Sila Dapatkan Produk Kecantikan Dan Kesihatan Dari Kami Dengan Menghubungi Talian 012.244.4691 Sekarang!!..Terima Kasih Dan Jumpa Lagi..Hey! Lovely People. Thanks For Helping Me And My Site By Visiting Here. I Hope You Enjoy Your Stay.Stay Tuned As I\'Am Re-Doing And Adding A Lot Of A New Content As Often As Possibble!..

Ikut

Pengenalan BEAUTEE

Sejak dari 2006, BEAUTEE menghasilkan pelbagai produk yang dirumus khas dari German dan Peranchis. Setiap produk mempunyai fungsi yang berbeza dan sesuai untuk pelbagai jenis kulit. Bahan mentah produk BEAUTEE di import dari Eropah dan di hasilkan oleh kilang OEM bertaraf Good Manufacturing Practice (GMP) dengan ISO 9001:2000 di malaysia.

BEAUTEE menghasilkan produk penjagaan muka dan badan yang sesuai dengan peraturan yang di tetapkan oleh peraturan kosmetik ASEAN di bawah Malaysia Farmaseutikal Kebangsaan Pengendalian Biro (BPFK). Kilang ini juga di iktiraf HALAL oleh Jabatan pembangunan Islam Malaysia (JAKIM). Dengan ini kami menjamin produk dan penjagaan kulit dan kosmetik kami mencapai kawalan keperluan antarabangsa yang tertinggi.

Hari ini produk BEAUTEE berkualiti tinggi, tidak hanya memiliki ribuan kepuasan pengguna dari seluruh Malaysia, Produk BEAUTEE ini juga di eksport ke Singapura, Brunei, Insonesia, Philipine, Australia, New Zealand, Turkey, England, Belanda dan Amerika. BEAUTEE juga telah mendapat anugerah ASIA PACIFIC Super Health Brand 2010/2011 dan ASIA PACIFIC Top Excellence Brand.

Syakie Simply Beauty
017.2426201

.

.
GET OUR FREE Beautee Syakie Simply Beauty Stamp Collection CARD NOW! For every RM85.00, you will get a stamp from us and once you collected 10 stamps, YOU GET FREE BEAUTEE PRODUCTS!! YOU GET TO CHOOSE FROM OUR 3 CHOICES! What are you waiting for! Go GET ONE NOW! EXCLUSIVE FOR WALK INS and ONLINE Customers!

Produk De Herbs Ada Di Sini..Klik Lah!

Write to us for any enquiries, comments, referral programs etc.
We will be happy to provide the answers in anyway we can.

Contact number 017.2426201(we prefer SMS/WHATSAPP only) or write to us !

Thank You.
Syakie Simply Beauty

Ampoule Dan Masker : Acne & Oily Skin Set

ACNE & OILY SKIN SET ~ Sesuai untuk merawat kulit yang mengalami masalah jerawat dan kulit berminyak. Set ini mengandungi Purifying Ampoule, Acne Soap, 3D Green Apple Mask dan Soothing Solution.

BEAUTEE ACNE SOAP ~ Sabun pembersih wajah yang berfungsi membersihkan kotoran di muka dari sisa make up mahupun habuk, juga menanggalkan sel kulit mati. Merawat jerawat dengan menggalakkan pembaharuan sel kulit baru.
BEAUTEE PURIFYING AMPOULE ~ Ampoule khas untuk merawat jerawat, mengandungi antiseptik supaya jerawat mati sepenuhnya. Juga melembutkan kulit dan mengawal pengeluaran sebum (minyak) di wajah.
3D GREEN APPLE MASK ~ Masker powder khas untuk mengecutkan jerawat dan mematikan jerawat, juga mengawal masalah kulit berminyak.
SOOTHING SOLUTION ~ Cecair khas untuk membancuh Masker 3D Green Apple, rumusan khasnya berperanan menegangkan kulit dan tidak membuatkan kulit menjadi terlalu kering.

Cara Penggunaan (harian)...
Step 1 ~ Bersihkan wajah dengan Acne Soap > lap kering >dapkan toner.
Step 2 ~ Sapukan Purifying Ampoule ke seluruh wajah buat urutan membulat sehingga cecair ampoule meresap ke dalam kulit.

Cara Penggunaan Sewaktu Facial ( 1 - 2 kali seminggu)
Step 1 ~ Bersihkan wajah dengan Acne Soap > lap kering.
Step 2 ~ Wapkan muka selama 15 minit.
Step 3 ~ Oleskan sedikit Purifying Ampoule di bahagian wajah yang mengalami jerawat (option)t
Step 4 ~ Bancuhkan masker 3D Green Apple Mask bersama Soothing Solution. Letakkan kain gauz (yang telah di buat lubang dibahagian mata dan hidung) ke muka. Kemudian sapukan 3D Masker yang telah di bancuh tadi keseluruh muka kecuali bahagian sekitar mata dan bibir. Biarkan 20 - 30 minit.
Step 5 ~ Tanggalkan masker > bilas dengan air bersih > lap kering.
Step 6 ~ Sapukan Purifying Ampoule ke seluruh wajah > urut lembut sehingga cecair ampoule meresap ke dalam kulit.

Kandungan...
Acne Soap (1pc), Purifying Ampoule (1box), 3D Green Apple Mask + Soothing Solution (1 set)
RM75.00

**PERINGATAN..set set yang di tawarkan ini tidak dilengkapi dengan pembersih muka dan toner. Pastikan pembersih muka dan toner adalah bersesuaian dengan kulit bagi mendapatkan kesan maksimum.**

Suka ke? Jomlah Follow/Like :))

0 5000 orang nak tahu RAHSIA Syakie:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
**Harap Maklum..Segala Yang Tercatat Disini Semuanya Hak Milik Syakiella Axrill**
l