Sila Dapatkan Produk Kecantikan Dan Kesihatan Dari Kami Dengan Menghubungi Talian 012.244.4691 Sekarang!!..Terima Kasih Dan Jumpa Lagi..Hey! Lovely People. Thanks For Helping Me And My Site By Visiting Here. I Hope You Enjoy Your Stay.Stay Tuned As I\'Am Re-Doing And Adding A Lot Of A New Content As Often As Possibble!..

Ikut

Pengenalan BEAUTEE

Sejak dari 2006, BEAUTEE menghasilkan pelbagai produk yang dirumus khas dari German dan Peranchis. Setiap produk mempunyai fungsi yang berbeza dan sesuai untuk pelbagai jenis kulit. Bahan mentah produk BEAUTEE di import dari Eropah dan di hasilkan oleh kilang OEM bertaraf Good Manufacturing Practice (GMP) dengan ISO 9001:2000 di malaysia.

BEAUTEE menghasilkan produk penjagaan muka dan badan yang sesuai dengan peraturan yang di tetapkan oleh peraturan kosmetik ASEAN di bawah Malaysia Farmaseutikal Kebangsaan Pengendalian Biro (BPFK). Kilang ini juga di iktiraf HALAL oleh Jabatan pembangunan Islam Malaysia (JAKIM). Dengan ini kami menjamin produk dan penjagaan kulit dan kosmetik kami mencapai kawalan keperluan antarabangsa yang tertinggi.

Hari ini produk BEAUTEE berkualiti tinggi, tidak hanya memiliki ribuan kepuasan pengguna dari seluruh Malaysia, Produk BEAUTEE ini juga di eksport ke Singapura, Brunei, Insonesia, Philipine, Australia, New Zealand, Turkey, England, Belanda dan Amerika. BEAUTEE juga telah mendapat anugerah ASIA PACIFIC Super Health Brand 2010/2011 dan ASIA PACIFIC Top Excellence Brand.

Syakie Simply Beauty
017.2426201

.

.
GET OUR FREE Beautee Syakie Simply Beauty Stamp Collection CARD NOW! For every RM85.00, you will get a stamp from us and once you collected 10 stamps, YOU GET FREE BEAUTEE PRODUCTS!! YOU GET TO CHOOSE FROM OUR 3 CHOICES! What are you waiting for! Go GET ONE NOW! EXCLUSIVE FOR WALK INS and ONLINE Customers!

Produk De Herbs Ada Di Sini..Klik Lah!

Write to us for any enquiries, comments, referral programs etc.
We will be happy to provide the answers in anyway we can.

Contact number 017.2426201(we prefer SMS/WHATSAPP only) or write to us !

Thank You.
Syakie Simply Beauty

Perlangsingan : Dead Sea Salt Ginger Scrub & Thermo Slimming Ampoule

Set ini sesuai untuk tujuan pengurangan saiz badan di bahagian-bahagian tertentu seperti perut, pinggul, lengan dan peha. Gabungan kedua-dua produk ini sesuai untuk mereka yang mengalami masalah WATER RETENTION yang menghalang pengurangan berat badan.

Pure Dead Sea Salt Ginger Scrub ~ Scrub ginger yang mengandungi 20 kali lebih mineral dari garam laut biasa, sangat berkesan untuk tujuan Detox. Penggunaan scrub ginger dapat meningkatkan metabolisme badan (membantu proses pembakaran lemak, terutama sekali apabila menggunakan Thermo Slimming Ampoule). Pati halia yang terkandung di dalam scrub ini juga dapat membantu membuang angin dan membakar lemak. Ianya sangat popular dengan kesan melembutkan kulit dan melembabkan kulit.

Thermo Slimming Ampoule ~ sangat berkesan untuk memecahkan lemak.. Cecair Ampoule ini jauh meresap sehingga kebeberapa lapisan kulit serta membolehkan pembakaran lemak berlaku lebih pantas. 

Cara Penggunaan..
Step 1 (option) ~ Masukkan 1 sudu besar Dead Sea Salt Ginger Scrub ke dalam besen air panas. Rendam kaki selama 15 -20 minit.
Step 2 ~ Sapukan sedikit Dead Sea Salt Ginger Scrub pada bahagian badan yang kering (contoh perut, peha, bawah lengan). Urut secara membulat. Tambahkan sedikit air (buih akan terbentuk), scrub kali kedua. Bilas bersih dan lap hingga kering.
Step 3 ~ Patahkan leher Ampoule pada garisan putih berlapikkan tisu atau tuala. Sapukan Thermo Slimming Ampoule di kawasan yang ditarget, urut secara membulat sehingga cecair Ampoule meresap ke dalam kulit. Balut dengan Slimming Cling Wrap, biarkan selama 20 - 40 minit. Tanggalkan Slimming Cling Wrap, bilas dengan air bersih, tak perlu sabun. 
**Juga boleh bersauna untuk memaksimakan kesan pembakaran lemak. Rasa sensasi panas mungkin akan agak lama (menandakan krim telah memasuki, lapisan kulit) bergantung pada individu dan jumlah krim yang digunakan. Minum air yang banyak bertujuan membantu kulit menyingkirkan toksin dan lemak di bawah kulit**

Kandungan...
Dead Sea Salt Ginger Scrub (1jar), Thermo Slimming Ampoule (1box)..FREE Slimming Cling Wrap (1pc).
RM136.00

Suka ke? Jomlah Follow/Like :))

0 5000 orang nak tahu RAHSIA Syakie:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
**Harap Maklum..Segala Yang Tercatat Disini Semuanya Hak Milik Syakiella Axrill**
l