Sila Dapatkan Produk Kecantikan Dan Kesihatan Dari Kami Dengan Menghubungi Talian 012.244.4691 Sekarang!!..Terima Kasih Dan Jumpa Lagi..Hey! Lovely People. Thanks For Helping Me And My Site By Visiting Here. I Hope You Enjoy Your Stay.Stay Tuned As I\'Am Re-Doing And Adding A Lot Of A New Content As Often As Possibble!..

Ikut

Pengenalan BEAUTEE

Sejak dari 2006, BEAUTEE menghasilkan pelbagai produk yang dirumus khas dari German dan Peranchis. Setiap produk mempunyai fungsi yang berbeza dan sesuai untuk pelbagai jenis kulit. Bahan mentah produk BEAUTEE di import dari Eropah dan di hasilkan oleh kilang OEM bertaraf Good Manufacturing Practice (GMP) dengan ISO 9001:2000 di malaysia.

BEAUTEE menghasilkan produk penjagaan muka dan badan yang sesuai dengan peraturan yang di tetapkan oleh peraturan kosmetik ASEAN di bawah Malaysia Farmaseutikal Kebangsaan Pengendalian Biro (BPFK). Kilang ini juga di iktiraf HALAL oleh Jabatan pembangunan Islam Malaysia (JAKIM). Dengan ini kami menjamin produk dan penjagaan kulit dan kosmetik kami mencapai kawalan keperluan antarabangsa yang tertinggi.

Hari ini produk BEAUTEE berkualiti tinggi, tidak hanya memiliki ribuan kepuasan pengguna dari seluruh Malaysia, Produk BEAUTEE ini juga di eksport ke Singapura, Brunei, Insonesia, Philipine, Australia, New Zealand, Turkey, England, Belanda dan Amerika. BEAUTEE juga telah mendapat anugerah ASIA PACIFIC Super Health Brand 2010/2011 dan ASIA PACIFIC Top Excellence Brand.

Syakie Simply Beauty
017.2426201

.

.
GET OUR FREE Beautee Syakie Simply Beauty Stamp Collection CARD NOW! For every RM85.00, you will get a stamp from us and once you collected 10 stamps, YOU GET FREE BEAUTEE PRODUCTS!! YOU GET TO CHOOSE FROM OUR 3 CHOICES! What are you waiting for! Go GET ONE NOW! EXCLUSIVE FOR WALK INS and ONLINE Customers!

Produk De Herbs Ada Di Sini..Klik Lah!

Write to us for any enquiries, comments, referral programs etc.
We will be happy to provide the answers in anyway we can.

Contact number 017.2426201(we prefer SMS/WHATSAPP only) or write to us !

Thank You.
Syakie Simply Beauty

Ampoule Dan Masker :Open Pore Set

Open Pore Set sesuai untuk masalah liang pori besar yang kelihatan amat ketara, juga untuk kesan jerawat yang berlopak/berlubang. Biasanya masalah liang pori besar adalah berpunca dari kesan penggunaan kosmetik (bahan kimia di dalam kosmetik), makanan harian, tidak membersihkan solekan dengan betul, kesan jerawat dan lain-lain. Masalah Open Pore juga di kaitkan dengan masalah kulit berminyak, oleh itu penjagaan sewajarnya adalah sangat penting.

Penggunaan 3D Mask adalah penting untuk mengecilkan liang pori manakala penggunaan Ampoule pula adalah  untuk mengaktifkan semula sel kulit supaya sel kulit dapat mengecil secara berperingkat.

Cara Penggunaan Setiap Hari ~ Gunakan Ampoule 2 kali sehari selepas membersihkan muka. Mulakan dengan PURIFYING AMPOULE kemudian SOOTHING AMPOULE dan OPEN PORE AMPOULE.

Cara Penggunaan Sebagai Facial ~ Bersihkan muka > Stim muka > 3D Mask > Ampoule.

Kandungan..
Purifying Ampoule,Soothing Ampoule & Open Pore Ampoule (2vials each), 3D Mask Vegefiber & Soothing Solution (1set), 3D RedBean Mask & Soothing Solution (1set).
RM60.00

**PERINGATAN..set set yang di tawarkan ini tidak dilengkapi dengan pembersih muka dan toner. Pastikan pembersih muka dan toner adalah bersesuaian dengan kulit bagi mendapatkan kesan maksimum.**

Suka ke? Jomlah Follow/Like :))

0 5000 orang nak tahu RAHSIA Syakie:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
**Harap Maklum..Segala Yang Tercatat Disini Semuanya Hak Milik Syakiella Axrill**
l