Sila Dapatkan Produk Kecantikan Dan Kesihatan Dari Kami Dengan Menghubungi Talian 012.244.4691 Sekarang!!..Terima Kasih Dan Jumpa Lagi..Hey! Lovely People. Thanks For Helping Me And My Site By Visiting Here. I Hope You Enjoy Your Stay.Stay Tuned As I\'Am Re-Doing And Adding A Lot Of A New Content As Often As Possibble!..

Ikut

Pengenalan BEAUTEE

Sejak dari 2006, BEAUTEE menghasilkan pelbagai produk yang dirumus khas dari German dan Peranchis. Setiap produk mempunyai fungsi yang berbeza dan sesuai untuk pelbagai jenis kulit. Bahan mentah produk BEAUTEE di import dari Eropah dan di hasilkan oleh kilang OEM bertaraf Good Manufacturing Practice (GMP) dengan ISO 9001:2000 di malaysia.

BEAUTEE menghasilkan produk penjagaan muka dan badan yang sesuai dengan peraturan yang di tetapkan oleh peraturan kosmetik ASEAN di bawah Malaysia Farmaseutikal Kebangsaan Pengendalian Biro (BPFK). Kilang ini juga di iktiraf HALAL oleh Jabatan pembangunan Islam Malaysia (JAKIM). Dengan ini kami menjamin produk dan penjagaan kulit dan kosmetik kami mencapai kawalan keperluan antarabangsa yang tertinggi.

Hari ini produk BEAUTEE berkualiti tinggi, tidak hanya memiliki ribuan kepuasan pengguna dari seluruh Malaysia, Produk BEAUTEE ini juga di eksport ke Singapura, Brunei, Insonesia, Philipine, Australia, New Zealand, Turkey, England, Belanda dan Amerika. BEAUTEE juga telah mendapat anugerah ASIA PACIFIC Super Health Brand 2010/2011 dan ASIA PACIFIC Top Excellence Brand.

Syakie Simply Beauty
017.2426201

.

.
GET OUR FREE Beautee Syakie Simply Beauty Stamp Collection CARD NOW! For every RM85.00, you will get a stamp from us and once you collected 10 stamps, YOU GET FREE BEAUTEE PRODUCTS!! YOU GET TO CHOOSE FROM OUR 3 CHOICES! What are you waiting for! Go GET ONE NOW! EXCLUSIVE FOR WALK INS and ONLINE Customers!

Produk De Herbs Ada Di Sini..Klik Lah!

Write to us for any enquiries, comments, referral programs etc.
We will be happy to provide the answers in anyway we can.

Contact number 017.2426201(we prefer SMS/WHATSAPP only) or write to us !

Thank You.
Syakie Simply Beauty

Ampoule & Masker : Whitening Set

WHITENING SET ~ Digunakan untuk mencerahkan kulit, menjadikan kulit berseri dan putih bersih. Penggunaan yang konsisten dapat mengekalkan wajah yan sentiasa muda, cerah dan mengelakkan sunburn (sinaran UV). Set ini mengandungi ..
  • Beautee Whitening Face Ampoule ~ Mencerahkan kulit disamping menjadikan kulit cerah sekata.
  • Beautee Vitamin C Face Ampoule ~ Sangat berkesan mengembalikan kesegaran kulit, mencerah dan menaikkan seri wajah.
  • Beautee 3D Soy Bean Mask ~ Masker yang meninggalkan kesan pencerahan pada kulit selepas diguna.
  • Beautee 3D Lily Mask ~ Kaya dengan anti oxidant,menjadikan kulit putih berseri. Mengatasi masalah kusam kulit.
  • Beautee Whitening Solution ~ Pembancuh masker khas untuk Beautee 3D Soy Bean Mask dan Beautee 3D Lily Mask. Mengandungi kojic acid yang membantu mencerahkan kulit.
Cara Penggunaan..
Cara Penggunaan Setiap Hari : Gunakan Whitening Face Ampule/Vitamin C Face Ampoule 2 kali sehari selepas membersihkan muka.
Cara Penggunaan Sebagai Facial : Bersihkan muka >Stim muka>3D Mask + Whitening Solution > Whitening Face Ampoule/Vitamin C Face Ampoule.

**PENGGUNAAN AMPOULE BOLEH DI SELANGSELIKAN MENGIKUT KEPERLUAN PENGGUNA**

Kandungan:
Whitening Face Ampoule (5vials), Vitamin C Face Ampoule (5vials),3D Soy Bean Mask (1pc), Lily Mask (1pc), Whitening Solution (2pcs).
RM60.00

**PERINGATAN..set set yang di tawarkan ini tidak dilengkapi dengan pembersih muka dan toner. Pastikan pembersih muka dan toner adalah bersesuaian dengan kulit bagi mendapatkan kesan maksimum.**

Suka ke? Jomlah Follow/Like :))

0 5000 orang nak tahu RAHSIA Syakie:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
**Harap Maklum..Segala Yang Tercatat Disini Semuanya Hak Milik Syakiella Axrill**
l