Sila Dapatkan Produk Kecantikan Dan Kesihatan Dari Kami Dengan Menghubungi Talian 012.244.4691 Sekarang!!..Terima Kasih Dan Jumpa Lagi..Hey! Lovely People. Thanks For Helping Me And My Site By Visiting Here. I Hope You Enjoy Your Stay.Stay Tuned As I\'Am Re-Doing And Adding A Lot Of A New Content As Often As Possibble!..

Ikut

Pengenalan BEAUTEE

Sejak dari 2006, BEAUTEE menghasilkan pelbagai produk yang dirumus khas dari German dan Peranchis. Setiap produk mempunyai fungsi yang berbeza dan sesuai untuk pelbagai jenis kulit. Bahan mentah produk BEAUTEE di import dari Eropah dan di hasilkan oleh kilang OEM bertaraf Good Manufacturing Practice (GMP) dengan ISO 9001:2000 di malaysia.

BEAUTEE menghasilkan produk penjagaan muka dan badan yang sesuai dengan peraturan yang di tetapkan oleh peraturan kosmetik ASEAN di bawah Malaysia Farmaseutikal Kebangsaan Pengendalian Biro (BPFK). Kilang ini juga di iktiraf HALAL oleh Jabatan pembangunan Islam Malaysia (JAKIM). Dengan ini kami menjamin produk dan penjagaan kulit dan kosmetik kami mencapai kawalan keperluan antarabangsa yang tertinggi.

Hari ini produk BEAUTEE berkualiti tinggi, tidak hanya memiliki ribuan kepuasan pengguna dari seluruh Malaysia, Produk BEAUTEE ini juga di eksport ke Singapura, Brunei, Insonesia, Philipine, Australia, New Zealand, Turkey, England, Belanda dan Amerika. BEAUTEE juga telah mendapat anugerah ASIA PACIFIC Super Health Brand 2010/2011 dan ASIA PACIFIC Top Excellence Brand.

Syakie Simply Beauty
017.2426201

.

.
GET OUR FREE Beautee Syakie Simply Beauty Stamp Collection CARD NOW! For every RM85.00, you will get a stamp from us and once you collected 10 stamps, YOU GET FREE BEAUTEE PRODUCTS!! YOU GET TO CHOOSE FROM OUR 3 CHOICES! What are you waiting for! Go GET ONE NOW! EXCLUSIVE FOR WALK INS and ONLINE Customers!

Produk De Herbs Ada Di Sini..Klik Lah!

Write to us for any enquiries, comments, referral programs etc.
We will be happy to provide the answers in anyway we can.

Contact number 017.2426201(we prefer SMS/WHATSAPP only) or write to us !

Thank You.
Syakie Simply Beauty

Scrub : Gold Facial Scrub


Gold Facial Scrub adalah merupakan scrub wajah yang halus dan lembut, mempunyai kandungan jojoba manik yang unik, di tambah pula dengan Pure Gold. Sangat efektif untuk menghilangkan sel-sel kulit mati. Membuatkan kulit lebih lembut, halus dan nampak lebih segar. Di perkaya dengan pelbagai vitamin, membuatkan kulit terasa lembut setelah di scrub dan kelembutan kulit yang berpanjangan.

**Sesuai untuk semua jenis kuit, terutama sekali kulit berminyak**

Cara Penggunaan:
1. Bersihkan muka dengan pembersih muka,bilas bersih dengan air.
2. Letakkan sedikit Gold Facial Scrub di hujung jari, kemudian urut lembut ke seluruh muka dan leher 
lakukan urutan memutar, sental lembut di kawasan tepi hidung juga di bahagian leher, kemudian bilas dengan air.. Elakkan kawasan mata dan bibir.

Scrub ini totally  lain dari scrub yang biasa you all gunakan, yang kebanyakkannya mempunyai texture yang kasar (macam pasir, keras) so bila kita scrub aje kulit kita jadi kemerah-merahan dan kadang-kadang boleh jadi gatal. Berbeza dengan scrub ni, kalau di perhatikan betul-betul scrub ni ada manik-manik halus yang berwarna hijau, merah. Semuanya vitamin tuh..di antaranya Vitamin C, A, E dan sbgnya. Sebab itulah kulit jadi super lembut, rasa lembut tu kekal lebih lama dari jenis scrub lain yang mungkin akan buat kulit jadi tersangatlah keringnya (sebab scrub tu terlalu kasar).

Untuk penggunaan bersama dengan produk beautee yang lain..sekirannya nak buat facial di rumah.
1. Scrubkan muka dengan Gold Facial Scrub kemudian bilas dengan air.
2. Cuci muka dengan Cleanser kemudian bilas.
3. Lapkan kering dan dapkan toner.
4. Campurkan 3D Mask dengan solutions dan sapu ke seluruh muka, biar 20 minit. Bila dah kering di tepinya tanggalkan dan bilas dengan air. Lap kering.
5. Sapukan ampoule dari leher ke atas, urut perlahan-lahan sampai ampoule itu menyerap ke dalam kulit.

Hasilnya : Nah!! Kulit akan jadi lembut, berseri dan lembab..cun tuhhh!!..hehehhe

Suka ke? Jomlah Follow/Like :))

0 5000 orang nak tahu RAHSIA Syakie:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
**Harap Maklum..Segala Yang Tercatat Disini Semuanya Hak Milik Syakiella Axrill**
l