan yang di tetapkan oleh peraturan kosmetik ASEAN di bawah Malaysia Farmaseutikal Kebangsaan Pengendalian Biro (BPFK). Kilang ini juga di iktiraf HALAL oleh Jabatan pembangunan Islam Malaysia (JAKIM). Dengan ini kami menjamin produk dan penjagaan kulit dan kosmetik kami mencapai kawalan keperluan antarabangsa yang tertinggi.

Hari ini produk BEAUTEE berkualiti tinggi, tidak hanya memiliki ribuan kepuasan pengguna dari seluruh Malaysia, Produk BEAUTEE ini juga di eksport ke Singapura, Brunei, Insonesia, Philipine, Australia, New Zealand, Turkey, England, Belanda dan Amerika. BEAUTEE juga telah mendapat anugerah ASIA PACIFIC Super Health Brand 2010/2011 dan ASIA PACIFIC Top Excellence Brand.

Syakie Simply Beauty
017.2426201

.

.
GET OUR FREE Beautee Syakie Simply Beauty Stamp Collection CARD NOW! For every RM85.00, you will get a stamp from us and once you collected 10 stamps, YOU GET FREE BEAUTEE PRODUCTS!! YOU GET TO CHOOSE FROM OUR 3 CHOICES! What are you waiting for! Go GET ONE NOW! EXCLUSIVE FOR WALK INS and ONLINE Customers!

Produk De Herbs Ada Di Sini..Klik Lah!

Write to us for any enquiries, comments, referral programs etc.
We will be happy to provide the answers in anyway we can.

Contact number 017.2426201(we prefer SMS/WHATSAPP only) or write to us !

Thank You.
Syakie Simply Beauty

Ampoule : Eye Care Ampoule ..Lingkaran Gelap (EYE BAG)Jom kita lihat macamana nak gunaka eye ampoule /  eye serum ni ok.

Selepas menyapu toner ke seluruh wajah anda, sapukan pula EYE AMPOULE / EYE SERUM dan lakukan urutan di bawah mata anda yang gelap tu. Urut dari kiri ke kanan sebanyak 5 kali, kemudian pejamkan mata buat urutan membulat dari arah bawah mata ke atas dari kiri ke kanan, ikut urutan sebanyak 5 kali. Ulangi ia sebanyak 5 kali dan lakukan ia sebanyak 5 set, sepanjang urutan sekiranya ampoule habis bolehlah di tambahkan lagi.

Setelah selesai urutan dilakukan, lekatkan EYE MASK di bawah mata, lekatkan rapat dan biarkan selama 10 -15 minit. Kemudian sapukan moisturizer, sunblock dan bolehlah pakai bedak seperti biasa

Rawatan lengkap seperti ini (Ampoule & Mask) di lakukan selang sehari. Namun begitu eye care ampoule mestilah di pakai sehari 2 kali sepanjang 7 hari.

Bagi yang berusia 35 tahun ke bawah gunakan eye care ampoule di siang hari dan gunakan Nano Eye Serum di malam  hari.

Bagi yang berusia 35 tahun ke atas gunakan Eye Serum di siang dan malam hari dan tidak perlu menggunakan Ampoule.
Eye Care Ampoule di gunakan dua (2) kali sehari, sapu di sekitar mata dan urut secara membulat. Baki ampoule tadi bolehlah di simpan di dalam peti sejuk dan pastikan botol ampoule itu di tutup serapat-rapatnya untuk mengelakkannya dari di cemari udara.

Suka ke? Jomlah Follow/Like :))

0 5000 orang nak tahu RAHSIA Syakie:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
**Harap Maklum..Segala Yang Tercatat Disini Semuanya Hak Milik Syakiella Axrill**
l