Sila Dapatkan Produk Kecantikan Dan Kesihatan Dari Kami Dengan Menghubungi Talian 012.244.4691 Sekarang!!..Terima Kasih Dan Jumpa Lagi..Hey! Lovely People. Thanks For Helping Me And My Site By Visiting Here. I Hope You Enjoy Your Stay.Stay Tuned As I\'Am Re-Doing And Adding A Lot Of A New Content As Often As Possibble!..

Ikut

Pengenalan BEAUTEE

Sejak dari 2006, BEAUTEE menghasilkan pelbagai produk yang dirumus khas dari German dan Peranchis. Setiap produk mempunyai fungsi yang berbeza dan sesuai untuk pelbagai jenis kulit. Bahan mentah produk BEAUTEE di import dari Eropah dan di hasilkan oleh kilang OEM bertaraf Good Manufacturing Practice (GMP) dengan ISO 9001:2000 di malaysia.

BEAUTEE menghasilkan produk penjagaan muka dan badan yang sesuai dengan peraturan yang di tetapkan oleh peraturan kosmetik ASEAN di bawah Malaysia Farmaseutikal Kebangsaan Pengendalian Biro (BPFK). Kilang ini juga di iktiraf HALAL oleh Jabatan pembangunan Islam Malaysia (JAKIM). Dengan ini kami menjamin produk dan penjagaan kulit dan kosmetik kami mencapai kawalan keperluan antarabangsa yang tertinggi.

Hari ini produk BEAUTEE berkualiti tinggi, tidak hanya memiliki ribuan kepuasan pengguna dari seluruh Malaysia, Produk BEAUTEE ini juga di eksport ke Singapura, Brunei, Insonesia, Philipine, Australia, New Zealand, Turkey, England, Belanda dan Amerika. BEAUTEE juga telah mendapat anugerah ASIA PACIFIC Super Health Brand 2010/2011 dan ASIA PACIFIC Top Excellence Brand.

Syakie Simply Beauty
017.2426201

.

.
GET OUR FREE Beautee Syakie Simply Beauty Stamp Collection CARD NOW! For every RM85.00, you will get a stamp from us and once you collected 10 stamps, YOU GET FREE BEAUTEE PRODUCTS!! YOU GET TO CHOOSE FROM OUR 3 CHOICES! What are you waiting for! Go GET ONE NOW! EXCLUSIVE FOR WALK INS and ONLINE Customers!

Produk De Herbs Ada Di Sini..Klik Lah!

Write to us for any enquiries, comments, referral programs etc.
We will be happy to provide the answers in anyway we can.

Contact number 017.2426201(we prefer SMS/WHATSAPP only) or write to us !

Thank You.
Syakie Simply Beauty

Pencerahan Kulit : Ginger Scrub and Whitening Body Lotion

Set Pencerahan Kulit dan Lotion badan ini sesuai untuk sesiapa sahaja, juga untuk memaksimakan pencerahan dan maintenance kulit yang cerah putih sewaktu penggunaan supplement. Dead Sea Salt with Ginger Essential Oil adalah produk istimewa yang bukan sahaja bertujuan untuk pelangsingan tetapi juga sangat sesuai untuk di jadikan scrub badan. Scrub dari garam laut mati ini amat berkesan untuk menanggalkan sel-sel kulit mati (punca kulit kusam/gelap) seperti di kawasan lutut, bawah lengan, siku, garisan bikini  dan lain-lain. Melicinkan kulit badan termasuklah di kawasan tumit kaki. Kebanyakkan pengguna amat berpuas hati dengan kesan kulit lembut selepas penggunaan scrub ini yang kekal lama berbanding scrub badan biasa yang berada di pasaran. Ianya menjadikan kulit lembut, licin dan berseri tanpa kesan kering atau rengsa.

Whitening Body Lotion With SPF30 ~ adalah lotion pencerahan badan berasaskan botanical, tanpa bleaching agent (agent pemutihan). Tidak seperti kebanyakkan lotion pemutihan kulit yang berada di pasaran. Whitening Body Lotion ini tidak meninggalkan kesan putih yang melampau, tetapi memberikan kesan putih yang minimal sekata dan lembut. Sesuai untuk kegunaan harian kerana ia mengandungi SPF30.

Cara Penggunaan...
Ginger Scrub ~ gunakan 1 -2 kali seminggu. Sapukan Ginger Scrub kebadan, scrub lembut secara membulat. Kemudian letakkan sedikit air, gosok lembut, buih-buih akan terbentuk (seperti sabun mandi). Bilas dengan air sehingga bersih. Penggunaan scrub badan ini mampu menanggalkan sel kulit mati dan meninggalkan kesan kulit selembut bayi serta kulit kelihatan lebih cerah.
Whitening Body Lotion ~ digunakan setiap hari. Tuangkan sedikit lotion ke telapak tangan sapu ke kawasan badan yang terdedah dengan matahari seperti lengan dan kaki. Juga boleh di aplikasikan pada bahagian yang gelap seperti lutu, bawah lengan dan siku.

Kandungan...
Dead Sea Salt With Ginger Essential Oil (1jar) dan Whitening Body Lotion With SPF30 (1botol)

RM130.00

Suka ke? Jomlah Follow/Like :))

0 5000 orang nak tahu RAHSIA Syakie:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
**Harap Maklum..Segala Yang Tercatat Disini Semuanya Hak Milik Syakiella Axrill**
l