Sila Dapatkan Produk Kecantikan Dan Kesihatan Dari Kami Dengan Menghubungi Talian 012.244.4691 Sekarang!!..Terima Kasih Dan Jumpa Lagi..Hey! Lovely People. Thanks For Helping Me And My Site By Visiting Here. I Hope You Enjoy Your Stay.Stay Tuned As I\'Am Re-Doing And Adding A Lot Of A New Content As Often As Possibble!..

Ikut

Pengenalan BEAUTEE

Sejak dari 2006, BEAUTEE menghasilkan pelbagai produk yang dirumus khas dari German dan Peranchis. Setiap produk mempunyai fungsi yang berbeza dan sesuai untuk pelbagai jenis kulit. Bahan mentah produk BEAUTEE di import dari Eropah dan di hasilkan oleh kilang OEM bertaraf Good Manufacturing Practice (GMP) dengan ISO 9001:2000 di malaysia.

BEAUTEE menghasilkan produk penjagaan muka dan badan yang sesuai dengan peraturan yang di tetapkan oleh peraturan kosmetik ASEAN di bawah Malaysia Farmaseutikal Kebangsaan Pengendalian Biro (BPFK). Kilang ini juga di iktiraf HALAL oleh Jabatan pembangunan Islam Malaysia (JAKIM). Dengan ini kami menjamin produk dan penjagaan kulit dan kosmetik kami mencapai kawalan keperluan antarabangsa yang tertinggi.

Hari ini produk BEAUTEE berkualiti tinggi, tidak hanya memiliki ribuan kepuasan pengguna dari seluruh Malaysia, Produk BEAUTEE ini juga di eksport ke Singapura, Brunei, Insonesia, Philipine, Australia, New Zealand, Turkey, England, Belanda dan Amerika. BEAUTEE juga telah mendapat anugerah ASIA PACIFIC Super Health Brand 2010/2011 dan ASIA PACIFIC Top Excellence Brand.

Syakie Simply Beauty
017.2426201

.

.
GET OUR FREE Beautee Syakie Simply Beauty Stamp Collection CARD NOW! For every RM85.00, you will get a stamp from us and once you collected 10 stamps, YOU GET FREE BEAUTEE PRODUCTS!! YOU GET TO CHOOSE FROM OUR 3 CHOICES! What are you waiting for! Go GET ONE NOW! EXCLUSIVE FOR WALK INS and ONLINE Customers!

Produk De Herbs Ada Di Sini..Klik Lah!

Write to us for any enquiries, comments, referral programs etc.
We will be happy to provide the answers in anyway we can.

Contact number 017.2426201(we prefer SMS/WHATSAPP only) or write to us !

Thank You.
Syakie Simply Beauty

Moisturizer : Nano Miracle Cream Dan Cara Pemakaiannya.


Nano Miracle Cream Mengandungi Molekul Nano yang ultra halus yang dapat diserap dan menyembuhkan kulit dalam masa 40 saat. Ianya mengandungi ekstrak Wild Yam yang meningkatkan regenerasi sel dan melindungi kulit dari radikal bebas, ia juga menjadikan kulit lebih halus dan kencang.

Cara Mengguna
Sapukan pada muka yang telah dibersihkan. Gunakan siang dan malam. Ia juga boleh digunakan sebagai krim malam.

Langkah 1
Letakkan sedikit Beautee Nano Miracle cream di atas tapak tangan, kemudian gosok kedua belah tangan (bagi moisturizer tu spread all over your palm).
Langkah 2
Mulakan sapuan ke muka dari bahagian tengah muka (tepi hidung) kearah sisi muka (pipi) dengan kedua belah tapak tangan. Juga di bahagian dagu.
Langkah 3
Dengan moisturizer yang berbaki di telapak tangan, sapu bahagian hidung arah menegak hingga ke dahi. Sapukan juga moisturizer di kawasan leher.
*TIPS untuk kulit berminyak atau kombinasi: Sapukan Beautee Nano Miracle Cream pada jumlah yang kecil, sapu pada bahagian kedua belah pipi. Baki Beautee Nano Miracle Cream yang ada di jemari, boleh di sapukan di bahagian T-Zone dan dagu.
**GUNAKANNYA SIANG DAN MALAM**

Suka ke? Jomlah Follow/Like :))

0 5000 orang nak tahu RAHSIA Syakie:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
**Harap Maklum..Segala Yang Tercatat Disini Semuanya Hak Milik Syakiella Axrill**
l